סופשבוע

Ice Queen 7

New member
../images/Emo113.gifסופשבוע../images/Emo187.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

הפורום שומם :S

שיר/י השבוע של ווית'ין: the howling שיר/י השבוע לא של ווית'ין: the gathering- great ocean road אלבום השבוע: _ מה את/ה שומע/ת עכשיו: אמילי קרפל- נמשים
זה דווקא שיר ממש נחמד
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע: המורה הבן זונהההה של לאזרחות קבע מבחן ליום הולדת 18 שלי!
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: זמן פנוי
אתר השבוע: פייסבוק מאכל השבוע: סושי!
הדרדרתי בגדול. אבל היה לי טעים :S ספר השבוע: על הפיקחון סרט/סדרת השבוע: הישרדות
ציטוט השבוע: אין סופ"ש נעים לכולם

Endogenisis

New member
לא הדרדרת! סושי זה טעים!../images/Emo88.gif

וגם רגל קרושה! קצת :X ~מודה באשמה~

Amir Noy

New member
../images/Emo45.gifבלי הרגל הקרושהXDDDDD../images/Emo5.gif../images/Emo122.gif

Endogenisis

New member
בו

שיר/י השבוע של ווית'ין: אממ לא יודע לא כזה שמעתי :X שיר/י השבוע לא של ווית'ין: וויספר של אוונסנס אלבום השבוע: פאלן ואוריג'ין של אוונסנס מה את/ה שומע/ת עכשיו: פורגיבן מבלאק סימפוני דבר טוב שקרה השבוע: נובי גות' :} דבר רע שקרה השבוע: מבחן בתנ"ך משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: למות D: אתר השבוע: - מאכל השבוע: סלטים של אמא ספר השבוע: קרלסון שגר על הגג- אסטריד לינגריד XD [ברוסית P:] סרט/סדרת השבוע: - ציטוט השבוע:- תמונת השבוע-

It Snow In Hell

New member
שבת שלום

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר הברבור שיר/י השבוע לא של ווית'ין: לחישה-אוונסנס אלבום השבוע: פולן-אוונסנס מה את/ה שומע/ת עכשיו: - דבר טוב שקרה השבוע: חנוכה דבר רע שקרה השבוע: בית ספר משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לקבל ציון טוב במבחנים אתר השבוע: - מאכל השבוע: - ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: הישרדות ציטוט השבוע: - תמונת השבוע:-

סופשארון

שיר/י השבוע של ווית'ין:
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: פוראבר יורס
אלבום השבוע: love- חיפושיות הקצב
מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: מצאתי שיר וציור לעבודה
, 96 בספרות! D:: , צופים
, סופ"ש מגניב אצל הדודים דבר רע שקרה השבוע: 81 במת'
כאב ראש נוראי, המון מבחנים ועבודות ובחנים, ומבחן באנגלית ואיכ X__X משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לעבור את המבחנים ולקבל אישור למועד ב' במת' :{ אתר השבוע: ויקיפדיה, האתר של הבי"ס. מאכל השבוע: אבוקדו
ספר השבוע: אל תקראו לי חירות, ספר מעולה! סרט/סדרת השבוע: טוויליט
ציטוט השבוע: (17:17) ירדן : הי יש לי חבר מתחת לאף
(17:17) טל: מה? (17:17) ירדן : חבר:{ (17:17) ירדן : לא רצוי (17:17) טל: יש לך בולבול מתחת לאף? (17:18) ירדן : לא ס.ס (17:18) ירדן : איך הגעת מחבר לבולבול? בולבול לא ככ ידידותי! הSMS מהחמאס
! "האם כל הרקטות עד כל הערים לא להגן עליך מקלטים. רקטות קסאם, חמאס". תמונת השבוע:
!

קיבלת את הסמס מהחמאס? XD

או שסתם ראית אותו באינטרנט? ++ איזו חמודה, 81 במתמוות מבאס אותך D: (צודקת ++ למרות שזה לא באמת גרוע)

לא XD חברה שלי קיבלה! ../images/Emo12.gif אבל ראיתי בווינט../images/Emo6.gif

81 לא גרוע אבל שיורדים ממנו 20 נק' כי זה הקבצה ב'..

ציטוט חדש מפורום טבעונות ../images/Emo6.gif

"די עם הביטויים שפוגעים בבעלי חיים!‬ gs1234 ☼ 04/01/09 16:27 זה מעניין שהתחילו לצוץ פה בפורום כל מיני דרישות להפסיק את השימוש בביטויים שפוגעים בבעלי חיים. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהרוג שתי ציפורים במכה אחת. קודם כל, כל העסק של ביטויים מעליבים לא מגיע בזמן המתאים. אין שום סיבה לרתום את הסוס לפני העגלה. קודם נדאג לזכויות בעלי החיים, ורק אחר כך נטפל בביטויים. פרה פרה. חוץ מזה, מי שהביטויים האלה מעצבנים אותו, שלא יכנס לפורום! גם ככה מסריח פה כמו בדיר חזירים. וזה לא פלא, עם מנהלים כאלה. בכל פעם שיש ויכוח קטן, מיד מוחקים את כל השרשור. כמו שאומרים, הדג מסריח מהראש. אבל אנחנו לא נחכה כמו צאן לטבח. אנחנו נחזור שוב ושוב להתווכח על B12. המנהלים ירעדו מאיתנו. הם ירגישו כמו ברווזים במטווח. קודם שילמדו מה זה תרבות דיון ורק אחר כך נדבר על ביטויים מעליבים. כל כלב בא יומו. "
!!

Amir Noy

New member
שנה-אזרחית-טובה 3:

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Porcupine Tree - Russia On Ice אלבום השבוע: Megadeth - Rust In Peace / Porcupine Tree - Deadwing מה את/ה שומע/ת עכשיו: Pink Floyd - Atom Heart Mother Suite הפרה שרועה באחו D: דבר טוב שקרה השבוע: סופשבוע + 97 בספרות קולנועD: דבר רע שקרה השבוע: בערך כולוP: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה משהו כזהP: אתר השבוע: Ynet לאור המצב לאחרונהP: מאכל השבוע: - ספר השבוע: הנסיך הקטן D:: סרט/סדרת השבוע: - ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: - שירים באיכות של lossless כלכך הרבה יותר טוב מכל פורמט אחר ובייחוד מmp3 או acc שזה פלאים! |אודיופיל|

למעלה