יאפפיים צ'לליי..

../images/Emo113.gifיאפפיים צ'לליי..

מה קורה
טוב אני יודעת שמה שאני הולכת לספר לכם לא מחייב פתיחת הודעה חדשה אבל בשבילי זה חשוב וזה גם קצת קשור אליכם.. טוב.. אז אם אתם זוכרים או שלא לפני 3 חודשים (ואפילו יותר..) עזבי ת'פורום.. ונכנסתי מידי פעם אבל לא הייתי כמו שבדרך כלל.. והסיבה כמובן הייתה הלימודים... בגלל שעברתי בצפר התעודה שלי לא הייתה מספיק טובה ובלל זה שמו אותי ברמה יחסית נמוכה.. והייתי חייבת להשקיע 3 חודשים ראשונים כדי שיעלו אותי.. ובגלל זה עזבתי ת'פורום.. והיום.. אחרי 3 חודשיים.. קראו לי לשיחה ובישרו לי ת'בשורה המשמחת ביותר.. שמעלים אותי כיתה לרמה יותר גבוהה.. ואני מזה מאושרת.. לא בגלל שאני עוזבת ת'כיתה שלי.. אלא בגלל שאני עולה לרמה יותר גבוהה.. וזה משמח אותי מאוד
ומה שכן אני עוברת לכיתה השניה אחרי חנוכה.. ולפי מה שהבנתי אני חייבת להשלים ת'חומר עד אחרי חנוכה.. ומה שאומר שכנראה עד אחרי חנוכה אני בקושי הגע במחשב אפילו בקושי באייסי ובמסן.. אוהבתותכם הרבה.. ותזכרו תמיד.. שבעזרת העזרה שלכם הצלחתי.. מורמורי

מורררררררררררריי../images/Emo110.gif

יאאאאאאאאאאאא אני שמחה בשבילךךךךך
זה מגייייע לך
בהצלחה ע=נ=ק=י=ת! אם את צריכה עזרההה אנייי כאאאןן
אני אתגעגעע אלייךךך המוןןן אניי מממממש שמחה בשבייילך
אוהבבתת

פלורי2

New member
../images/Emo23.gifמור../images/Emo23.gif

מור
את לא מתארת לעצמך כמה אני שמחה בשבילך
יאייי
^(^... איזה כיף לך
שמחה שעזרנו לך
אוהפת מעוד מעוד

../images/Emo26.gifדוגמניתתתתתתתתתתתתתתתתת

דוגמנית יפה שלייי שיהיה לך בהצלחה..המון המון המון המון המון ואוהבתותך ואני יתגעגעגעגעגע מתה עליייייך תמיד הודיה

מורוש'קההההההה ../images/Emo24.gif ../images/Emo108.gif

ואי את לא יודעת כמה אני שמחה בשביללךךך
שיהיה לך בהצלחה בכיתה החדשהה ושרק תמשיכי לעלותת
תהניי לךךךך עינב

../images/Emo39.gifיאפה שלעייייייייי../images/Emo99.gif

יאאאא איזה יופייי ידעתי שתצליחי
אני בטוחההה שתספיקי להשלים ת'חומרר
עע אני ידבר איתך בקשר למשו מתישהוא חולעלייךךך ומבינה אותך כי בגלל הלימודים גמאני לא נמצאת כן הרבה
אוהבת'תךךךךךך -
-
נופר.

מורוששששש../images/Emo99.gif

מורושששששששששש שיהיה לך מזה המון בהצלחה בכיתה החדשההההההה
אל תשכחי לבוא לבקר
שמחה בשבילךךךךךךך
אני יתגעגעעעע
חולה עלייךךךך
אורוש

../images/Emo113.gifואיי יאפפייםם שלייי

היום הודיעו לי שלא סתם מעלים אותי אלא מעלים אותי לעיוני שזה רמה הכי גבוה בשכבה
כאילו אני[?!] עיוני
אני בשוווקקק!! אני לא יודעת אם אתם זוכרים איך הייתי שנה שעברה אבל שנה שעברה הציון הכי גובה שלי היה 80 הממוצע בתעודה היה 70 כאילו הייתי ממש גרועה וחשבתי שבכלל ישימו אותי באומץ (הכי דפוקים) ועוד איך שהוא שמו אותי במב"ט (שזה רמה אחת אאחרי אומץ) ואז שאמרו לי שיעלו אותי למב"ר (שזה רמה אחת אחרי מב"ט ורמה אחת לפני עיוני) הייתי בהלםם אבל עכשיו שאני יעבור לעיוני?!?!?!?!!?!?!?!?! זה שיא השווקקק... ועוד לא סתם.. אני עוברת ממחרר
טוב זה אומר שעכשיו אני לא יהיה פה כמעט ובכלל וגם לא במסן וגם לא באייסי
אז ביי חמודיים ותודה על הכללל

למעלה