כמה חדשות

a Warming Sign

New member
../images/Emo113.gifכמה חדשות

בשבוע שעבר רובי התארח בתכנית טלוויזיה בהנחיית ג'ונתן רוס. שם הוא התראיין וביצע את tripping,a place to crush.. את הביצוע לa place to crush(בעיניי זה אחד השירים הכי טובים באלבום
) אתם יכולים להוריד בלינק הבא: http://s8.yousendit.com/d.aspx?id=1XHECFOFP1ZCW1C8PHDZSR7POA את הראיון עצמו עדיין אין,אבל מישהי סיכמה ומישהי אחרת(*אהמ*אני*אהמ*) תירגמה:
הוא דיבר קצת על טייק דאת,היה נראה שלא נוח לו לדבר על זה
..הוא קרא לגרי בארלו גאון,וכותב שירים מעולה..אז הוא הבין שזה מה שהוא תמיד אומר והתחיל לצחוק
הם הראו בתכנית כל מיני תמונות עתיקות ומביכות מתקופת טייק דאת..בסביבות 1990 והוא בתגובה: ..!!!i really dont know why all the gay rumours started"
הוא דיבר על לייב 8,ובקהאם,וחיקה את הקול שלו
(זה היה מאוד מצחיק)..וסיפר שהוא שונא את המילים של rock dj,הוא חושב שהן גרועות אבל אוהב את השיר
טוב.זהו בערך
תמונות מהתכנית בהודעות הבאות...
סטפן דאפי,השותף החדש של רובי להפקת וכתיבת האלבום,מתראיין על הכנת האלבום ומשבח את רובי כיוצר כשרוני
..אה,וגם פולט משהו לגבי הסיבוב הופעות בטעות
..הכתבה המלאה בהודעה הבאה..
שמועות חדשות מסתובבות להן לגבי רובי והבלונדה מהsugababes..
מספרים שהם נפגשו באולפנים של TOTP,הוא שלח לה פרחים והודעות SMS אחרי שהיא התקשרה להודות לו
..על מה מתערבים שזאת המצאה של הסאן?
רובי שוב מוטרד מחיי האהבה הכושלים שלו(או שהעיתונים רוצים שוב להתעסק עם זה..) ולכן הוא הלך להתייעץ עם שאגי
הכתבה המלאה: http://www.takethatnsolo.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1493
רובי מספר שנשארו המון שירים עוד מתקופת הקלטות הסווינג שלא נכנסו לאלבום
..הוא חושב להוציא אותם בדיסק כפול,יש כ47 שירים שעוד לא הושמעו אף פעם,ומספר שהוא רוצה שהמעריצים ישמעו אותם...
לא הייתי תולה בזה תקוות לעתיד הקרוב..

Luna Sphere

New member
תמונות מקסימות :)

התלבטתי אם לקנות את intensive care או את הדיסק של הלהיטים. בסופו של דבר בחרתי בדיסק של הלהיטים, בהמשך אני אקנה את החדש :) עשיתי נכון לדעתכם? =\

escaping

New member
אם זה הדיסק הראשון שאת קונה

(של רובי) אז לפי דעתי עשית נכון
הסגנון שלו באלבום החדש מעט שונה מכל מה שהיה עד עכשיו בשאר הדיסקים.

Luna Sphere

New member
יאפ =\

כשהייתי קטנה ראיתי MTV (חח לא יודעת למה. כמעט כל מה שהיה היה ג'ניפר לופז..) והיו שירים של רובי. מאוחר יותר גם ראיתי את Feel ותמיד הרגשתי שאני אוהבת את רובי, עכשיו זה כבר מתגבר, אבל יש לי סניף של טאוור שאני הולכת אליו קבוע, ולא היה להם את הדיסקים של רובי, אבל עכשיו סופסוף הגיע להם :) אממ.. ראיתי בחנות גם סידי+דיוידי של אינטנסיב קר, תוכלו לספר לי מה זה כולל? :p

escaping

New member
תודה רבה רבה../images/Emo24.gif

47 שירים
אוי ויי! זה הרבה. מאוד.
אני אשמח לשמוע, אבל כמוך מפקפקת בזה שיצא דיסק כפול איתם
לגבי הבלונדה-אני אישית לא מסמפטת אותה כל כך, אבל אני מתארת לעצמי שזה אכן המצאה של הסאן

a Warming Sign

New member
למי שלא שמע היום 'סינגלס' בגלגלצ...

השיר הראשון היה טריפינג,והשדרנית סיפרה שרובי זכה בטקס EMA בפרס הזמר הטוב ביותר.. ושהוא הקדיש את הפרס לאמא שלו שיושבת בבית עם רגל שבורה(מה שנכון נכון
)...ואז היא אמרה: "אז לאמא של רובי,חמותי לעתיד,תחלימי ותרגישי טוב..ממני ומכל הצוות שפה..ולרובי,מדהים אחד,תתקשר כבר!"

shuval1

New member
טחחחחח.....

אני שמעתי את "רובי תתקשר כבר!" אבל לפני כמה ימים שהשמיעו שיר אחר שלו... ולשדרנית הזאת יש יציאות בלי סוף...

a Warming Sign

New member
עוד חדשות לשבוע זה../images/Emo26.gif

לפני כמה ימים השיג רובי את פרס הזמר הטוב ביותר בפרסי הMTV...וגם את אחת המנחות היפות של התכנית,אמה גריפית'
לפי המסופר,רובי שלח לה זר פרחים לפני הטקס בליסבון,והצמד נפגשו יחד לדרינק(מיץ תפוזים בשביל רובי
) ופלירטוט קצר מאחורי הקלעים
לאחר מכן תכננו להיפגש כשיחזרו ללונדון. מקורות מאחורי הקלעים של הטקס מספרים: "זה היה ברור לכולם שרובי ואמה מאוד נמשכים אחד לשני..אמה ציחקקה כמו ילדה קטנה כשרובי שאל אותה אם היא קיבלה את הפרחים שלו..וכשהוא אמר לה שהוא רוצה להיפגש איתה בלונדון היא מיד הסכימה". -שנאמין לזה הפעם או לא?
-
רובי הוא רשמית האמן שמכר הכי הרבה אלבומים בבריטניה במאה האחרונה
הנתונים מבוססים על המכירות מ1 לינואר 2000 עד 11 לאוקטובר 2005(לא כולל האלבום החדש) וכוללים גם את האלבום מההופעה החיה,אוסף הלהיטים,והורדות. סך העותקים שמכר- 6.3 מיליון
..אחריו נמצאים קולדפליי עם 6.2 מיליון,ואחריהם דיידו עם 5.7 מיליון. הנתונים נקלטו ע"י Official UK Charts Company למען התכנית The Biggest Selling Artists of the 21st Century.
השבוע כידוע יכריזו על המקומות והתאריכים של סיבוב ההופעות(רק הרשומים באתר בתשלום יוכלו לקנות כרטיסים מיום רביעי)...בראיון עם סטפן דאפי נפלט לו שהסיבוב עומד להיות 18 חודשים!!
מה שאומר שרובי עומד להגיע לכל חור בעולם בערך..
..רשימת המדינות שכבר פורסמה היא של מדינות שבהן אושרו ההופעות,רוב הסיכויים שזאת לא הרשימה הסופית.. לפי ההשערה שלי,בקיץ רובי יופיע באירופה ולאחר מכן בשאר היבשות למיניהן
תכנסו במשך השבוע לעדכונים נוספים ופרטים מלאים

jenngirl

New member
לדעתי../images/Emo82.gif

לא הגיוני שהסיבוב יהיה 18 חודשים,אלא אם הוא באמת רוצה לעשות הפסקה של בערך 3,4 שנים כדי לתכנן משפחה. אבל דאמ,אם זה יהיה 18 חודשים והוא לא מגיע לפה]]; רגע ולדעתך הרשימה שתפרסם השבוע היא רק לגבי אירופה ולגבי מדינות אחרות זה יהיה בסביבות הקיץ? תודה!

a Warming Sign

New member
הממ זה דווקא הגיוני

הוא יגיע להמוווון מקומות אבל כמובן שיהיו הפסקות בין לבין..זה לא ש18 חודשים הוא מופיע.. כן,אני חושבת שהרשימה שתתפרסם היא לאירופה,ואחרי הסיבוב קיץ תתפרסם רשימה של שאר המדינות ששם הוא בטח יבקר בסתיו..

../images/Emo140.gifתודה

וואו!! 18 חודשים!!
כל-כך הרבה זמן והוא לא יכול למצוא קצת זמן גם בשבילנו?

למעלה