מומלצי השבוע

pishkashit

New member
../images/Emo113.gifמומלצי השבוע

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)?
מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)?
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם:
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם:
משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם השבוע:
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
משהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
תוכניות מיוחדות לפורים? שיהיה שבוע טוב לירון.

../images/Emo149.gif

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)? "אל המחט" מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)? "הכאב הזה" של עברי ונינט.. פשוט השיר היחיד שיצא לי לשמוע השבוע
.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם: אין לי תמונות כאן עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: השביתה ביום חמישי.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם: "תותרו כבר ותלכו מפה..." משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם השבוע: "אורעד הייתה ממורמרת.."
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: כבר המלצתי, ההצגה "שעונים"
משהו שהרס לכם את השבוע: אנשים משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: שיעברו 2 מבחנים.. תוכניות מיוחדות לפורים? להתחפש למרשמלו

grace00

New member
טוב

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)? לך מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)? האלבום החדש של רונה קינן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: שמצאתי עבודה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם: "זה מהיר כמו תאונה... מבט אחד ודי" משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם השבוע: באוטובוס, מישהי עולה ושואלת את הנהג : "תגיד עד מתי אתה פועל?" הוא עונה לה : "אני לא פועל...זה האוטובוס" סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: החדש של רונה משהו שהרס לכם את השבוע: ידיעה של משהו צורב משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: להתחיל לעבוד תוכניות מיוחדות לפורים? לא

ADVAM4

New member
../images/Emo148.gif

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)?גשם מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)?צל כבד תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: ביום רביעי הייתי בהצגה "השמנה" בקאמרי ולפני זה הייתי בעזיראלי.. היה מצחיק! משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם:"ראיתי מיד שקר לך..." משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם השבוע:"צל כבד ירח מתאבד עד שלא נלמד למצוא את סוף המעגל לא נוכל לאהוב את האמת.." סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: ההצגה "שמנה" בקאמרי ממש מעולה! משהו שהרס לכם את השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: האממ יום שישי 3.2 בחינות לבית צבי! תוכניות מיוחדות לפורים?\= לא...יש למישהו הצעות?!

חמדונה

New member
גוד שבס

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)? מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)? אחלום לנצח- מופע הארנבות של ד"ר קספר. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם: אנאערף עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: אתמול היה מעולה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם: "העולם גדול מדי עליי" משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם השבוע: "את פשוט שנונית החולות" סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: אליסה בארץ הפלאות!!! איכות. משהו שהרס לכם את השבוע: לחזור לבי"ס היום אחרי יומיים חופש משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: שבוע הבא יעני? ירושלים! תוכניות מיוחדות לפורים? ב"ש

האגוש

New member
אניי

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)? "טוב תשלח אלי את המטומטמת"
מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)? אה.."Nobody Knows" - Pink [שיר מושלם] , ו"dead meat" - Sean Lennon תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם:
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: חניה מושלמת. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם: "תגיד למטומטמת, שגם כשהיא נבזית...היא לא מעניינת" משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם השבוע: "היא עשתה לך שלום!!!111"
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: אהה.."הגר" של יוכי ברנדס
ספר מדהים.. מומלץ לכולם, ולהגריות בפרט. משהו שהרס לכם את השבוע: אהה..השבוע היה הרוס כולו, לא יכולה להצביע על משהו ספציפי..שבוע מגעיל. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: שביתה יום ראשון..אולי אני אסתפר
תוכניות מיוחדות לפורים? לונה פארק. זייהו :]

../images/Emo9.gif.

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)? 'רק לנו'. מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)? 'שלי' - אלג'יר. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם: אין לי כח, סלחו לי
.
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: הלב שלי שב. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם: "מה כבר רע בקצת לברוח?".. משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם השבוע: "אוחנההההה..", "טעוווווווווווות"
.
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: 'מישהו לרוץ איתו'. משהו שהרס לכם את השבוע: יום א'. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: הופעות. חופש. תוכניות מיוחדות לפורים? לא משהו גדול, הדברים הצפויים
.

למעלה