סופ"שארון!

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gif../images/Emo45.gifאיך אפשר לא לאהוב את השיר הזה?../images/Emo2.gif

הוא כ" כ סוחף!!

Brombit

New member
אותי הוא סחף בפעם הראשונה

ובשניה כבר לא
כמו burn to a cinder

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifהתברכתי- שניהם וגם אנלישד ממשיכים

לסחוף אותי... אני עדיין מריצה לי אותם לפחות 3-4 פעמים לפני שאני עוברת לשיר הבא...

yael627

New member
מה יש לכולם מסמבלנס? ../images/Emo12.gif

זה שיר ממש מעולה ^^ אולי אחד הטובים באלבום.. הלחן שלו יכול להיות קצת משעמם אבל מארק והמקהלה מפצים על זה

bachner1

New member
לאיזה לחן את מתכוונת? ../images/Emo3.gif

הכל זה סתם גראולים על רקע גיטרות תפלות... חוץ מהמקהלה, שהקטע שלה לקוח מתוך KOH, והפזמון של סימון, שהוא הדבר היחיד בשיר הזה ששווה שמיעה...(וגם הוא דומה לחלוטין לפזמון של Deconstruct...)

yael627

New member
המקהלה ממש שונה ב-KOH

היא יותר דומה לזאת בOD אם כבר
וסימון דיי מרגיזה כאן;; והגראולים זה בערך מה שעושה את השיר אז אני מניחה שאם לא אהבת אותם אז אני מבינה למה לא אהבת את השיר

bachner1

New member
לא התכוונתי שקטע המקהלה בSOL

דומה לקטע המקהלה בKOH- אלא לקטע שחוזר לאורך KOH עם הכינורות. אין בשבילי דבר כזה גראולים שעושים שיר... אין לי מושג איך אפשר לאהוב את הדבר הזה (בכל שיר). המקסימום שהצלחתי להגיע אליו זה ללמוד להתעלם מהם ולהתמקד בנגינה ברקע ובקטעים האחרים של השיר. ובSOL הנגינה ברקע והקטעים האחרים מביאים רק גיטרות תפלות וחסרות מנגינה
(לדוגמא, אני ממש אוהב את קטעי הגראולים בFacade of Reality או A Mental Symphony של סירניה, בגלל הנגינה שיש ברקע).

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gif../images/Emo24.gif../images/Emo236.gif

"אין לי מושג איך אפשר לאהוב את הדבר הזה (בכל שיר)."

bachner1

New member
../images/Emo24.gif

למרות שאני הרבה פחות קיצוני ממך בקטע הזה- יש המון שירים עם הרבה גראולים שאני בהחלט אוהב למרות שיש בהם הרבה גראולים...

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifכן, אצלי זה כזה...

*פותחת קובץ* *לוחצת PLAY* *השיר מתנגן* *פתאום יש גראולים* DELETE!!!!!!!!
אבל ב"הגורל שלנו" זה לא שינה לי בכלל מרוב שהשיר אלוהי.

bachner1

New member
למרות שאם כבר הזכרת...

אז המנגינה של קטע המקהלה בSOL כן דומה לקטע מסוים של המקהלה בKOH (quantum physics leads us to....).

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifגראולים זה השטן../images/Emo190.gif

הם אפילו נשמעים ככה

yael627

New member
לדעתך ../images/Emo3.gif

מארק כזה מדהים
-גרופית- אבל נעזוב את זה בצד לרגע, זה דיי עניין של טעם... אני גם בהתחלה לא אהבתי אותם ואז למדתי לאהוב אותם
הם גם מוסיפים הרבה לדינמיות של השיר לדעתי. נגיד כמו בchasing the dragon השיר לא היה כזה יפה אם מארק לא היה מצטרף בחלק המאוחר יותר
זה כן מוסיף עניין וגיוון לשירים לדעתי..

Fairywitch

New member
אכן לדעתי../images/Emo24.gif

תמיד אעדיף שירה גברית רגילה ומובנת
זאת הסיבה שאני אוהבת את נייטוויש, ווית'ין, מג'יקה ואלמורה- הם לא משתמשים בגראולינג, או בכלל לא, או כמעט לא

למעלה