תודה.
P pRimaVeriTaVIV New member 22/5/06 #18 זאפה../images/Emo12.gif בקשר לזאפה, לא לגמרי הבנתי איך זה פועל שם, יושבים בשולחנות ומי שרוצה מתקרב לבמה? התבלבלתי לגמרי אני דיי מתכנן ללכת להופעה שתהיה בזאפה אז אני מברר
זאפה../images/Emo12.gif בקשר לזאפה, לא לגמרי הבנתי איך זה פועל שם, יושבים בשולחנות ומי שרוצה מתקרב לבמה? התבלבלתי לגמרי אני דיי מתכנן ללכת להופעה שתהיה בזאפה אז אני מברר
H hilali1 New member 22/5/06 #19 יש שולחנות ויש בר. אי אפשר להתקרב אפשר אולי לעמוד איפשהו באמצע אבל זה בדר"כ מפריע למי שיוב מאחור.
R Rachel47 New member 22/5/06 #21 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifיו נשמע מקום חמוד../images/Emo15.gif רגע יש מכירת כרטיסים מראש ואם כן אז המקומות מסומנים (קצת קשה לסמן שולחנות ) ואם לא אז פשוט באים ונכנסים כמו בבארבי
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifיו נשמע מקום חמוד../images/Emo15.gif רגע יש מכירת כרטיסים מראש ואם כן אז המקומות מסומנים (קצת קשה לסמן שולחנות ) ואם לא אז פשוט באים ונכנסים כמו בבארבי
י יפעת לאב מירי New member 23/5/06 #22 אין כמו הזאפהה../images/Emo11.gif כן יש מכירה מראש, ואממ המקומות לא מסומנים, הישיבה היא לפי הסדר שאנשים מגיעים.
אין כמו הזאפהה../images/Emo11.gif כן יש מכירה מראש, ואממ המקומות לא מסומנים, הישיבה היא לפי הסדר שאנשים מגיעים.
R Rachel47 New member 23/5/06 #23 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifלא הייתי../images/Emo9.gif../images/Emo4.gif../images/Emo15.gif בבארבי הייתי ודי אהבתי אז אם את אומרת שזה אפילו יותר טוב אז אני כבר לא יכולה לחכות אז לקנות מראש ולהגיע מוקדם את אומרת
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifלא הייתי../images/Emo9.gif../images/Emo4.gif../images/Emo15.gif בבארבי הייתי ודי אהבתי אז אם את אומרת שזה אפילו יותר טוב אז אני כבר לא יכולה לחכות אז לקנות מראש ולהגיע מוקדם את אומרת
P pRimaVeriTaVIV New member 23/5/06 #39 אבל../images/Emo12.gif ראיתי מתמונות ששמו כאן שאנשים יושבים קרוב לבמה
מ מורושית2 New member 23/5/06 #25 ../images/Emo41.gifראיתם "רוקדים עם כוכבים"? מירושש היה זוג אחד (לימור אטיאס והרקדן שאיתה) שרקדו את "שיר לשירה". בחזרות השמיעו את הביצוע של מירי [[: אבל באולפן זמרת התוכנית שרה (או יותר נכון זייפה...).
../images/Emo41.gifראיתם "רוקדים עם כוכבים"? מירושש היה זוג אחד (לימור אטיאס והרקדן שאיתה) שרקדו את "שיר לשירה". בחזרות השמיעו את הביצוע של מירי [[: אבל באולפן זמרת התוכנית שרה (או יותר נכון זייפה...).
R Rachel47 New member 23/5/06 #29 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifרק שמעתי מרחוק../images/Emo15.gif ואז עברתי ליד זה ונתתי מבט חטוף כי התלהבתי מהשיר ולא ראיתי מי זו, אבל הייתה לי הרגשה שזו לימור כפרעליה מעצבן אותי שהזמרת הזאת שרה שיביאו את מירי לשיר
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifרק שמעתי מרחוק../images/Emo15.gif ואז עברתי ליד זה ונתתי מבט חטוף כי התלהבתי מהשיר ולא ראיתי מי זו, אבל הייתה לי הרגשה שזו לימור כפרעליה מעצבן אותי שהזמרת הזאת שרה שיביאו את מירי לשיר
R Rachel47 New member 23/5/06 #31 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני יודעת../images/Emo15.gif ראיתי את זה אם אני לא טועה אז אני מבינה שרקדנים מותר למחזר אבל כוכבים אורחים לא
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני יודעת../images/Emo15.gif ראיתי את זה אם אני לא טועה אז אני מבינה שרקדנים מותר למחזר אבל כוכבים אורחים לא
נ נווני כפרוני New member 23/5/06 #32 ברור...כוכבים כל הזמן מתחלפים../images/Emo85.gif תופעה חולפת [זאת נועה לאב מירי, אני דרך הבצפר]
R Rachel47 New member 23/5/06 #33 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחחחח תופעה חולפת../images/Emo15.gif כן זה מגדיר את מירי
R Rachel47 New member 24/5/06 #42 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמירי היא../images/Emo15.gif פלנטה (אוקה זה לא יצא משו..אבל זו אמורה להיות מחמאה )
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמירי היא../images/Emo15.gif פלנטה (אוקה זה לא יצא משו..אבל זו אמורה להיות מחמאה )
נ נועה לאב מירי מסיקה New member 23/5/06 #36 אני לא מאמינה מה שמעתי../images/Emo12.gif../images/Emo85.gif אתם זוכרים את הקטע עם המפה [החולצה של מירי] שטחנו אותו בפורום? ושעדי [נסיכה שהאמינה באגדות] אמרה שיש שיר "אני מפה אני מפה אני מפה" בערוץ הופ!? אזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז שמעתי אותו הרגע וואו איזה שיר כ"כ להיט!!!!11 אין לתאר.
אני לא מאמינה מה שמעתי../images/Emo12.gif../images/Emo85.gif אתם זוכרים את הקטע עם המפה [החולצה של מירי] שטחנו אותו בפורום? ושעדי [נסיכה שהאמינה באגדות] אמרה שיש שיר "אני מפה אני מפה אני מפה" בערוץ הופ!? אזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז שמעתי אותו הרגע וואו איזה שיר כ"כ להיט!!!!11 אין לתאר.