שאלון!

Karin917

New member
../images/Emo113.gifשאלון!../images/Emo113.gif

לקוח מפורום סקרים ושאלונים ב
שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? כינוי: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/ גיי/ בי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: הגיל שאתה מתנהג: גיל שהיית רוצה להיות: גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? בניסים? באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/ לסביות? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי ביישן? הכי מצחיק? הכי חמוד? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הכי outgoing? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? מי החבר שלך שגר הכי רחוק? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שחשבת עליו? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שדיברת איתו במסנג'ר? שראית? שאיבדת? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מה מטריד אותך עכשיו? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה משועמם כרגע? האם אתה עייף כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה בודד כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

Karin917

New member
...../images/Emo113.gif

שם: קארינה האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? כן,על שם סבא רבא ז"ל כינוי:קאריאנה, לילי, קופיפה האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? קים האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/ גיי/ בי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 2/10 גיל: 18 הגיל שאתה מתנהג: 13-14 גיל שהיית רוצה להיות: בגיל הזה אבל בכיתה י"ב גובה: 163 צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן, אבל לא הייתי מתנגדת לעיניים ירוקות צבע שער: אדמדם אוהב אותו? בוודאי
ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלית אבל מלבד כתיבה יכולה לעשות הכל גם ביד ימין. בעצם גם לכתוב..אבל לא כמו בשמאל חיות מחמד? חתול שמן
מה העבודה שלך? בדיוק התפטרתי. אבל עד שבת עבדתי במק' בגדרה יש פירסינג? לא קעקועים? כן אובססיות? יותר מדי
ובד"כ גם דברים טיפשיים התמכרויות? אוכל? איזה שפות אתה דובר? עברית, רוסית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: - האם אתה חי את הרגע? בהחלט יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? נראה לי... יש לך הרגלים רעים? כן,הרבה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? על כישורי האפייה שלי אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? אממ..פסיכו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? גבהים אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? חברות שלי אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אולי, אבל לזמן קצר האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא יודעת האם אתה פסיבי או פעיל? מאיזה בחינה?
יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לא מגלה
מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את הגוף שלי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? תלוי ביסטואציה יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? בגרויות
, הצטרפתי מאוחר מדי לפנימייה, לא נתתי הזדמנות לאנשים אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מתלוננת מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לצפות ליותר מדי מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ציפורניים ומה הכי פחות אוהב? יותר מדי אתה חושב שאתה נראה טוב? משהו כזה יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? גארפילד האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן, הרבה ישן עם בובות פרווה? עם כרית פרווה וחתול פרוותי, נחשב? יוצא לטיול בגשם? כןןןןן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כשאין ברירה נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא זוכרת עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן,כל הזמן
חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? בקרוב חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא זוכרת
בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? זבובים וכאלה... הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יש מצב גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? לא בניסים? כן באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? נשארים פה יש לך חברים הומואים/ לסביות? לא שידוע לי מי החבר הכי טוב שלך? יערה ושני מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? ידיד שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? יערה כל הזמן נותנת לי עצות טובות ואני אף לא מקשיבה לה ואח"כ ממש מתחרטת על זה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?- מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שאלה קשה. יש אנשים שאני מכירה מאז הגן אבל בשנה-שנתיים האחרונות ניתקתי איתם את הקשר... אז כל החברים שיש לי עכשיו אני מכירה מאז כיתה י'. הכי מעט זמן? עינבר הכי ביישן? יערה הכי מצחיק? גרישה ויערה הכי חמוד? כולם
הכי קרוב? יערה הכי מוזר? גרישה וקימוס הכי חכם? גרישה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? כולם. כל פעם שאני לא רואה מישהו יותר משבוע אני מתחילה להתגעגע הכי נחמד? כולם הכי outgoing? הזמר הכי טוב? הכי רועש? אני
. ומבין החברים...לא יודעת האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? חבר כן. חברה לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? זה תלוי מתי..בסופ"שים עם כל מי שחוזר מהצבא. ובאמצע שבוע עם מי שבבית עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? יערה על מי אתה סומך הכי הרבה? יערה מי מקשיב לבעיות שלך? יערה עם מי אתה רב הכי הרבה? עינבר ותום האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? יערה האם החברים שלך מכירים אותך? כן מי החבר שלך שגר הכי רחוק? יניב האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כרגע כן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? תלוי מי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אמא שלי שלא מפסיקה לחפור לי שצחקת עליו? לא זוכרת שהלכת איתו לקניות? הורים ששבר את הלב שלך? ... שאיכזב אותך? ... שגרם לך לבכות? לא זוכרת ששימח אותך? יערה והעובדים שבאו להפרד ממני שחשבת עליו? ... שראית איתו סרט? עם עצמי שדיברת איתו בטלפון? יערה שדיברת איתו במסנג'ר? לאה שראית? אמא וחברה שלה שאיבדת? ... מה אתה לובש כרגע? סוודר ומתחתיו חולצה לבנה קצרה, מכנסיים ו2 זוגות גרביים עד הברך באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגל מה מטריד אותך עכשיו? מלא דברים איזה ספר אתה קורא? כלום מה יש על הפד לעכבר שלך? כרית תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: משועממת, מודאגת, מבואסת, עייפה וצמאה האם אתה משועמם כרגע? בהחלט האם אתה עייף כרגע? אהא האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? קצת האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא, אבל תכף אני אדליק רדיו מישהו קרא?

איזה שאלון ארווךך

שם:אלי האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו?על שם סבא ז"ל כינוי:כל מה שיש בו א.ל.י האם תקראי לבת שלך על שמך?לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?אלינה אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?אור האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?כןןןןןןןןןןןןןןןן למרות שזה גם שם שמפחה של זמר ידוע לזקנים מין:זכר סטרייט/ גיי/ בי:סטרייט\גיי\בי\אחר רווק?כן אם לא, רוצה להיות?לאלאלאלאל תאריך לידה:4.6.89 גיל:18 הגיל שאתה מתנהג:ע"פ כל ההנהלות מסביב-60 גיל שהיית רוצה להיות:22 גובה:1.70-1.80 צבע עיניים:חום ירוק אוהב אותו?כן צבע שער:חום כהה אוהב אותו?אני חושב ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני חיות מחמד?אין מה העבודה שלך?אין כבר איזה חודשיים.אולי אני אמצא משהו שיחזיק אותי עד הגיוס-אבל גם אז זה נראה קלוש יש פירסינג?לא קעקועים?לא אובססיות?מוסיקה התמכרויות?מוסיקה\ריקוד איזה שפות אתה דובר?עברית\אנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע?לפעמים יש לך סודות?ברור אתה שונא את עצמך?לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים?ברורורורורוררר איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?נחמד-המחמאה הכי לא נחמדה בעולם אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?החיים בזבל מה הפחד הגדול ביותר שלך?לגלות שאני לבד אתה יודע לשיר?ככה ככה האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?כן,ושנאתי כל רגע האם אתה מתבודד?כרגע כן-אבל לצערי,לא מתוך רצון,לפחות לא שלי מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?לחיות אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?אין לי שמץ האם אתה פועל בפזיזות?לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?לא האם אתה פסיבי או פעיל?לפעמים ולפעמים. יש לך יומן/ ג'ורנל?כן מה החולשה הכי גדולה שלך?לא להגיד למישהו מה אני חושב בדרך זו או אחרת-כי אחרי זה אני מרגיש ממש רע מבפנים מה החוזק הכי גדול שלך?קל לי להמשיך הלאה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?מיקום אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?אין לי מושג יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?לא ממש,רק לפעמים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?שאלוהים עוזר רק למי שעוזר לעצמו מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?לא יודע ומה הכי פחות אוהב?לא יודע אתה חושב שאתה נראה טוב?כן יש לך ביטחון עצמי?אפש רלומר,אבל לא מופרז לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?לא יודע לא חשבתי על זה אף פעם... האם אתה: מעשן?לא על סמים?לא קורא עיתון?אפשר לומר מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים?לעפמים ישן עם בובות פרווה?לא יוצא לטיול בגשם?הלוואי מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כן נוהג?כן אוהב לנסוע מהר?כן אוהב את הקול שלך?כן האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא יצאת מהמדינה?כן בטיול אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא זוכר היית מאוהב?כן היית על סמים?לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח?כן ברחת מהבית?לכמה שעות אז זה לא נחשב שחקת "strip poker"?הלוואי תביאו לי עם מי חטפת מכות?כן החטפת מכות למישהו?אהה כן התחילו איתך?כן! היית על במה?כן!!!!! ישנת מחוץ לבית?כן!!!!! חשבת על התאבדות?כן!!!!!!!!!! נשארת ער כל הלילה?כן!!!!!!!!!!!!!!!1 לא אכלת יום שלם?לא דיברת בטלפון כל הלילה?משהו ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום?כן הרגת מישהו?משהו חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין?לאא באסה הא בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?כן אבל לא במלואו עברת על החוק?כן בואו תקראו רשימה פגשת מישהו מפורסם?ראיתי מישהו מפורסם:) הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה?ג'וקים פה ושם-ובאמת שלא הגיע להם סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן אבל לא נשבעתי גנבת משהו?כן רוצים לשמוע מה? היית ברדיו/ טלוויזיה?לא היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים?לא בניסים?כן באסטרולוגיה?לא בקסם?לא באלוהים?כן בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון?לא ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?לא במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת?אמור להיות יהודי אתה חושב שלאלוהים יש מין?אני חושב שאלוהים הוא יד לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?גלגול נשמות יש לך חברים הומואים/ לסביות?בכללי כן מי החבר הכי טוב שלך?אין מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?רק אתה יכול לעזור לעצמך מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?לא מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן?אסיה,והיא לא נחשבת כחברה הכי מעט זמן?איליה הכי ביישן?אושרת הכי מצחיק?מיתר הכי חמוד?ליאת הכי קרוב?דנה הכי מוזר?ארקדי הכי חכם?אחיעד(רק בגלל כל הידע הזה על הארץ) שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?אחיעד הכי נחמד?דנה הכי outgoing?אחיעד הזמר הכי טוב?אין הכי רועש?אין האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?בטח אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?דנה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?דנה על מי אתה סומך הכי הרבה?דנה מי מקשיב לבעיות שלך?דנה עם מי אתה רב הכי הרבה?אסיה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא תמיד אבל כן האם אתה סומך על אחרים בקלות?כן ולא בבית של מי היית אחרון?ארקדי האם החברים שלך מכירים אותך?כנראה שלא...ככה לפחות זה נראה מי החבר שלך שגר הכי רחוק?כולם צריך לשאול מי החבר שגר הכי קרוב אלי האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא מעניין אותי כל כך מי שרוה שיזמין אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?תשאלו את המין השני מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אחותי שצחקת עליו?אחי שהלכת איתו לקניות?לא יודע ששבר את הלב שלך?דור שאיכזב אותך?אסיה שגרם לך לבכות?אמא ששימח אותך?נעמה שחשבת עליו?אחיעד שראית איתו סרט?דנה שדיברת איתו בטלפון?דנה שדיברת איתו במסנג'ר?אין שראית?דנה\ארקדי שאיבדת?אחיעד מה אתה לובש כרגע?חולצה אפורה ומכנסי טריינינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?באף אחד מהם מה מטריד אותך עכשיו?החודשיים הבאים איזה ספר אתה קורא?שוליית הרוצח מה יש על הפד לעכבר שלך?צבע כחול תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:חרא חרא חרא חרא נחמד האם אתה משועמם כרגע?כן האם אתה עייף כרגע?כן האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?אל האם אתה בודד כרגע?כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

JORDIK

New member
../images/Emo105.gif

שם: ירדן האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא כינוי: יש מלא.... ג'ורדי בעיקר האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? ירדן אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? רוני האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא כ"כ אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? חס וחלילה מין: גבר סטרייט/ גיי/ בי: סטרייט רווק? לא אם לא, רוצה להיות? יש מצב... לא סגור על זה תאריך לידה: 6/12 גיל: 18 הגיל שאתה מתנהג: לפעמים ממש בוגר אם לא אז 18 גיל שהיית רוצה להיות: 6-10 חסרה לי התמימות גובה: 179 צבע עיניים: דבש אוהב אותו? לא מפריע צבע שער: חום בהיר אוהב אותו? כנ"ל ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שתי ידים שמאליות :) ימני חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? אין יש פירסינג? בגבה נחשב? קעקועים? ממש רוצה אחד אובססיות? אהבה, מלנכוליה וגלידה התמכרויות? עצב... ("אתה אוהב את הפוזה המלנכולית הזאת...") איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, מעט טורקיש... ציטוט מועדף/ מוטו: all i ever do is eat and sleep,eat and sleep eat and sleep. there mast be more to a cat's life! but i hope not (גארפילד) האם אתה חי את הרגע? משתדל יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? ממש לא! אפילו טיפה נרקיסיסיט יש האומרים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא כ"כ יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא יודע אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? החיים על פי ג'ורדי מה הפחד הגדול ביותר שלך? להישאר לבד (כשאהיה זקן) אתה יודע לשיר? ת'אמת לא כ"כ האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? מה?? כנראה שלא.. האם אתה מתבודד? למדי מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לא יודע אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אני חושב שכן האם אתה פועל בפזיזות? פועל לפי הרגש.... לפעמים זה פזיזי האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי במצב רוח יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? נוטה להתאהב ולתת את הכל (נחשב חולשה??) מה החוזק הכי גדול שלך? שלא משנה לי מה חושבים עלי... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? כלום אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא הרבה... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן, התקופה האחרונה קצת קשה, בודדת מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא להתיחס יותר מידי למה שחושבים עלי אחרים, אבל להקשיב בכל זאת. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? צורה כללית שלו ומה הכי פחות אוהב? שאני מגושם אתה חושב שאתה נראה טוב? נראה לי יש לך ביטחון עצמי? כן אבל לא יותר מידי לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? שרק - נראה מגעיל וחסר רגישות אבל מזה רכרוכי בפנים האם אתה: מעשן? לעיתים רחוקות על סמים? לא קורא עיתון? לא מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לפעמים יוצא לטיול בגשם? בטח! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כשחייבים נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? לפעמים... בעיקר כשאני כועס אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא שזכור לי היית מאוהב? כן היית על סמים? בערך... שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כשהייתי קטן ממש ברחת מהבית? בערך שחקת "strip poker"? אההה אולי.... לא בטוח חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? הרבה פעמים :S ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? בלי לשון בגדו בך? לא שסיפרו לי היה לך חלום שהתגשם? אפשר לומר עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא זוכר גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? רפואית? לא אחרת כן קפצת בנג'י? ממש רוצה היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא ממש האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? למה לא בניסים? לא באסטרולוגיה? ממש לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לפעמים בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אם אני זוכר באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? מי זה שוב? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לבית קברות (במקרה הטוב) יש לך חברים הומואים/ לסביות? בסתר מי החבר הכי טוב שלך? לא יודע מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? יש הרבה כאלה... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "שים זיין" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מה כתוב בכניסה למקלחות באוושיץ? מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אלון הכי מעט זמן? חחח לא ספרתי הכי ביישן? מה יעזור לכם שמות? הכי מצחיק? כנ"ל הכי חמוד? כנ"ל הכי קרוב? כנ"ל הכי מוזר? כנ"ל הכי חכם? כנ"ל שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? חברה שלי הכי נחמד? עברנו האלה... הכי outgoing? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? מאותו מין? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? כבר בקושי מדבר שם... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? החברה שלי... (נחשו מי מתקשר בדיוק...) על מי אתה סומך הכי הרבה? ידידה שלי... מי מקשיב לבעיות שלך? אותה אחת עם מי אתה רב הכי הרבה? האמת שאני לא רב כמעט... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? ידידה אחרת האם החברים שלך מכירים אותך? כן מי החבר שלך שגר הכי רחוק? יש לי חבר טוס בקיבוץ ליד עזה... האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? הא?? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? למה לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? אני לא חושב כ"כ הרבה... מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? חברה שלי שצחקת עליו? חבר שהלכת איתו לקניות? חברה שלי ששבר את הלב שלך? האקסית שאיכזב אותך? גם כן חברה שלי שגרם לך לבכות? פאדיחה... אבל כנ"ל ששימח אותך? חבר שחשבת עליו? ? שראית איתו סרט? חברה שלי שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי (לפני דקה היא התקשרה) שדיברת איתו במסנג'ר? גם כן (סעמק זה כבר יותר מידי) שראית? אמא שאיבדת? לא יודע ולא בא לי לחשוב על זה לעומק מה אתה לובש כרגע? טרייניג סווצר וכובע גרב באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בברך מה מטריד אותך עכשיו? שמר יש בגרות ולא ממש למדתי איזה ספר אתה קורא? בדיוק סיימתי איזה ספר מתח מעפן... ובא לי לקרוא את אם יש גן עדן שוב מה יש על הפד לעכבר שלך? סמל של NESS תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מדוכדך, בודד, משועמם, דואג, כועס האם אתה משועמם כרגע? מאוד האם אתה עייף כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? מאוד האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא אבל בא לי...

S h r i k y

New member
ארוך מידי ../images/Emo31.gif

שאלון צריך להיות משהו קצר, שלכולם כיף לענות ( ואפילו יקראו כמה של אחרים ) בכזה אורך, אני לא מאמין שיהיו הרבהמ משועממים שאשכרה יקראו מה אחרים כתבו...

chaiel

New member
אני איתך ../images/Emo45.gif

צריך שאלון קצר גם בשביל העונים וגם בשביל אלה שרוצים לקרוא את של האחרים. כמה שאני משועמם אין לי כח לכתוב/לקרוא כ"כ הרבה, תביאי אחד (הרבה) יותר קצר ואני יעשה בכיף ואני חושב שגם כולם היו מעדיפים אחד כזה... (לא???...)

דללה

New member
../images/Emo47.gif

האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא כינוי: דללה האם תקראי לבת שלך על שמך? ממש לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אין לי מושג אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? נעה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אלוהים יודע.. מין: מין זה לא סתם!
סטרייט/ גיי/ בי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: פברואר וזה.. גיל: כמעט 19
הגיל שאתה מתנהג: תלוי מתי.. גיל שהיית רוצה להיות: אחרי צבא.. יש גיל כזה, לא? גובה: 1.74 צבע עיניים: חום אוהב אותו? מחבבת+ צבע שער: חום אוהב אותו?כן ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? אחים זה נחשב? לא? ומלשבים?? מה העבודה שלך? חיילת זה מקצוע? יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? והמון התמכרויות? תה, שינה... איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, ערבית (עד כמה שיודעים ב5 יח"ל) וקצת ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: "כל מסע בן אלף מייל מתחיל בצעד אחד קטן" האם אתה חי את הרגע? בד"כ יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כמו לכולם איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "השיער שלך מהמם" וכו'.. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? שיקראו לו איך שהם רוצים.. מה הפחד הגדול ביותר שלך? להישאר לבד.. אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? תלוי מתי מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן.. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן.. האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? עזבו. מה החוזק הכי גדול שלך? לא חשבתי על זה אף פעם.. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אדישות אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? תלוי מתי יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? סבבה+ מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לוותר על מה שאני מאמינה מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? יש כל מיני ומה הכי פחות אוהב? ציפורניים לדעתי.. אבל בטוח יש עוד משהו.. אתה חושב שאתה נראה טוב? סבבה יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אנערף? האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כרגע אסור לי
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כשאין ברירה נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? כן
אוהב את הקול שלך? ככה האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן. ולהיות במיון כל הלילה זה ממש לא כיף
עברת ניתוח? כן ועוד אחד בקרוב.. ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? כן
חטפת מכות? כן
החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן
גנבת משהו? אולי סוכריות מהסופר
היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? לא בניסים? לא באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לישון? יש לך חברים הומואים/ לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה.. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? חברה שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להיות אני ולהילחם על מה שאני מאמינה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? עזבו
מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? דניאל הכי מעט זמן? חברות מהצבא הכי ביישן? לא זוכרת הכי מצחיק? יש כמה הכי חמוד? יש כמה הכי קרוב? חברה מהצבא הכי מוזר? מישהי מהצבא הכי חכם? יש כמה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? דניאל הכי נחמד? מהצבא הכי outgoing? צבא הזמר הכי טוב? אחות של חברה מהצבא חח הכי רועש? צבא האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? חבר חבר, או חבר ידיד? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? כל מיני עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברה מהצבא על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי מי מקשיב לבעיות שלך? צבא עם מי אתה רב הכי הרבה? הורים האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? חברה מהצבא האם החברים שלך מכירים אותך? ככה מי החבר שלך שגר הכי רחוק? מהצבא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? תלוי מי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? מהצבא שצחקת עליו? צבא שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? החבר לפני האחרון שאיכזב אותך? חברה שלי שגרם לך לבכות? החבר האחרון ומישהי מהצבא ששימח אותך? הרבה אנשים שחשבת עליו? דניאל שראית איתו סרט? חברה מהצבא שדיברת איתו בטלפון? חברה מהצבא שדיברת איתו במסנג'ר? ידיד שלי שראית? מישהו מהצבא שאיבדת? דניאל מה אתה לובש כרגע? חולצה, סווצ'ר ומכנסיים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני לא מה מטריד אותך עכשיו? מה לעשות!!! איזה ספר אתה קורא? כלום
מה יש על הפד לעכבר שלך? הוא אדום כזה תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני חושבת שאני צריכה לישון האם אתה משועמם כרגע? קצת האם אתה עייף כרגע? מאוד האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? קצת האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

lital4321

New member
היי חדשה..

שם:
ליטל האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו?
לא,שלי ורק שלי כינוי:
ליטל צ'יקן האם תקראי לבת שלך על שמך?
לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?
ליאור אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?
ליאור האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?
כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?
לא, זה הסמל המסחרי שלי.. מין:
בחורה סטרייט/ גיי/ בי:
סטרייטית רווק?
מקווה שלא לעוד הרבה זמן אם לא, רוצה להיות?
אין פה כוונה לנישואים או משו-בעע תאריך לידה:
28.8.89 גיל:
18 הגיל שאתה מתנהג:
תלוי איפה לפעמים 15 ולפעמים 24 גיל שהיית רוצה להיות:
20 וקצת גובה:
166 צבע עיניים:
חום ירוק אוהב אותו?
מסמפטת צבע שער:
חום וקצת צבוע לאדמדם משו באמצע אוהב אותו?
חמוד ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):
ימנית חיות מחמד?
כלבה שדבוקה לי לתחת כל היום מה העבודה שלך?
חנות פרחים יש פירסינג?
בערך הליקס באוזן קעקועים?
אחד ברגל אחד בכתף אובססיות?
יש הרבה בואו לא נתחיל ברגל שמאל התמכרויות?
לבזבז כסף על דיסקים נקרא התמכרות? איזה שפות אתה דובר?
אנגלית עברית קצת ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו:
הדשא של השכן לא ירוק יותר צריך ללמוד איך להסתדר עם הדשא שלך האם אתה חי את הרגע?|! אכן יש לך סודות?
לא .. קשה לי לשמור דברים לעצמי אתה שונא את עצמך?
חס ושלום האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?
ממש לא אם כבר אובססיה.. יש לך הרגלים רעים?
לכסוס ציפורניים אחרי שאני מגדלת אותם חודש וחצי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?
שכיף להיות איתי.. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?
משוגעת עם דיפלומה מה הפחד הגדול ביותר שלך?
מוות אתה יודע לשיר?
מתיימרת לדעת אבל לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?
ממ לא... האם אתה מתבודד?
חס וצ'לום מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?
לסיים בגרות לסיים צבא ולעבור לגור בת''א וללמוד תקשורת אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?
תלוי מי הייתי.. האם אתה פועל בפזיזות?
כן מאוד אין סבלנות לכלום האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?
את זה שאין לי סבלנות האם אתה פסיבי או פעיל?
פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל?
מה אני אנה פרנק? מה החולשה הכי גדולה שלך?
קשב וריכוז מה החוזק הכי גדול שלך?
לדבר בלי הפסקה עם כל אחד בכל מקום אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?
לא להרוס לעצמי דברים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?
כן נראלי שכן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?
ברור.. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?
חמודים.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?
להיות בסדר עם כולם במיוחד עם עצמי ולהיות אופטימית מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?
מי הנרקיסיסט שכתב את השאלון הזה.. ומה הכי פחות אוהב?
את האצבע הימנית ברגל אתה חושב שאתה נראה טוב?
נראלי שכן יש לך ביטחון עצמי?
כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?
לא יודעעת האם אתה: מעשן?
לא על סמים?
ריטלין? קורא עיתון?
תשבצים בעיקר.. מתפלל?
לא הולך לבית כנסת?
לא מדבר עם זרים?
וודאי ישן עם בובות פרווה?
לכלבה שלי יש פרווה מי צריך בובה יוצא לטיול בגשם?
אכן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?
אם חייבים נוהג?
כן כל מיני עבודות שירות אוהב לנסוע מהר?
מהר אך בטוח אוהב את הקול שלך?
לא האם אי פעם: פגעת בעצמך?
נתקעתי עם הזרת ברגל במיטה של אמא יצאת מהמדינה?
כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
לא היית מאוהב?
ליומיים ואז הבנתי שכדאי לחדול היית על סמים?
לא שחית בעירום?
לא היה לך מקרה חירום רפואי?
נשרפתי עברת ניתוח?
ניתוחונים בעיניים ברחת מהבית?
לא שחקת "strip poker"?
לא חטפת מכות?מאחותי.. החטפת מכות למישהו?
אחותי ועוד ילדה מגעילה בכיתה ו' התחילו איתך?
כן היית על במה?
היו הרבה טקסים בבית ספר.. ישנת מחוץ לבית?
וודאי חשבת על התאבדות?
כן זה מטומטם נשארת ער כל הלילה?
וודאי לא אכלת יום שלם?
יום כיפור כמעט.. נשברתי שעה לפני הסוף דיברת בטלפון כל הלילה?
לא כל הלילה 4 שעות.. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?
כן חח ישנת כל היום?
לא הרגת מישהו?
כמה נמלים חשבת שאתה משתגע?
כן עכשיו נישקת מישהו מאותו מין?
כן כדי לנפנף מישו בגדו בך?
לא היה לך חלום שהתגשם?
לא זוכרת עברת על החוק?
כן פגשת מישהו מפורסם?
הרבה הרגת חיה בטעות?
כן הרגת חיה בכוונה?
נמלים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
לא! גנבת משהו?
כן... היית ברדיו/ טלוויזיה?
כן היתה לך התמוטטות עצבים?

JORDIK

New member
OFF

שמתי לב שעולם פוחדים להיות לבד... חשבתי כלום יגידו למות להישרף בחיים לאכול ג'וק בסלט

ווינגז

New member
פף

שם: יעל האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא כינוי: יש המון האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? לא היו קוראים לי אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? יעל
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא חושבת מין: נקבה סטרייט/ גיי/ בי: סטרייטית רווק? כן תאריך לידה: 11.03.89 גיל: 18 וחצי + הגיל שאתה מתנהג: תלוי מתי גיל שהיית רוצה להיות: 10 גובה: 1.70 לפי החוגר
צבע עיניים: חום אוהב אותו? שיהיה צבע שער: חום אוהב אותו? שיהיה
ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? חתול שמתנהג כמו כלב וכלב שמתנהג כמו חתול. מה העבודה שלך? להיות חייל זה נחשב?
יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? יש ויש התמכרויות? לא שידוע לי איזה שפות אתה דובר? דוברת עברית, מדברת גם אנגלית וקצת ערבית מביה"ס. ציטוט מועדף/ מוטו: "אם לא היו לנו תקופות רעות, לא היינו מעריכים את הטובות" האם אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? תלוי מתי האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? הוא בסדר יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "איזו חמודה"
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? סרט מה הפחד הגדול ביותר שלך? חוסר שליטה אתה יודע לשיר? כן, רק לא טוב
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? האנשים הקרובים אליי ובע"ח שלי
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי בקשר למה יש לך יומן/ ג'ורנל? כן, לא מעודכן מה החולשה הכי גדולה שלך? כאב מה החוזק הכי גדול שלך? שליטה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הכל פחות או יותר אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? היו הרבה מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? האף שלי ומה הכי פחות אוהב? העיניים אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? שאלה טובה האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כשפונים אליי ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? שונאת זו מילה קשה נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא יודעת היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא בלי ולא עם ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא רומנטית היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן, כשעוד הרגתי ג'וקים. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן, טלוויזיה. היתה לך התמוטטות עצבים? אפשר להגיד קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? כן בניסים? לא באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא בשם הזה, ברעיון הכללי. במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא יצא לי לראות באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאדמה יש לך חברים הומואים/ לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה מכל מסגרת מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? בדיחות חסרות טאקט על עצמי

ווינגז

New member
והחלק השני

מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? טל א הכי מעט זמן? יולי הכי ביישן? שחף הכי מצחיק? יעל הכי חמוד? אני מסרבת להעליב אנשים עם ה"מחמאה" הזו.
הכי קרוב? יעל הכי מוזר?
הכי חכם? קשה לבחור שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? יעל פ. הכי נחמד?
הכי outgoing? ללי הזמר הכי טוב? יעל פ. הכי רועש? תלוי במצב הרוח. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? יעל עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? גם על מי אתה סומך הכי הרבה? גם מי מקשיב לבעיות שלך? רוב החברות עם מי אתה רב הכי הרבה? עצמי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? של יעל
האם החברים שלך מכירים אותך? חלקם מי החבר שלך שגר הכי רחוק? המ, שאלה קשה. בעוד כמה ימים חברה טובה שלי עוברת לאוסטרליה, זה נחשב? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? מישהו מהצבא שצחקת עליו? עצמי שהלכת איתו לקניות? אמא שלי ששבר את הלב שלך? אבא שלי שאיכזב אותך? גם שגרם לך לבכות? שחף ששימח אותך? יעל שחשבת עליו? יולי שראית איתו סרט? גל ונוש שדיברת איתו בטלפון? יעל שדיברת איתו במסנג'ר? גם שראית? אמא שלי שאיבדת? המ מה אתה לובש כרגע? סווצ'רט אדום ומכנסיים אפורים. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? עפעף מה מטריד אותך עכשיו? מרפי
איזה ספר אתה קורא? רוצה להתחיל את רומן רוסי מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: צריך לנסות ולשמור על אופטימיות האם אתה משועמם כרגע? כן האם אתה עייף כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

nir2107

New member
מעניין כמה זמן ייקח. התחלתי ב20:48

שם: ניר האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? על שם ניר |סטגדיש| כינוי: nir2107 האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? בתור מה אתה שואל? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? שאלה ווירדית מדי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אין הרבה מה לשבש אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אם זה יתבקש מין: זכר סטרייט/ גיי/ בי: סטרייט רווק? כן תאריך לידה: אוגוסט גיל: 18 הגיל שאתה מתנהג: 18, עד כמה שאני יודע גיל שהיית רוצה להיות: כרגע, 21 גובה: 1.76 צבע עיניים: כחול-ירוק אוהב אותו? למה לא צבע שער: חום אוהב אותו? בינתיים. עוד שבועיים וחצי
ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? כלבה מה העבודה שלך? כרגע אני מרכז את כל מאמציי בלא לעשות כלום יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? לא מעט התמכרויות? אפשר להגיד איזה שפות אתה דובר? עברית,אנגלית ושבדית ציטוט מועדף/ מוטו: משתנה האם אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? יש מישהו שאין לו? אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? יש מישהו שאין לו? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? המחמאות שאני מקבל מגוונות. אני לוקח את זה כמחמאה הכי טובה
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "מסטיק בננה". החלטתי על זה בכיתה ח'. מה הפחד הגדול ביותר שלך? פציעה קשה, לא עלינו אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן האם אתה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לנשום |סטגדיש II| אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא חושב האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא חסר האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבי יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? קנאה מה החוזק הכי גדול שלך? כל מה שמבוסס על לוגיקה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הקנאה, אני מניח אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אני משתדל שלא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? אני חושב שכן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? DTA - Don't trust anybody מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שיער, אני מניח. והוא נעלם עוד שבועיים וחצי! ייאי! ומה הכי פחות אוהב? את השיער שלי עוד שבועיים וחצי אתה חושב שאתה נראה טוב? סביר+ יש לך ביטחון עצמי? סביר+ לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? פיי..אני לא חושב שיש כאן תשובה שיכולה להוציא אותי טוב האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כשצריך ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? משתדל שלא נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? כשמתאפשר אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? מעניין אותי אם רוצחים שמחפשים מסגרת להוודות פונים דווקא לפורום בין תיכון לצבא בתפוז
חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? סביר להניח שנמלים פה ושם הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא חושב גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? כן בניסים? לא באסטרולוגיה? לפעמים בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כשאני אראה כוכב נופל, אני אחזור אליך באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אני חושב שאנחנו לא אמורים לדעת יש לך חברים הומואים/ לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? אם אני אזרוק שם, זה יעזור למישהו? מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אני, מן הסתם מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "לפעמים צריך פשוט לעשות. בלי לחשוב יותר מדי" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אני יכול להגיד עכשיו "יחיעם" ואף אחד לא יידע שאין לי בדיחה פנימית על זה. אז יחיעם. הא לכם. מי החבר שלך: שושנה שאתה מכיר הכי הרבה זמן: ארבלי הכי מעט זמן? אלמוזלינו הכי ביישן? ג'ודי הכי מצחיק? ניר הכי חמוד? מוזס הכי קרוב? שלום הכי מוזר? ג'ודי הכי חכם? לוץ שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אהרונוב הכי נחמד? קרפין הכי outgoing? סממה הזמר הכי טוב? ויצטום הכי רועש? סוקניק האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? חבר לא. חברה כן. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אין לי כוח למצוא עוד מישהו עם שם ארוך כדי להתחכם. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? טוב, נו. מירנדה על מי אתה סומך הכי הרבה? דה מי מקשיב לבעיות שלך? לה עם מי אתה רב הכי הרבה? קרדינל האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? של סבא וסבתא האם החברים שלך מכירים אותך? כן מי החבר שלך שגר הכי רחוק? I keep my friends close and my enemies closer האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אני חושב שזה כבר מקובל חברתית (וסקסי, אגב) אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא שאלתי את כולו מי היה האדם האחרון: נגמרו לי השמות הארוכים אז אני מדלג על החלק הזה מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וסווצ'רט באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? כרגע באצבע, אבל כי היו לי שני מקשים קרובים במקלדת מה מטריד אותך עכשיו? הגיוס איזה ספר אתה קורא? The Main Event מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד. יש לי דפדפת. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני לא עייף עדיין. פולקלור. האם אתה משועמם כרגע? לא האם אתה עייף כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא שעת סיום: 23:02. 14 דקות, סביר.

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif ארוך יאווו

שם: רותם האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? שיח כינוי: רותמית האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? טום אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה רווק? כן אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 28.11 גיל: 18 הגיל שאתה מתנהג: 17 גיל שהיית רוצה להיות: 18 גובה: 163 צבע עיניים: כחול אוהב אותו? כן צבע שער: ג'ינג'י אוהב אותו? כן ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? מלצרית יש פירסינג? לא קעקועים?לא אובססיות?אוכל התמכרויות?שוקולד איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? חביב יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חמודה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? החיים על פי רותם? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? חברים אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? מה? האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? לפעמים ככה לפעמים ככה יש לך יומן/ ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? מתוקים מה החוזק הכי גדול שלך? מממממממ אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לפעמים יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שיער ועיניים ומה הכי פחות אוהב? שומנים חח אתה חושב שאתה נראה טוב?
יש לך ביטחון עצמי? לפעמים חח לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? מממממ האם אתה: מעשן? לא על סמים?לא קורא עיתון?לפעמים מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים?כן ישן עם בובות פרווה?לא יוצא לטיול בגשם?לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כן נוהג?כן אוהב לנסוע מהר?כן אוהב את הקול שלך?לא האם אי פעם: פגעת בעצמך?כן יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב?לא היית על סמים?לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"?לא חטפת מכות?כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום?כן הרגת מישהו?לא. הרסתם לי את הרצף!!!!!! חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין?כן בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק?כן פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה?כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו?כן היית ברדיו/ טלוויזיה?כן היתה לך התמוטטות עצבים?כן קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים?כן בניסים?כן באסטרולוגיה?כן בקסם?לא באלוהים?כן בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון?לא ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת?כן אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/ לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך?מה זה משנה? חחח מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?החברה הכי טובה שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ה הכי מעט זמן? א הכי ביישן? מורן הכי מצחיק? ל הכי חמוד? ל הכי קרוב? ל הכי מוזר? ל הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מ הכי נחמד? מ הכי outgoing? ל הזמר הכי טוב? ל הכי רועש? ל האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ממממ עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ל על מי אתה סומך הכי הרבה? ל מי מקשיב לבעיות שלך? ל עם מי אתה רב הכי הרבה? ל האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? ל האם החברים שלך מכירים אותך? כן מי החבר שלך שגר הכי רחוק? ג'ס האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לאאא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לאדעת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? מממ שצחקת עליו? ל שהלכת איתו לקניות? ל ששבר את הלב שלך? מממ שאיכזב אותך? מממ שגרם לך לבכות? ממממממממ ששימח אותך? ג'ס שחשבת עליו? ל שראית איתו סרט? ל שדיברת איתו בטלפון? ל שדיברת איתו במסנג'ר? ל שראית? ל שאיבדת? מה אתה לובש כרגע? פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? כלום מה מטריד אותך עכשיו? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? אין תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: קר לי מאוד מאוד מאוד האם אתה משועמם כרגע? כן האם אתה עייף כרגע? קצת האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא אף אחד לא הולך לקרוא את זה חחחחחח

SlowCheetah

New member
טוב יאללה השיעמום הורג אותי

שם: עינב. האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? האמ לא?! כינוי: נובי (כמו movie עם N). האם תקראי לבת שלך על שמך? למה?! היא בעונש?! אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? מנשה אולי... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? מרכבה בת עחיקם. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לאן יש לשבש עינב? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? גם בלי להיות מפורסמת אני נוטשת אותו. מין: נקבה. סטרייט/ גיי/ בי: חובבת בנות חדשה. רווקה? מאוד אפילו. אם לא, רוצה להיות? ^^' תאריך לידה: 30.11.89. גיל: 18. הגיל שאתה מתנהג: 3 וחצי מקסימום. גיל שהיית רוצה להיות: 3 וחצי מקסימום. גובה: במינוס... צבע עיניים: חום. אוהב אותו? ואם לא? צבע שער: חום שמתבהר לי מדי. אוהב אותו? לפעמים. ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית. חיות מחמד? עכביש שגר אצלי כבר חודש ולא נעים לי להרוג... מה העבודה שלך? חימום כיסאות.(האמת שאני מדריכת מחשבים מוסמכת ופדלאה מקצועית) יש פירסינג? נזם והליקס נקרא? קעקועים? לא. אובססיות? המון. התמכרויות? טרם. איזה שפות אתה דובר? אנגלית עברית ואממ מבינה מרוקאית אבל מתפדחת לדבר. ציטוט מועדף/ מוטו: "אין חכם כבעל נסיון". האם אתה חי את הרגע? אני חיה כרגע. יש לך סודות? כן אבל אני אפילו לעצמי לא מגלה אותם. אתה שונא את עצמך? לא כרגע. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? הוא אוהב אותי?! יש לך הרגלים רעים? המון. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני יורקת מתוך דיבור הרבה פחות לאחרונה. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "להתאהב בפנדורה"(זכויות יוצרים בבקשה). מה הפחד הגדול ביותר שלך? חולשה פיזית. אתה יודע לשיר? לא אבל זה לא מונע מבעדי... האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?
כאילו שזה היה עוזר... האם אתה מתבודד? לא, אבל מבודדת. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אידיאולוגיה. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן. האם אתה פועל בפזיזות? אם לא, הייתי עושה תשאלון הזה?! האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? דיי לדכא. האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי איפה ומה... יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג (111955 בישרא) מה החולשה הכי גדולה שלך? משמעת עצמית. מה החוזק הכי גדול שלך? כוח פיזי. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אם הייתי משנה לא הייתי אני... אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן. יש משהו שאתה מתחרט שלא עשית? צו ראשון בגיל נורמלי אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? טובים ויפים אפילו! מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? כשמגהץ מחובר כבר שעה לחשמל, כנראה שהוא חם. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שאני לא חייבת לראות אותו. ומה הכי פחות אוהב? דיי כבר לדכא נו אתה חושב שאתה נראה טוב? לא משהו מטורף יש לך ביטחון עצמי? מספיק... לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? E.T האם אתה: מעשן? לא. על סמים? לא שידוע לי:| קורא עיתון? לא כרגע אבל באופן כללי כן. מתפלל? בדרכי שלי. הולך לבית כנסת? יום כיפור וראש השנה. מדבר עם זרים? לא באופן קבוע. ישן עם בובות פרווה? זה הוא שישן איתי, לא ההיפך. יוצא לטיול בגשם? לא. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן אבל רק אם חייבים. נוהג? משתדלת. אוהב לנסוע מהר? מי לא? אוהב את הקול שלך? מממ הוא בסדר האם אי פעם: פגעת בעצמך? כמובן. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא. היית מאוהב? כן. היית על סמים? לא. שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? כן והכירורג היחיד שעובד בחמישי בלילה הוא ד"ר נסראללה אני נשבעת עברת ניתוח? אצל ד"ר נסראללה ברחת מהבית? בערך כן שחקת "strip poker"? כן. חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו? כן. התחילו איתך? כן. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כןןןןןן. חשבת על התאבדות? כן. נשארת ער כל הלילה? אהמממ? 5 בבוקר??? לא אכלת יום שלם? יום? 4! גדנ"ע מטורף דיברת בטלפון כל הלילה? כן. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא מסובך... כן. ישנת כל היום? כן. הרגת מישהו? אוי ואבוי אני מקווה שלא. חשבת שאתה משתגע? ידעתי לא חשבתי. נישקת מישהו מאותו מין? כןןן בגדו בך? כן. היה לך חלום שהתגשם? כן. עברת על החוק? כן. פגשת מישהו מפורסם? נתקעתי(כולל "אחח קיבינימאט") באיציק זוהר, נקרא? הרגת חיה בטעות? כן. הרגת חיה בכוונה? כן נו סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן. (דיי הייתי בת 12) גנבת משהו? כן. היית ברדיו/ טלוויזיה? כן. היתה לך התמוטטות עצבים? כן=\ קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן=\. האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? אני בעצמי חיה על כוכב אחר. בניסים? כן. באסטרולוגיה? רק כשמבטיחים דברים טובים. בקסם? לא. באלוהים? כן. בשטן? אם למישהו יש דרך אחרת להסביר לי את המורה לכימיה מ-י'... בסנטה קלאוס? שכנים.. ברוחות? כן. במזל? כן. באהבה ממבט ראשון? לא. ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? בולשיט קבלי במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?| אינסטינקט באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן. בדת מאורגנת? גו יהדות אתה חושב שלאלוהים יש מין? הוא בטח לא אישה.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לראנץ' כפול בקניון השרון יש לך חברים הומואים/ לסביות? כן:D מי החבר הכי טוב שלך? החבר לשעבר מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? החבר לשעבר מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "נובי, תרדי מהכיסא." מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "פודל משוקולד" האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חברה? כן:$. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לאנה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מאי על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי מי מקשיב לבעיות שלך? אף אחד...?! מאי... עם מי אתה רב הכי הרבה? החבר לשעבר האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא. בבית של מי היית אחרון? סבתא האם החברים שלך מכירים אותך? אז מה? סתם החלטתי שהם חברים שלי? מי החבר שלך שגר הכי רחוק? מייקי האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? או שבחורה תזמין בחורה... אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא מטריד אותי כל כך מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? הערס שחתך אותי היום!!!!@#$%^& שצחקת עליו?
אני... שהלכת איתו לקניות?
אחותי. ששבר את הלב שלך?
מפקדת לשכת הגיוס. שאיכזב אותך?
אני.. שגרם לך לבכות?
החבר לשעבר. ששימח אותך?
פרנקי. שחשבת עליו?
החבר לשעבר. שראית איתו סרט?
אחי. שדיברת איתו בטלפון?
מאי. שדיברת איתו במסנג'ר?
יעל. שראית?
עדן שאיבדת?
סאלי ז"ל מה אתה לובש כרגע?
חליפת קראטה... ב5 בבוקר.. אין גבול לפדחנות... באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?
בואנה לאיזו תשובה מחכים כאן? מה מטריד אותך עכשיו?
הגיוס איזה ספר אתה קורא?
נער החידות ממומביי מה יש על הפד לעכבר שלך?
אממ... אין פד לעכבר... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:
"טוב יאללה השיעמום הורג אותי" האם אתה משועמם כרגע?
פפפ אהממ?? האם אתה עייף כרגע?
לא=\ האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע?
כן. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?
לא. האם אתה בודד כרגע?
כן קצת. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?
כן

למעלה