לוח מודעות

• פותח הנושא bwp
  • פורסם בתאריך

bwp

Member
משמרות גאווה בחיפה ../images/Emo32.gif

כל שבוע בימי חמישי בשעה 18:00 תערכנה משמרות גאווה בחיפה. בצומת שדרות הנשיא, דרך הים שמברכז הכרמל. על מנת לעורר את המודעות של כלל הציבור לאפליית קהילת הלהט"ב (לסביות הומואים ביסקסואלים וטרנסג'נדרס), להסביר איך ומדוע זה פוגע בכל אורחות חיינו, החל מהחוק המפלה ועד להומופוביה כללית בחברה, המסכנת כגזענות אלימה את כולם בסופו של דבר. נסביר ונבהיר שמצב זה אינו נסבל וסותר את היותה של ישראל דמוקרטית, ונמחה כנגד הדיכוי שלנו כמיעוט. לפרטים נוספים אפשר לשלוח לי מסר. או לפנות לאימייל [email protected] או באתר http://www.forumhaifa.net/welcome.asp

מורי07

New member
"אמא, לא הרגתי את הבת שלך"- בשבת הקרובה

שלום לכולם! בעקבות ההצלחה הגדולה נוספו הקרנות לסרט "אמא, לא הרגתי את הבת שלך" בימוי אורנה בן דור תאריכי הקרנה: יום שבת הקרוב, 20/10 יום שבת הבא, 27/10 כולן בשעה 14:45 בסינמטק תל אביב מחיר כרטיס 20 ₪ טלפון לרכישה: 03-6060800 הסרט מספר את סיפורם של בני הזוג ליאור ויובל, שניהם טרנסג'נדרים FtoM ׁ(מנקבה לזכר), וכעת הם נאבקים, כל אחד בדרכו, לשנות את מה שניתפס כבלתי ניתן לשינוי. לצידם אמו של ליאור, הנדרשת למצוא את הכוחות לחבק את הבנה החדש, במקום הילדה אותה גידלה 22 שנים. את הסרט: www.ornabendor.com צפייה מהנה!

אחשל

New member
../images/Emo124.gifהתאבדות - לדבר כדי למנוע../images/Emo18.gif

לקראת הדיון שיתקיים בנושא התאבדויות ומניעתן במושב מיוחד במסגרת כנס שדרות, פורום התאבדות - ההתמודדות שאחרי יארח ביום שני 29/10 את ד"ר שירלי אברמי, מחברת הספר "אחרון מכתבו ילבין", (שעוסק בהשפעת ההתאבדות על בני המשפחה), מנהלת מרכז המחקר והמידע של הכנסת, ומרצה למדיניות חברתית באוניברסיטת בן-גוריון. שירשור השאלות ייפתח במהלך סוף השבוע.
ניר תודה ל- Yuval Y על אישור הפרסום

orange love

New member
את/ה חיה בסרט?

שלום לכם, אני תלמידת כיתה י''ב הלומדת במגמת תקשורת. חלק מציון הבגרות שלנו הוא סרט דוקומנטארי שאנחנו מצלמים, מפיקים, עורכים ומגישים לבגרות. כל שנה אצל כל כיתה י''ב יש את החשק למצוא את הסרט שלה, את הגיבור שיבוא ויספר סיפור שאף אחד עוד לא סיפר. וגם אני, כמו רבים וטובים ממני מחפשת סיפור טוב. אז אם אתם חושבים שיש לכם סיפור חיים מעניין, אם אתם מרגישים שעברתם משהו קצת שונה, אם אורח החיים שלכם שונה משל אחרים. אם אתם רוצים לבוא ולספר לנו עליכם, ומוכנים להיחשף, ולהכיר ארבעה תלמידים שיקשיבו, יתמכו ויעשו מהסיפור שלכם סרט. אז אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה פה באתר, או אפילו רצוי לאימייל: [email protected] לכל שאלה, כל סיפור, כל דבר. זאת חוויה של פעם בחיים. באמת. נ.ב גם אם אתם מכירים מישהו שאולי החיים שלו מעניינים, דברו איתו וצרו איתנו קשר.

סרט

שלום! אני בן, תלמיד כתה יב' ואני עושה סרט תיעדי בן רבע שעה במסגרת שעורי תקשורת. אם אתם חושבים שיש לכם סיפור מעניין שאפשר לעשות עליו סרט, אתם מוזמנים להשאיר לי הודעה פה או לפנות אליי למייל: [email protected]. ואצור איתכם קשר. תודה רבה! =]

למעלה