סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo113.gifסקר חדש../images/Emo113.gif

והפעם- איזה שיר הייתם רוצים שלא יבצעו יותר לעולם באיידול? (קרדיט ל-jess r על הרעיון
)
לכו לבחור באחת מהאפשרויות וספרו במה בחרתם. בסקר הקודם בחרנו את הבלונדינית הכי יפה באיידול ומייגן ג'וי זכתה במרב הקולות
. הנה התוצאות במלואן
לכל המצביעים

naama59

New member
לא משהו מהרשימה

I Don't Wanna Miss A Thing. ובמילא קוק ואליסון עשו אותו כבר - באמת צריך עוד? ועוד גם לנסות להתעלות עליהם?

jess r

New member
כמעט כל האפשרויות

"Alone" היה השיר של קרי, ואז חרשו עליו עוד קצת ללא הרבה הצלחה ואז קרלי שרה אותו, ואז אליסון, ושתיהן עשו עבודה מצויינת, וזהו. פה זה צריך להיגמר. כל הבלדות - בלעכס אחד גדול. לא רק שמעטים מצליחים לסחוב בלדות גדולות - זה גם במקרה הסיגנון כמעט הכי פחות אהוב עלי, וזה כמעט בלתי אפשרי לשיר את זה בלי שזה יצא קיטשי מידי. ובעיקר "אנד איים טלינג יו איים נוט ליבינג". כאילו הבנו את התיחכום, אתם לא עוזבים את התוכנית, בסדר. חרשתם. נקסט. מעבר לקשת - כבר עשו את כל הגירסאות המגניבות של השיר, אין פה מה לחדש, אלא אם כן מישהו ימצא דרך ממש ממש מדהימה לבצע את זה ואז אני אסלח כי זה שיר מדהים. I Can't Make You Love Me - דווקא לא אכפת לי שישירו שוב. אני יודעת שחרשו על זה, אבל אם מישהו יישב כזה עם פסנתר ויעשה את זה ממש מרגש, אין לי בעיה לשמוע את זה. אף אחד עוד לא הפיל אותי עם הגירסה שלו לשיר הזה ויש לו פוטנציאל גדול - זה שיר ממש מרגש.

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifיש כל מיני שירי קיטש שנמאסו-

מהרשימה בחרתי ב-I Can't Make You Love Me, שהוא גם ככה די מרדים אותי, אז עוד לחרוש עליו??

SHTRUDIDI

New member
יש פה כמה שאני בעד שלא יבצעו יותר

אבל בחרתי ב-Against All Odds כי הוא בוצע כל כך הרבה פעמים ועד היום לא היה לו ביצוע אחד שאהבתי. האמת שצריך להפסיק גם לבצע את Alone וגם עם I Have Nothing שבוצע מצוין כל כך הרבה פעמים, וזה מספיק.

Mikey Weiss

New member
עם Αlone אני יכולה לחיות

את השניים האחרים מצדי שאני לא אשמע אף פעם, ושיקחו איתם גם את Ηero, I will Always Love You וכל שיר אחר של מריה או ויטני, תודה.

LeAnnDylan

Well-known member
הצבעתי ל- Against All Odds

כי הוא באמת יצא מכל החורים. את Alone קיבלנו בשתי גרסאות נהדרות שאני מעדיפה לשמור את הזיכרון שלהם טרי עד כמה שאפשר בלי כל מיני הסחות דעת גרועות. כל השירי דיווה למינהם- כל כךֻ
וסאמוור אובר דה ריינבואו מאותה סיבה שג'ס ציינה

למעלה