מבצע טב"ע

../images/Emo215.gifפרק 68

סצינה #1 - כפירני בטלפון לפני ההלוויה ["אתמול היה אתמול היה אתמול ומה שהיה אתמול היה אתמול"] סצינה #2 - ההלוויה סצינה #3 - קייזרמן קורא לרננה לישיבה ["בהמה טיבטית!"] סצינה #4 - ישיבה על איך ממשיכים [" אין מצב שאני עושה משהו למחר."] סצינה #5 - הקסדה. ["תראה איך היא תופסת טרמפ על המוות של מה שמה להוציא לי ימי חופש!"]

../images/Emo215.gifפרק 69

סצינה #1 - רננה מתפרעת על קייזרמן סצינה #2 - קייזרמן צועק על רננה ["היא השחיתה פה יצירת אומנות!"] סצינה #3 - רננה ושחר בשחנ"פ על הסט ["אז מה, סתם באת לראות?" "באתי להגיד שלום."] סצינה #4 - רננה מתעסקת עם הכדורים סצינה #5 - נפתלי ורננה על הפרקים ["אני מקווה שתמצאו לי מחליף."] סצינה #6 - רננה מחזירה את הבגדים, פוגשת את כפיר, הולכת איתו לאסימוב ["כן כן אני ממש כן אני רוצה לשתות."] סצינה #7 - רננה נפרדת ["אה, ודנה? את כ"כ עסוקה במה שבחוץ, ובמה שאנשים אחרים אומרים לך, שאת לא חיה. [..] את בחיים לא תהיי שחקנית אמיתית. וזה לא בגלל שאת לא מוכשרת. זה בגלל שהלב שלך מת."] סצינה #8 - רננה מתאבדת סצינה #9 - וכפיר מוצא אותה

esterosh

New member
חחחחחחח ,בחירה לא ממש הייתה פה

רציתי לרשום הכל אבל לא היה לי נעים....

../images/Emo215.gifפרק 70

סצינה #1 - כפיר לא מצליח להעיר את רננה סצינה #2 - הפגישה הראשונה של רננה ורוזה, כפיר בא ["לא מספיק שהרסת לי את החיים, גם הרסת לי את המוות?"] סצינה #3 - רננה מתחרפנת, בפעם הראשונה
["אני. לא. נשארת. פה!!"] היי היא אומרת פה "*את* נראית לך.."
סצינה #4 - הפגישה הראשונה של רננה ודיאגו ["what's your name?" "fuck off" "oh, that's a nice name!"] סצינה #5 - רננה ורוזה על דיאגו, היא מבקשת ממנו כדורים ["דיאגו יביא את הגאולה?"]

למעלה