סופ"שארון

Ice Queen 7

New member
../images/Emo113.gifסופ"שארון../images/Emo183.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום/אמן השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תגלית מגניבה מהשבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבוע מצויין וקריר לכולם!

yael627

New member
חופש סוף סוף ../images/Emo178.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Utopia
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל הפסקול של הטירה הנעה
אלבום/אמן השבוע: -
דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי פסיכומטרי!@#$!!~@
דבר רע שקרה השבוע: -
ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: -
אתר השבוע: תותייים
מאכל השבוע: -
התחדשות השבוע: -
ספר השבוע: "התיאוריה האחרונה"
סרט/סדרת השבוע: פנטזיה
תגלית מגניבה מהשבוע: אפשר לעטוף בנאדם, כיסא ושולחן בגליל נייר טואלט
ציטוט השבוע: המורה למתמטיקה בא לביקור ורואה את הילדים בכיתה שלי אחרי שעטפו ילד מהכיתה ואת הכיסא שהוא ישב עליו ואת השולחן (כן כן
): " מה זה פה?! איך זה אתם מתנהגים?! מה אתם... מדובלים??" XDD
תמונת השבוע: הטישו ההפוך

Ice Queen 7

New member
פלם

שיר/י השבוע של ווית'ין: Forgiven שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Led Zeppelin - Since I've Been Loving You אלבום/אמן השבוע: כל מני דבר טוב שקרה השבוע: התחילה ההדממה :) חופש של תשעה ימים!!! (כולל סופי השבוע) דבר רע שקרה השבוע: נה ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: ציפיות/תוכניות - מפגש, נסיעות לנצרת עילית, לדימונה ולהרצליה. חרדות - שיגמר מהר אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע: טונה התחדשות השבוע: אוזניות ספר השבוע: הלך לי כל החשק לקרוא סרט/סדרת השבוע: סרט - Coneheads, סדרה - האוס תגלית מגניבה מהשבוע: יותר נחמד לחיות בחדר מסודר ציטוט השבוע: אמא: "ילדים, אלוהים לא רוצה שנריב בזמן סעודת יום כיפור!" תמונת השבוע: פוצקוש

bachner1

New member
חג שמח!

שיר/י השבוע של ווית'ין: אוטופיה שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Avantasia- The Seven Angels
אלבום/אמן השבוע: אוונטזיה דבר טוב שקרה השבוע: היה נחמד בישיבה ביו"כ, ההמשך בצבא היה בסדר ומצחיק דבר רע שקרה השבוע: אני מרגיש לבד מדי ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: לבוא לצבא כרגיל למרות שזה חג
, סוכות ויומולדת עברי :) אתר השבוע: פייסבוק מאכל השבוע: עוגת ריבת חלב שקנו לי בצבא ליום הולדת
התחדשות השבוע: עדיין אין הרבה מתנות, כי היומולדת העברי שלי ביום שלישי הקרוב. אבל מישהי בצבא נתנה מחזיקמפתחותתהילים מכסף חמוד כזה. ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: Memento. איזה סרט מתוחכם ומסובך... תגלית מגניבה מהשבוע: שמדינת ישראל מטומטמת ומוכנה לעשות עסקה שמ2 הצדדים שלה חמאס מרוויח בגדול מאוד. אני מקווה רק שלא ישדרו את הקלטת כי זה כבר ישבור שיאי טמטום ורדידות חדשים. ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: לא הצטלמתי הרבה זמן...

Ice Queen 7

New member
חמאס לא כל כך מרוויח מזה

האסירות האלה היו אמורות להשתחרר בכל מקרה בין נובמבר הקרוב לעוד שנה בערך. אבל זו עסקה לא משהו בכל מקרה, צריכים לתת להם בתמורה קלטות שלהן ולא אותן.. ותראה, ישראל לא כזאת מטומטמת, כששלוש שנים כל הסימנים לגלעד שקיבלנו מהם הם מכתבים, קלטת עדכנית שלו שמראה לנו שהוא חי זה דבר מצויין. (כלום לעומת לקבל אותו עצמו בחזרה, כמובן..)

bachner1

New member
ממ...

קודם כל, עצם זה שמשחררים 20 אנשים שניסו לפגוע בישראלים, תמורת קלטת, זה די טירוף לדעתי... וזה הקטע- אפילו אם היינו נותנים 20 קלטות- זה לא היה שווה. (למרות שזה לא משנה- בכל מקרה הן מקבלות ביקורים ויודעים שהם חיים...) אבל עיקר מה שחמאס מקבל מזה זה הנצחון הפסיכולוגי, והעובדה שהם מקבלים חיזוק לדרך החטיפות. ג הקלטת עצמה היא נצחון פסיכולוגי של חמאס, כי היא סומכת על אמצעי התקשורת הצהובים שלנו שיעשו מזה פסטיבל, וישדרו בלי סוף את הקלטת, שיותר ממה שהיא תרגיע את הישראלים- היא תגרום לעוד לחץ ציבורי (באדיבות התקשורת כמובן) על הממשלה, מה שכמובן יגדיל את המחיר בעוד כמה מאות אסירים. חמאס מרוויח פה מכל הצדדים. לדעתי, אם הייתה במהלך השנים התיחסות יותר מקצועית ופחות "פסטיבלית" והיסטרית של התקשורת לנושא שליט, והם לא היו כותבים על זה כל שנייה וחצי, המחיר היה נמוך הרבה יותר ואולי הוא כבר היה בבית.

Brombit

New member
אני מסכימה בצער... ../images/Emo115.gif

בפועל כמה שהציבור עושה עניין יותר גדול מהשבי, ככה החמאס ידרוש יותר אסירים כי הוא ידע שישראל תשלם... ועכשיו הממשלה כבר די איבדה את ההזדמנות "לשחק קשוחה" ולהגיד שהיא לא מוכנה לשחרר יותר ממספר מסוים של אסירים (משהו שהיה יכול לעבוד, כי עדיף לחמאס גם עסקה עם חמישה אסירים מאשר להחזיק אצלם שבוי לנצח ושלא ישחררו אף אחד). אבל אני מבינה שהגישה הזו היא לא הדבר הראשון שעולה בראש כשחוטפים לך מישהו...

Amir Noy

New member
../images/Emo31.gifלא מסכים

ראשית, החמאס סוחט את ישראל כי הוא יודע שאפילו עם ישראל תגיד "יותר מככה וככה אסירים אנחנו לא מוכנים לשחרר" בסופו של דבר ישראל תשחרר כמה שהחמאס ירצה, וזה כבר קרה. ישראל מדינה הומאנית מידי מכדי לעמוד מאחורי מה שהיא אומרת. ודבר נוסף, יש סיבה מאוד מאוד גדולה שעושים מגלדע שליט כ"כ הרבה רעש - שלא יהיה רון ארד שני. הממשלה הפקירה את רון ארד, עד היום לא יודעים מה איתו בכלל ואמא של רון ארד (שהיום כבר לא בחיים) בהתחלה בכלל לא עשתה כלום, חשבה שהממשלה תעשה עם זה משהו. בגלל זה הפעם, זה צריך להיות שונה. ההתייחסות לשליט לא יכולה להיות יותר מקצועית מזו, בגלל שעד כה המששלה לא עשתה כלום לשחרורו, אולמרט רק עיכב את התהליך ומרח את ההורים של שליט בהבטחות שקריות. הציבור תחילה לא התעניין כדי להפעיל לחץ על הממשלה, אלא כדי לתת כוח להורים ולהציב את העובדה שגלעד עדיין בשבי, העובדה שהממשלה הקודמת רק התחמקה ממנה. ולגבי המחיר, לחיי אדם אין מחיר, צריך לעשות הכל כדי לשחרר אותו. אחרי שהוא יחזור (חי) שאנשים יעשו את החשבון שלהם לגבי המחיר. ולמען האמת, אני בכלל הייתי משוכנע שהוא כבר מת.

bachner1

New member
ממ..

לגבי הפסקה הראשונה- הרבה מהבעיה היא שישראל כבר שחררה בעבר הרבה אסירים תמורת אנשים בודדים. זה מה שגורם לחמאס לסחוט אותנו, ולכן זו הייתה טעות גורלית (הכוונה לעסקאות של העבר), כי הם פתחו פתח לדרישות לא הגיוניות. לפני 30 ו40 שנה חטופים שוחררו תמורת אסירים ספורים, כמו שצריך להיות. מאוחר יותר נדפק להם השכל והם התחילו לתת יותר, עד שזה הגיע למימדים המפלצתיים של עכשיו. צריך לעצור את זה לדעתי. והממשלה דווקא כן עשתה דברים לשחרורו, פשוט הם לא ניהלו את המו"מ דרך התקשורת... זה שהם לא ניסו זה לא נכון לדעתי, וברור שאף ממשלה לא יכולה להתעלם מהעובדה ששליט בשבי. זה שלא דיברו על זה כל יום, לא אומר שלא ניסו לעשות דברים, למרות שמה כבר אפשר לעשות עם דרישות כאלה של החוטפים... זה שהתיחסות מקצועית של התקשורת (למרות שלא זכור לי זמן שהייתה התיחסות כזו לפרשת שליט...) לא עזרה, לא אומר שהיא צריכה לעשות את המצב עוד יותר גרוע ולהפוך לצהובה ורדודה... בשום עבודה אין דבר כזה שאם עבודה מקצועית לא עובדת, המסקנה היא לעבוד לא באופן מקצועי. (במיוחד כשזה רק מזיק) ולחיי אדם אין מחיר- עד שהמחיר הוא גם חיי אדם. של יותר אנשים. בעסקאות עבר, החזרנו לישראל בערך 10 חטופים (אני לא יודע את המספר המדויק), והמחבלים ששוחררו בעסקאות האלה הרגו אחרי שחרורם יותר מ170 ישראלים! כך שאם קנה המידה הוא חיי אדם, די ברור מנסיון, שעדיף ששליט יישאר בשבי מאשר שנקיים את העסקה, עד כמה נורא שזה נשמע. (כמובן שיש עוד דרכים להביא לשחרור- כמו החמרות על אסירים או מבצע צבאי) חוץ מזה, הויכוח הוא לא אם צריך לשלם כל מחיר או לא- כל בנאדם שפוי יתנגד, נגיד, לתת את תל אביב, ירושלים והגליל תמורת שליט... כך שהויכוח הוא רק על איפה עובר הקו האדום הזה. לדעתי 1200 מחבלים זה הרבה יותר מדי.

CoralP

New member
להלה../images/Emo187.gif

שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Kotoko - Agony
אלבום/אמן השבוע: אין אחד ספציפי... שמעתי מעורבב מפוזר כזה~
דבר טוב שקרה השבוע: ראיתי המון סדרות והיה כיף במסיבת פתיחה בבצפר ^^
דבר רע שקרה השבוע: סתם היה חרא לקראת סוף השבוע בגלל כל מיני אנשים..
ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: מפגשים למיניהם, אייקון, וחופש
מאכל השבוע: רביולי :}
התחדשות השבוע: גרביים חדשים וממש ממש חמודייייייים! D:
סרט/סדרת השבוע: מלא מלא מלא על טבעי, גיבורים, האנטומיה של גריי, איך פגשתי את אמא, מגרש ביתי ^^
תגלית מגניבה מהשבוע: הפירה של אמא נהיה דוחה. אכלתי אצלה פעמיים השבוע והיה ממש מגעיל@@; מה עובר על האוכל שלה?!
ציטוט השבוע:
אלי(ילד מהכיתה שלי): מלעה ומלעי!" אני: מילרע ומילעל?...XD" אלי: מה זה משנה! ירד במיקוד!"
~הבת של מירה המחנכת שלי אמורה ללדת ממש בכל רגע~ רעות: "מירה זה בן או בת? כבר יודעים?" תמיר: יש היום טכנולוגיה!"
מירה בשיעור אזרחות: "מיהו עבריין?" נטע: "מיהו העבריין הכובש את ייצרו?"

לא רוצה שהיום יגמר../images/Emo7.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: הממ אוטופיה אני מניח
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל המשוחררים החדשים של אפיקה, קצת נייטוויש, קצת דה גאת'רינג, קצת זבל אמטיוי גם..
אלבום/אמן השבוע: וויט'ין, אפיקה, ליידי גאגא
דבר טוב שקרה השבוע: היה סופ"ש טוב. חוץ מזה כלום
דבר רע שקרה השבוע: הצבא בני זונות. ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: עוד פעם סוגרים שבת
אתר השבוע:פייסבוק. מאכל השבוע: בולונז
התחדשות השבוע: הממ שום דבר לדעתי
ספר השבוע: אוי זה מביך
הבנביסיטר
אבל זה בגלל שאמא שלי הביאה לי אותו לבסיס ליום כיפור כי לא היה לה כוח להחליף אותו בספרייה למשהו אנושי יותר
סרט/סדרת השבוע: זה בדיוק מזכיר לי ששכחתי לראות רמזור
תגלית מגניבה מהשבוע: במגורי בנות יש מכונת שתייה חמה ממש טובה וזה לא פייר
שבוע נעים לכולם

למעלה