בהצלחה
O o p c New member 18/1/09 #31 חחחח לא היית צריכה לקחת את התלונה שלי אז ברצי נות, זה לא באמת הפריע לי ואני מקטר על כל דבר בערך
ל להלהלה בללה New member 18/1/09 #35 לא לקחתי ברצינות../images/Emo9.gif וואו,אתה כ"כ דומה לידיד שלי באופי.פשוט...כ"כ אתה בטוח שאתה לא בן 19 וקוראים לך יונתן/ג'וני
לא לקחתי ברצינות../images/Emo9.gif וואו,אתה כ"כ דומה לידיד שלי באופי.פשוט...כ"כ אתה בטוח שאתה לא בן 19 וקוראים לך יונתן/ג'וני
R Rioter New member 18/1/09 #42 תגידי, את מצפה לתגובה בסגנון: "וואו, עכשיו שאת אומרת את זה, אני בכלל לא בטוח... אולי זה אני?" .. .?
א אחת שתדבר הרבה New member 17/1/09 #5 תרגישו טוב כל החולים../images/Emo201.gif לי היה יום מעאפן משהו, עד לפני כמה שעות, ראיתי חברות שלי שלא ראיתי המון זמן כי הן בצבא\שנת שירות.. והיה מושלם
תרגישו טוב כל החולים../images/Emo201.gif לי היה יום מעאפן משהו, עד לפני כמה שעות, ראיתי חברות שלי שלא ראיתי המון זמן כי הן בצבא\שנת שירות.. והיה מושלם
S Shlomit586 New member 17/1/09 #7 ../images/Emo15.gifכל היום חרשתי לבגרות מחר../images/Emo4.gif בלעכס, לשון:S (למרות שיותר למדתי למתכונת במתמטיקה שיש לי יום שלישי. זאת לא אשמתי שיש לי שנאה קלה ללשון )
../images/Emo15.gifכל היום חרשתי לבגרות מחר../images/Emo4.gif בלעכס, לשון:S (למרות שיותר למדתי למתכונת במתמטיקה שיש לי יום שלישי. זאת לא אשמתי שיש לי שנאה קלה ללשון )
ל להלהלה בללה New member 17/1/09 #15 לשון זה נחמד אחרי שזה נגמר [ואל תקפצו לי פה כל "אוהבי הלשון" ,גם אם אתה אוהב מקצוע,לפני מתכונת/בגרות-אתה כבר שונא אותו! ] זה בסדר,זה עובר,ואח"כ,מגלים שזה גם לא נורא בכלל המוווווווווון
לשון זה נחמד אחרי שזה נגמר [ואל תקפצו לי פה כל "אוהבי הלשון" ,גם אם אתה אוהב מקצוע,לפני מתכונת/בגרות-אתה כבר שונא אותו! ] זה בסדר,זה עובר,ואח"כ,מגלים שזה גם לא נורא בכלל המוווווווווון