יום רביעי!!!

Tom Sawyer10

New member
../images/Emo113.gif יום רביעי!!! ../images/Emo113.gif

אז איך עבר היום? היום שלי: הסטוריה- חפירות חפירות חפירות... מתממטיקה- היה בוחן ולא הגשתי את הטופס כי היה לי בלאקאאוט
ביולוגיה- המורה לא הכנמיסה אותי כי איחרתי
תרבות ישראל- שאלון בנושא יהדות ואיך אני רואה אותו
כימיה- עבודת כיתה בנושא חומרים יוניים/אוטומריים/מולקולריים... ועכשיו אני עומד לבצע את המחוייבות שלי לכפר: 3 שעות עבודה במטבח

asaf105

New member
יום ארוך ../images/Emo178.gif

שעה ראשונה שנייה כימיה, אממ מה כבר אפשר לפרט, למדנו קצת ל תגובות בעירה, ואיך מאזנים תגובות כאלה של שריפה שעה שלישית- לשון, קיבלתי 85 במבחן המשווה
שעה רביעית אנגלית- סתם קראנו סיפור דבילי, אם אתם רוצים פרטים שם הסיפור הוא the blanket, השמיכה!
רק הכותרת כבר אומרת על הסיפור שעה חמישית שישית שביעית מתמטיקה- התחלנו (טוב לי זה חזרה ולא חומר חדש) בנושא של חקירת משוואה ריבועית, אף אחד לא הבין כמעט את הנושא הזה, רק אני וכל האוטרכניונים שהיו איתי שנה שעברה יודעים את זה

asaf105

New member
האורטכניונים*../images/Emo6.gif

והכי צחוקים באחת ההפסקות במתמטיקה, איזה ילדה פרחה כלכ ך סתומה שלומדת איתי ב-5 יחידות(כן גם אני לא יודע איך היא הגיעה בכלל ל-5 יחידות) התחילה להגיד לי כזה "בגללך אנחנו לא מבינים כלום!!!" חח נפנפתי אותה, היא יכולה לקפוץ לי

dolev45

New member
שלוש שעות מתמטיקה?!? ../images/Emo2.gif

לא הייתי שורדת יום כזה

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gif85? מה רע?

לדעתי זה אחלה ציון חח
ושלוש שעות מתמטיקה.... נשמע סבל :S

asaf105

New member
חח מבחינתי זה ציון גרוע

גם כי ירדו לי נקודות על דברים כל כך מפגרים!!

dolev45

New member
יום מעייייף ../images/Emo178.gif

שעתיים ראשונות היה לי מתמטיקה, ועשיתי מבחן בכדי לעבור ל-4 יחידות, המבחן היה כזה מעייייף >< " מקווה שאייייייכשהו הצלחתי
שיעור שלישי ורביעי היה תיאטרון אבל המורה לא הגיעה אז נשארנו בכיתה ועשינו בלאגן
שעה חמישית היה לי אנגלית, השיעור עבר מהרר בעיקר כי קראנו ספר, קראתי את twilight !!
שעה שישית , שיעור לשון
לא כייף, בכלל לא כייף

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifמעולם לא שנאתי את הבצפר שלי יותר.

אין לתאר. אני פשוט.. כ"כ כועסת
אני אעתיק-אדביק חלקים נבחרים משיחה מהמסן כי אין לי כוח לכתוב שוב. Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:17): היום בשעה חמישית לקחו אותנו לאודיטוריום לדבר על החלק החקלאי שלנו בבגרות, בצפר חקלאי וזה Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:18): ובד"כ זה משהו כזה בחממה שכולם מבריזים ממנו או המשקיענים שבאמת עושים משהו בשדה Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:19): אבל לא. השנה החליטו לשנות Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:20): כןכן, אנחנו נהיה דור המייסדים של המשק האקולוגי. למה? כי הם רוצים Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:20): זה כאילו.. אמורים להיות דברים רציניים אבל זה כבר לא ממש Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:20): אבל הם! Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:20): רוצים לשווק את מה שנגדל שמה Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:20): רוצים להתגאות בזה שהם הבצפר היחיד בארץ שיש לו משק אקולוגי Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:21): וזה כ"כ מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:21): מעולם לא שנאתי ככה את הבצפר Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:21): מה אנחנו תאילנדים?! MAFAKIT אומר/ת (16:21): כאילו אתם משלמים לבצפר כדי לבוא לשם ולעבוד ואז הם יעשו על זה כסף ואתם לא תקבלו כלום XD Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:21): כוח עבודה זול? Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:21): לא, כי מכריחים אותנו לעשות את זה לבגרות! Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:21): ומה עוד? Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:21): חלק מהציון זה על שיתוף פעולה ומוטיבציה Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:22): פה זה לא הקמת המדינה! Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:22): לא שנות ה-50 MAFAKIT אומר/ת (16:22): עוד כמה שנים ידרשו מהפ להקים קיבוץ ממש XDDDDD Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:22): טוב שלא אמרו לנו לבוא עם מכנסיים קצרים וכובע טמבל! Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:22): בדיווווווווווווווווווווווווווווווק Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:23): והם מנסים להלהיב אותנו "זה יהיה המקום שלכם, אתם דור המייסדים!" Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:23): לא רוצהההההההההההההה Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:23): ואח"כ עוד "וכן יהיו ימים קשים בהתחלה, וכן יהיה קשה בחורף אבל לא נורא" Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:23): בטח לא נורא, לכם לא נורא! Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:24): "תוכלו לעשות הכל לבד, בלי מורה שיגיד לכם מה לעשות" Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:24): ברור שלא, כי להם ישלמו על זה שעות נוספות Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:24): אבל אנחנו? לאאאאא Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:24): זה עבדות! זה ניצול לרעה של כוח! Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:25): וזה מגעיל
Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:27): ולמה בחרו דווקא בשכבה שלנו? >< Made Up Stories - ענת אומר/ת (16:27): כזה לא פיר היא הציעה להתמרד וזה, מחאה, עצומה וכאלה. אבל למרות שאני סבורה שרוב השכבה לא באמת רוצה לעשות את זה, אני לא בטוחה שכולם "קוראים בין השורות" ><

noam270

New member
יום... מעייף? ../images/Emo6.gif

אבל כשחושבים על זה כל יום הוא מעייף...
שעתיים ראשונות מבחן במתמטיקה שהיה מעצבן כל כך!!! כי גיאומטריה היה ממש קל, ואלגברה גם, אבל הגיאומטריה אנליטית פשוט הרסה לי הכל!!
וזה המבחן מעבר שלי לחמש יחידות....
אחר כך היו שעתיים ביולוגיה, שהיו ממש נחמדות כי החומר ממש מעניין
למדנו על כל הקטע של ההתמחות וההתמיינות של התאים....
שעה אנגלית, שעברה מהר כי קראנו והמורה נתנה הוראות לדו"ח קריאה... אני עושה על ספר כל כך טוב!!!!
שעה אחרונה לשון, ואין לי משהו יותר טוב להגיד חוץ מ-מ ש ע מ ם!!!!
מחר סינימה סיטי!!! ובשבוע הבא רחובות!!!

tal872

New member
אוו ../images/Emo3.gif

Je נשארתי בביתי ולמדתי קצת אנגלית.. (לעזזאל עם זה
.) וכרגע אני בפורום מתוך שיעמום.. אני לא רוצה להיות רע אליכם אבללללללל....... אני אהיה בכל זאת לי היה יום חופש ולכם לא
חחח סתם
.

asaf105

New member
גיאומטריה אנליטית?

למה במבחן העברה ל-5 יחידות יש גיאומטריה אנליטית? כאילו, אני יודע מה זה החומר הזה, זה פשוט תרגילים גיאומטריים עם הוכחות וזה רק שזה תרגיל בגרף עם כל הפונקציות אבל למה היה לך את זה במבחן? זה בכלל חומר של 3 יחידות לשאלון 01 וב-5 יחידות בכלל מתחילים משאלן 05

noam270

New member
זה נושא קצר..

אחר כך עוברים לחשבון דיפרנצילי ואינטגרלי לא?

asaf105

New member
מה עכשיו חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי???

זה בכלל חומר של שאלון 06 החומר של 05 זה גיאומטריה של המישור, אלגברה- סדרות וכל הנושאים שקשורים לפונקציות(חקירה, פתירת משוואה, אי שוויון, וייטה, משוואות אי רציונאליות) והסתברות! זה כל החומר מאיפה פתאום הכניסו חשבון דיפרנציאלי וגיאומטריה אנליטית?

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifנכון

אבל 5 מצויינות זה סטייל
או כמו שאומרת החולצת מחזור של מצויינות מלפני כמה שנים: "מצויינות. כי אנחנו פשוט יותר טובים מכם"
(הכל בהומור, כן?
)

tal872

New member
אני לא ב5 ואני מעולה בכל המקצועות האחרים.

מי צריך ת/5 הזה? סתם אתם שוברים ת'ראש לחינם. ואנחנו עושים בדיוק אותו דבר רק בלי הכמויות של העבודות והשיעורים,ונהנים יותר ממכם זה בטוח
.

למעלה