לילה חצי לבן

sporTV

New member
כן, יש מקום לבירור הנושא.

הלילות הלבנים שלי ככל הנראה מתרחשים בגלל מתח ולחץ. ובתופעות האלה ניתן לטפל ואני מתחיל לטפל.

sporTV

New member
../images/Emo113.gif לילה חצי לבן

היו לי קצת נדודי שינה - אז פתחתי טלוויזיה (כי מה כבר יש לעשות באמצע הלילה כשאתה ממש רוצה לישון ?!?!?) גיליתי שערוץ 24 שהפך בשנים האחרונות לערוץ הרשמי של המוזיקה המזרחית הופך בשעות הלילה המאוחרות להיות ערוץ מוזיקה איכותי ללא מוזיקה מזרחית !!!!!! ממש כמו בימיו הראשונים של הערוץ. מוזיקה טובה. השמיעו את משינה, נקמת הטרקטור וכו'. מה אתם עושים בלילות לבנים? (ואני לא מתכוון ללילות שנהנים בהם ובגלל זה לא נרדמים!)

LullaBelle

New member
כדאי שתתחבא =)

קודם בדיחה סקסיסטית ועכשיו ביקורת מוזיקה גזענית? לא חראם?

sporTV

New member
ביקורת גזענית? ממש לא

עניין של טעם אישי. מספר השירים המזרחיים שאני באמת מסוגל לשמוע הוא די מצומצם. אני מאוד אוהב שירים מזרחיים מסויימים - בעיקר את הליהיטים שצצים מעת לעת. זו עובדה שערוץ 24 משקיע המון המון זמן מסך בשירים מזרחיים. אז איפה הביקורת הגזענית כשמדובר בטעם אישי?

LullaBelle

New member
בניסוח

כי לא כתבת "בשנים האחרונות הערוץ מתמקד במוזיקה מזרחית שאני לא מתחבר אליה, אז לא היה לי עניין בו" אלא חילקת למוזיקה "טובה" ו"לא טובה", כאשר המוזרחית היא ב"לא טובה".

sporTV

New member
כמו בכל מוזיקה

בכל סגנון יש את הטוב ויש את הפחות טוב. ההבנה שלי במוזיקה מסתכמת במשהו מאוד צר. מה שאני אוהב לשמוע, ומה שלא. אכן שמתי הדגש בהודעתי הראשונה על הצד הלא טוב (לטעמי...) של המוזיקה המזרחית ולא התייחסתי למה שכן מוצא חן בעיניי במוזיקה המזרחית. בקיצור - התייחסתי לכלל ולא לפרט.

orenkulu

New member
ערוץ 1

כבר מזמן לא יצא לי אבל בלילות ערוץ 1 משדר כל מיני תוכניות והופעות מהארכיון. תענוג!

למעלה