דיון קטן...

shaililo

New member
../images/Emo113.gifדיון קטן...

לאיזה קטע אתם הכי מצפים מהסרט השלישי? משהו שמאד תתאכזבו אם ישמיטו אותו.... או שמאד תתאכזבו אם הוא לא יהיה משהו טוב אז לי יש כמה: 1. הבוגארט בארון-כל הקטע עם נוויל, סנייפ, שמלה והנשר המפוחלץ. 2.מפת הקונדסאים 3. ניצחון גריפינדור בקווידיץ 4.קרוקשנקס (אוי הוא כזה חמוד
אני אמות אם ישכחו אותו...

shaililo

New member
זה חייב להיות..

גם כשמאלפוי חוטף ממנו... זה חלק נכבד מהספר... אני משערת שיעשו אותו כמו שעשו את דובי...

Woogyman

New member
אני גם משער שלא יורידו את ../images/Emo110.gif

סצינת הבוגארט. היא אמנם לא ממש חשובה לעלילה, אבל יותר מדי מצפים לראות את סנייפ בשמלה.

LeAnNe

New member
היא חשובה לעלילה../images/Emo182.gif

שם בעצם הרמיוני מגלה שלופין הוא זאב אדם
אני מצפה לראות קצת יותר קוויזיץ´ מאשר מה שהיה בסרט השני.
הקולות של לילי וג´יימס. דברים שאני לא מצפה לראות:
רדקליף

Minerva

New member
סוורוס עם שמלה.

וכולייייי תקווה שרמוס (
) יהיה ראוי לשמו... *נאנחת*

../images/Emo23.gif הסופשנה (מבחנים) בהמכ"א

נראה לי שזה ממש חשוב (+מצחיק) המבחני סופשנה בהתגוננות מהאופל. יעני, זה כל כך טוב שהרמיוני יוצאת בריצה ואומרת שמקגונגל אמרה לה שהיא נכשלה....נקרעתי.. וכולי תקווה ענקית... (
+
) שביל {*מתמוגגת* (מהתמונה עם הוויזלים במצריים)} וסיריוס (*נמסה..*) יהיו ראויים לשמם..אולי בהתחלה יעשו ת´שחקן של סיריוס צהוב יותר מסנייפ-אבל אחרי הכל-הוא נראה בסוף הרבה יותר טוב.. ו..באסה..בסרט שביל משתתף בו בכמויות וסיריוס נראה טוב יותר (הסרט על גביע האש-כמובן) רופרט, דני, טום ואמה (שכולנו גדלנו עליהם ואיתם..) ייעלמו לנו פתאום.. ואם יעשו אותו בשני חלקים-אני תמיד מעדיפה שהילדים יישחקו מינימום בחלק הראשון.. ואיך שאנשים אומרים את זה "כריס הציע להם לחזור להיות ילדים" הוא פשוט פיטר אותם..או לפחות ככה היחס של זה מתבקש להיות.. אבל הם טובים....

shaililo

New member
טום עוזב בסרט הרביעי?!!!???

דובר רק על דניאל רדקליף... כריס קולומבוס רק הציע להם לעזוב ולהמשיך בחיים נורמליים... הוא לא זה שקובע.. הם קובעים.

../images/Emo23.gifבעיה אחת-סטיבן מביים אותו לא?

סטיבן שפילברג אמור לביים אותו נכון
כאילו, אנ´לויודעת.. ולמה דובר רק על דני
מה, הוא ה´מתבגר´ היחיד שם
יעני-כולם שמו לב שהקולות שלו ושל רופרט כבר שונים.. ושמים לב לזה אצל דני גם בסרט הראשון (משום מה בקטע די התחלתי בסרט אבל כנראה עשו אותו בסוף..) כש´הארי´ שלנו מקבל את הכמויות מכתבים מהוגוורטס ואז הוא אומר לוורנון "ד´י אר מיי לטרס" ונשמע אחרת לגמרי מאיך שהוא עם גלימת ההיעלמות אומר "מיי בודי איז גון
" חח לומשנה..אני כ"כ מקווה שהם לויחליפו שחקנים..ו..הקטע שאנשים פה משום מה לורוצים לראות את רדקליף-יש גם כ"כ הרבה שדווקא כן קרוצים..וגם הלוק של השחקן תורם לאווירה. ואם ייתנו לנו בסרט הכי חשוב (פגישה עם עוד בתי"ס או זנבקרנית..) שחקנים עם פרצופים אחרים זה יהיה ממש חרא לדעתי.. ו..טום יהיה בן..17
ורופרט בן 16
ו..זהו בינתיים..חח

shaililo

New member
../images/Emo86.gifלא בדיוק...

רופרט כרגע בן 14 טום (
) בן 15 הם כבר מתחילים לעבוד על השלישי ככה שבסוף הסרט הרביעי טום יהיה בן 17 ורופרט בן 16... ולא, סטיבן שפילברג לא מביים את הסרט הבא... אני לא זוכרת מי אבל אמרו את זה לפני כמה ימים. וחוצמזה הבמאי לא בוחר את השחקנים... הם יחליטו אם להשאר או לא. רופרט לפי ידיעתי מעוניין להמשיך, דניאל רדקליף לא ואמה כן לגבי טום אין לי מושג (הלוואי הלוואי שכן
) בקיצור זו החלטה שלהם... לדעתי לא היה כזה הבדל בין מה שהיה בסרט הראשון ולבין הסרט השני, מן סתם הם משתנים אבל זה לא כזה מפריע!

לא שפילברג יביים את הסרט השלישי

אלא אלפונסו קוארן... השחקנים הצעירים יופיעו בסרט השלישי ולגבי הרביעי - שום דבר עוד לא בטוח. השחקן היחידי איתו נחתם חוזה הוא ג´יסון אייזק אשר יגלם שוב, את דמותו של לוציוס מאלפוי.

shaililo

New member
אלוהים!!!../images/Emo3.gif

תעשה שגם טום המושלם יחתום על חוזה בדיוק כמו ה"אבא" המושלם שלו...

../images/Emo23.gifכן...ג´ייסון..כנסו לפה..../images/Emo23.gif

חח אני מתחילה להפחיד את עצמי.... יש לי סוג של "הערצה" למבוגרים שבסרט.. כמו גייסון, שהוא מדהים באופן מדהים לדעתי.. או זה, שלפי הערכתי יהי בלק-נראה כל כך מתוקקקקקקקקקקקק ו..אולי גם למארק פילי (עיין ערך ווסטלייף)...*נאנחת..וחושבת עד כמה זה נשמע רעע..* חחחחחחחחחחחחח טוב כבר 4 בלילה כדאי שאני אתפוס תנומה לא?
אמילי
נ.ב.אלוהים..אתה לא כל כך קיים..אחרת לא היית הורג אנשים חפים מפשע.. אבל אם-כבר-אז-כבר..תעשה שיסכימו לרופרט לשחק..עוד ועוד ועוד.. ו..תעשה טובה ותצמיד לאמה סטייליסט...

Dracos girl

New member
כל קטע עם דראקו!

אוי להם אם יעזיו להוריד! מספיק שהורידו את הקטעים בהתחלה של הסרט שכל כך ציפיתי לראות שכמה יותר דראקו - טום פלטון... ארגגגג... רשעים!

למעלה