שירי השבוע

faceless girl

New member
../images/Emo113.gifשירי השבוע../images/Emo113.gif

1. אלבום השבוע של טראוויס? 2. שיר השבוע של טראוויס? 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? 4. שיר השבוע לא של טראוויס? 5. זמר השבוע? 6. זמרת השבוע? 7. להקת השבוע? 8.שיר שריגש אותי השבוע? 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? 10. שיר שעצבן אותי השבוע?

faceless girl

New member
../images/Emo125.gif

1. אלבום השבוע של טראוויס? The Man Who 2. שיר השבוע של טראוויס? Why Does It Always Rain On Me 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? Ocean Avenue של Yellowcard 4. שיר השבוע לא של טראוויס? Gifts And Curses של Yellowcard 5. זמר השבוע? אדי וודר 6. זמרת השבוע? הממ... אפעם אין לי 7. להקת השבוע? Pearl Jam 8.שיר שריגש אותי השבוע? Black של Pearl Jam 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? Gifts And Curses של Yellowcard 10. שיר שעצבן אותי השבוע? החדש של מדונה

scoobysnax

New member
הו גאד, החדש של מדונה ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

כאילו, נגמרו לה הרעיונות?

scoobysnax

New member
שלח/י

1. אלבום השבוע של טראוויס? וואו, לא יצא לי לשמוע טראוויס השבוע בכלל 2. שיר השבוע של טראוויס?
3. אלבום השבוע לא של טראוויס? אסף אמדורסקי/מנועים שקטים 4. שיר השבוע לא של טראוויס? נסיך החושך/ביקיני 5. זמר השבוע? יותם מהלר ^^ 6. זמרת השבוע? ביורק 7. להקת השבוע? ביקיני 8.שיר שריגש אותי השבוע? נסיך החושך/ביקיני 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? כנ"ל [תשובה שלישית זהה
] 10. שיר שעצבן אותי השבוע? כל הקליפים של היי פייב ש24 החליטו להחזיר לתודעה שלי, אחרי שעבדתי כלכך יפה על הדחקה שלהם.

Hangman Jury 87

New member
Yup

1. אלבום השבוע של טראוויס? The Man Who 2. שיר השבוע של טראוויס? Driftwood 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? Aerosmith- Rockin' The Joint וגם- Joe Perry- Joe Perry 4. שיר השבוע לא של טראוויס? Aerosmith- Seasons of Wither 5.זמר השבוע?סטיבן טיילר\ג'ו פרי 6. זמרת השבוע? אין 7. להקת השבוע? אירוסמית', וגם U2. 8 . שיר שריגש אותי השבוע? Bullet the Blue Sky של יו-2, לא ממש מרגש אבל שיר טוב, שמעתי שהוא נכתב בגלל שפעם ניסו להתנקש בבונו, ירו בו ולא פגעו. 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? Incubus- Privilege וגם- Santana Feat Steven Tyler- Just Feel Better 10.שיר שעצבן אותי השבוע? השיר החדש של אלאניס מוריסט... Crazy

the afterglow

New member
יאי

1. אלבום השבוע של טראוויס? the invisible band במקרה שמתי אותו השבוע אחרי המון זמן שלא שמעתי טראוויס! 2. שיר השבוע של טראוויס?last train במיוחד הקטע האחרון,עם צ'ה גווארה
3. אלבום השבוע לא של טראוויס?something corporate -north זה בעצם אלבום החודשים האחרונים שלי, כשחושבים על זה
4. שיר השבוע לא של טראוויס? 5. זמר השבוע? אה.. 6. זמרת השבוע?קלי קלארקסון,תמיד יש אותה ברדיו כשאני בדרך לבצפר 7. להקת השבוע? 8.שיר שריגש אותי השבוע? 9. שיר שחרשתי עליו השבוע?Black Eyed Peas- My Humps 10. שיר שעצבן אותי השבוע?coldplay - talk. נמאס לי לראות אותו בmtv מסתבר שלא יצא לי לשמוע כ"כ הרבה מוזיקה בשבוע האחרון

The Girl Who

New member
../images/Emo13.gif

1. אלבום השבוע של טראוויס? לא שמעתי הרבה טראוויס...אבל 12 memories 2. שיר השבוע של טראוויס? המממ...re offender 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? ok computer 4. שיר השבוע לא של טראוויס? out of time, blur 5. זמר השבוע? אין. 6. זמרת השבוע? אין. 7. להקת השבוע? רדיוהד 8.שיר שריגש אותי השבוע? Starry starry night,של Don Mclean 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? starry starry night... 10. שיר שעצבן אותי השבוע? you're beautiful של ג'יימס בלאנט. אני לא יכולה יותר לשמוע את הקול שלו.*-* וגם לא את השיר החדש שלו.

Girl From Mars

New member
out of time, blur../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אוי ה-you're beautiful...
חח, בהתחלה חשבתי שהוא בת.
ואז הקשתי למילים ושמעתי שהוא אומר "she" אז זה לא ממש הסתדר לי.XDXD

The Girl Who

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כן יש לו קול בלתי נסבל.
כרמללל..אני צריכה עוד המלצות לבלר.

Girl From Mars

New member
אואו.../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

song2, crazy beat, the universal, beetlebum, girls & boys... אני אחשוב על עוד.

The Girl Who

New member
בלה..מוזר.

אני לא יכולה להתעלם מזה שהסולן נשמע לי קצת כמו דאגי. וזה מוזר. וגם קצת מפריע.

Girl From Mars

New member
מה??? הוא לא נשמע כמו דאגי!../images/Emo6.gif

אבל הוא נשמע מוזר קצת.
אבל לא כמו דאגי!
נראה לי.o_O הממ.

The Girl Who

New member
זה לא שהוא נשמע כמו דאגי...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הקול שלו טיפה מזכיר אותו.XD
קשה לתאר את סוג הקול הזה...
זה מין קול מהגרון?

The Girl Who

New member
הא! מצאתי הגדרה!

הקול שלהם נשמע כמו אחרי שמתנפחת בועה בגרון. זה אפשרי! יש לי מין תיאוריה לגבי זה. לא חשוב. לא אלאה אתכם בזה כרגע.

למעלה