אימון

get low

New member
גם אני רוצה פורם!

מתחילת העונה רק יורד..
ואני גם לא אתפלא אם קשרים יעלו ל-SN.. שניים מהם הוציאו 6 כוכבים שבוע שעבר בסוליד פורם..

TheBestM

New member
../images/Emo45.gif

פורם שליטהההההההההההההההה השוער שלי יורד בפורם...
והוא השחקן היחיד שממש אכפת לי ממנו..., הוא חתיכת הצלחה!!! הוא הוציא 4 וחצי בפורם בנוני והוא יוצא מן הכלל...., זה טוב?

s h a h a r 8

New member
פורם יעזור..

השוערים לא יעלו רמה.. יש לי שוער סביר בן 17 וכמה ימים באמצע רמה.. ושוער מצוין בן 18 ושבוע באמצע רמה גם כן..

Thierry Henry

New member
תהיה עלייה של מתאמן

כי הוא כבר מאחר שהסקיל הקקי יעלה והכי חשוב..פורם, פורם ושוב פעם..פורם.

R o n 2 5 6

New member
עליית ווינג למתאמן החדש תהיה הפתעה טובה

מעבר לזה,לא מפתח ציפיות.

אימון סביר מינוס

10 עליות בלבד (הגביע דופק את האימון) ירידות פורם לשחקני ספסל, עלייה כפולה לקשר, וירידה לבלם של ההרכב.

Thierry Henry

New member
הפורם השתפר קצת בהגנה,

גם לחלוצים. החלוץ עלה, הסקיל לא.. סביר ביותר

TheBestM

New member
למען האמת לא רע...

6 עליות מול שתי ירידות, כמובן שהשתי ירידות זה לשחקני הרכב, בין הכי טובים שמה..., והעליות...פחחח: אחד למאמן. אחד לקשר מחליף. והארבע האחרות לא רעות... ותקשיבו!!! השוער, עלה לי ב1580 TSI!!! הוא לא עלה רמה..., כולה עלה לו פורם טיפה...(רמה אחת...), זה מצדיק 1580?! (אני מאמן שוערים אבל עדיין....)

וואווווווו..../images/Emo99.gif---->>>

Pierpaolo Zanda (176638383) 18 שנים ו2 ימים, כושר משחק סביר, בריא. בחור נעים, מאוזן ובלתי הגון. בעל נסיון איום וכושר מנהיגות גרוע. יום הולדת הבא: 15.04.2008 לאום: Italia מדד כישורים (TSI): 4 170 שכר: 7 140 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס בעלים: niv999 אזהרות: 2 פציעות: בריא כושר גופני: סביר עמידה בשער: איום קישור: עלוב מסירה: סביר משחק אגפים: יוצא מן הכלל הגנה: גרוע הבקעה: עלוב מצבים נייחים: בינוני שערים בקריירה: 1 שלישיות בקריירה: 0 שערי ליגה העונה: 0 שערי גביע העונה: 1

tablul

New member
רק תראו אותם-

Víctor Manuel Bogotá TSI = 22 790 , 21 years and 82 days, solid form Has poor experience and wretched leadership abilities Stamina: excellent Keeper: disastrous Playmaking: wretched Passing: solid Winger: passable Defending: poor Scoring: magnificent Set pieces: wretched Aart-Willem Buijing TSI = 25 300 , 23 years and 19 days, solid form Has weak experience and wretched leadership abilities Stamina: excellent Keeper: disastrous Playmaking: magnificent Passing: passable Winger: passable Defending: wretched Scoring: wretched Set pieces: weak המשניות.....

למעלה