יום שני

hadarinke

New member
טיול של"ח מעיק

ראינו כנסיה, מסגד ובית כנסת. אני אדרג אותם לפי היוי כשאר הראשון הוא הכי יפה: -כנסיה -מסגד -בית כנסת. התירוץ של המורה היה שלא מתעסקים בחומרי ורק באמונה.. שיהיה<<

hadarinke

New member
אההP: זה דשן אורגני=]

אל תשכחי מסכות אב"ך, חבל שתסניפי את זהP:

hadarinke

New member
אז זה אפילו יותר טוב=]

רק תוודאי עם חברות שלך לגבי הירושות שלהםP:

לפני שאני חוזרת ללמוד...

אנגלית- החליפו לנו את המורה במורה לא חביבה במיוחד:| אה וכן, היא זכרה אותי מכיתה ז' כשעשיתי לה את הבלאגן של חייה שזה סופר מביך. 3 שעות מערכות ספרתיות- בוליאנית ושות' בגלל שלי"א יש טיול שנתי אז השתחררתי. וזהו.

../images/Emo216.gif../images/Emo203.gif

שעה ראשונהשניה- יהדות כתרבות. איכ, המורה חופר ברמות! שעה שלישיתרביעית- מבחן באנגלית. דווקא הלך לי טובD: שעה חמישית- ספרות. אבל היה בום ואמבולנסים והתברר שמה ששמענו זה הפיצוץ שחיסל את יעקב אלפרון... כל הבצפר היה בהיסטריה ובגלל שחסמו את כל דרך נמיר הייתי צריכה לחזור הביתה ברגל..><" ואני לא יודעת מי זה הנער בן 13 שנפצע, אבל כנראה שהוא מהבצפר שלי גם O: חחח ברגע שפתחו את השער כל הבצפר רץ כזה ביהודה מכבי לראות מה קרה וזה.. XD אגב, מאתמול אני רשמית לומדת באוניבסיטת ת"א לנוער

חח זה היה בשעה אחרונה בכל מקרה..../images/Emo203.gif

אחרים היו צריכים להשאר ללמוד
נמ זה לא היה ממש מפחיד כי בהתחלה לא ממש הבנו מה קרה כי רק שמענו בום... אח"כ גם אמבולנסים אז נלחצנו קצת אבל לא יותר מדיי.

../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif

אתמול היה לי פעם ראשונה מד''א.. וזה היה ממש נחמד :] היו לנו מן "ראיון עבודה" כזה.. ורק שבוע הבא אני אדע עם היתקבלתי..:-\ בצפר היה נחמד.. סוף סוף הצלחתי לשכנע את היועצת להעביר אותי לכימיה..

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo98.gif

שעה ראשונה: ביולוגיה. מסתבר שיש נושא שלם שלמדנו ואני בכלל לא זוכר שלמדנו משהו כזה, וגם לא כתוב לי
טוב, אני כנראה אצטרך ללמוד לפני המבחן
שעה שנייה: מעבדת ביולוגיה. היה מגניב
היו לנו 2 שקיות צלופן ושתי כוסות, אחד עם יוד ואחת עם עמילן, והיינו צריכים למלא שקית בכל אחד מהחומרים ולשים בכוס השנייה, זה היה כדי להראות שהיוד עובר קרום בררני
משהו כזה שעה שלישית: לשון. וואו, ממש ממש ממש קל לי. אבל יש לי כיתה מטומטמת
והמורה כל הזמן אומרת שאנחנו בעיכוב, והיום גם הראתה את זה קצת יותר בספציפיות, מסתבר שיש לנו בערך 4 חודשים ללמוד חומר של 10 חודשים
שעה רביעית: ערבית. המורה הזאת מעצבנת ביותר
ולחשוב שיש לי חוץ מהשנה הזאת עוד שנתיים איתה
(מתכנן להרחיב ערבית) יום חמישי מבחן בהיסטוריה
אני מוכן לחתום מראש על 60
בכלל, בבגרות אני מוכן להסתפק בציון סופי עובר

How I Disappear

New member
מונדיי P:

שעה ראשונה ושניה- לווינים וחלל, שני ילדים [בת ובן] רבו והיה מזה מצחיק !! XDD שעה שלישית- אנגלית, בדקנו שיעורים שעה רביעית- ספרות, מורה מעצבנת !!! שעה חמישית- שעה חופשית כי המורה לא הגיע שעה שישית ושביעית- מתמטיקה, עם שיבו [למורה קוראים שיבולת XD] הקורעעעעעעת DD:

קרמבו

שעתיים ביולוגיה- למדנו על הכבד וכל מיני שיט שעתיים אזרחות - העיפו אותי D: מזל . באה איזה מורה להרצות והיא כלכך כלכך חופרת ומורעלת פוליטיקה D: דווקא היה כיף בחוץ. שעתיים מת' - אני גאה בעצמי. לא הפרעתי כל השיעור ועבדתי יפה
שעתיים אנגלית - היה מבחן.. הלך דווקא נחמד.

Harpush

New member
יום

ארררררררררררררררררררררררררררררררררווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אני לא רוצה לכתוב איך היה כי זה יגרום לי להעלות זכרונות אלוהים איזה יום זוועה

למעלה