שבוע חדש בפתח!

ZoHaRoT

New member
../images/Emo113.gifשבוע חדש בפתח!

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שיהיה שבוע מוצלח ורגוע!

.....

היום הכי טוב בשבוע: לראות את אור! הדבר הכי טוב שקרה השבוע: לא יכולה להיות אופטימית, ולמרות זאת אומר שהמפגש שיפר את כל המצב רוח הרע שהיה לי כל השבוע. ואור!!! ספר השבוע: סרט השבוע: הלוואי.. סדרת השבוע: שיר\\דיסק השבוע: ציטוט השבוע: מה יש לך?! תמונת השבוע: אור העלה לי חיוך, אין דברים כאלה.

שיר m

Well-known member
../images/Emo20.gif

היום הכי טוב בשבוע: אה, היה אחלה שבוע.. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: מפגש... וגם יום שישי היה טוב... ספר השבוע: "לשחות" עוד לא סיימתי סרט השבוע: אין סדרת השבוע: אממ.. כמעט אנושיים שיר\דיסק השבוע: הדיסק של דניאל סלומון ציטוט השבוע: "בוא כבר רד עלי גשם..." דניאל סלומון- פרח לילה תמונת השבוע: שבוע מוצלח לכולנו

ZoHaRoT

New member
מסכמת!

היום הכי טוב בשבוע:לא זוכרת... אבל היה כזה!! הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חברים, מפגש וגשם כייפי ביום חמישי בצהריים!! אה! וקניתי את "מנגינה" של מוניקה!! ספר השבוע:המקלדת.. סרט השבוע:-- סדרת השבוע: supernatural שיר\דיסק השבוע: "רמקולים" ו-"לפני השינה" של מוניקה סקס... ציטוט השבוע:"אנלא' יודע מה זה משנה לרקוד או לעמוד בצד אם נישאר לבד כולם ביחד או אחד אחד." תמונת השבוע:Dean

ranch22

New member
אני...

היום הכי טוב בשבוע:מוצא"ש הדבר הכי טוב שקרה השבוע:מפגש, חגיגת יום הולדת לחבר ושיחה ממש טובה עם אדם ממש חשוב. ספר השבוע:הסודות המופלאים של אפריל, מאי ויוני או משהו כזה. סרט השבוע:"המאמן קרטר" סדרת השבוע:"סימני שאלה" שיר\דיסק השבוע:"עיניים זרות" של רונה קינן.. ו.. בילי :) . ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:-

למעלה