עם כל ה"אוו אני כריס יש לי אופנוע ואני מגניב! לא ראיתי אותך שנים, אבל הנה אני והאופנוע המגניב שלי, בואי נתחתן ונתעלם מכל מה שקרה! תראי, אפילו כבר שמתי טלויזיה חדשה בבית שלנו!" שלו. אני שונא אותו. מבין בני הזוג של רורי, לוגן הוא זה שהכי פחות לא אהבתי
ועבר לגור איתן ופתאום לורליי באה הביתה וראתה שהוא שם טלויזיה ענקית בסלון, זה ממש עצבן אותי שהוא עשה את זה. לא אהבתי שהוא היה עם לורליי, כי היא צריכה להיות עם לוק! לא באמת לא אהבתי את כולם, לוגן היה אחלה, פשוט כל אחד מאלה שרורי היתה איתם מתישהו שבר לה את הלב וגרם לה לבכות. אני מקווה מאוד שאני לא ממציא זכרונות מפרקים, פשוט הרבה זמן לא ראיתי...
את לורליי אני ממש אוהבת. וכשהן ביחד הן ממש חמודות.. ואמילי! אני פשוט מתה עליה. היא שיחקה ב"מרסי", מישהו ראה? היא היתה ממש טובה שם, אבל היא ניראתה כל כך זקנה. ובנות גילמור היא תמיד כזאת יפה. וואי היא שחקנית מצויינת
לא סיפר ללורליי על הבת שלו, נהייה רכיכה כזאת. כל הקטע של לוק זה שהוא היה אדיש ומגניב, כל זה נעלם מעונה 5 והתדרדר ברמות בכל עונה. היחידים שלא התקלקלו אלו ג'ס, לורליי ואמילי
ואני אענה כבר פה להכל כי אין לי כוח למיליון הודעות - האמת שגם אני לא ממש סובלת את רורי של העונות המתקדמות יותר. עד שהיא נפרדה מדין היא הייתה די דומה לי כזאת (רק יותר יפה ומגניבה ומצחיקה ופוטוגנית ובלה בלה בלה. לשנוא אותה בקיצור) ואחרי שהם נפרדו והיא עברה לג'ס שהיה ה"ילד הרע" של סטארס הולו היא די התקלקלה לי... לא יודעת... לוק באמת נהיה יותר רכרוכי בשלב מסויים... הפרק האחרון שיצא לי לראות (מבחינת זמנים! ראיתי הכל מיליון פעם) הוא הפרק הראשון בעונה החמישית שזה ישר אחרי שהוא ולורליי מתנשקים בפעם הראשונה... ושם הוא עדיין גבר גבר חתיך בטירוף אדיש ומהמם ולמות עליו. את רורי אני הכי אוהבת לבד, כשיש לה זמן איכות עם לורליי הגאונית הזאת, כי תכלס אם אתם שואלים אותי בכל הסדרה הזאת העלילה נחמדה + אבל בלי הבדיחות של אמילי, לורליי ורורי זו הייתה סת עוד סידרה... פה הן ממש גורמות לנו לצחוק מכל הלב
אין לי מושג אם יס והוט משדרות במקביל, אבל יס שדרו הכל ממש מזמן... את העונה האחרונה הם שידרו כמעט במקביל לארה"ב אם אני זוכרת נכון - אבל מה שבטוח הם היו הראשונים בארץ... ולסיכום - אני בעד לפתוח מחדש את פורום בנות גילמור ולעקוב אחריי השידורים בטלווויזיה, או סתם לעשות המון שרשורים שהכותרת שלהם תהיה לורליי וכולם יגיבו "
אני ממש מחכה לסוף השבוע כי אז ישדרו בהוט את הפרק בו רורי פוגשת את לוגן (שלי!! dibs!) לראשונה, אפילו שזה רק לזמן קצר. אמנם הרסו לי אותם אחר כך, אבל אני עדיין מאוד אוהבת אותם- הם הזוג האהוב עליי בסדרה.
הסיבה שלוק התקלקל היא כי החליפו את היוצרים של הסדרה. רורי התקלקלה? חח... היא הדמות האהובה עליי. היא אכזבה או בשלבים מסויימים (שניים עיקריים- בסוף העונה הרביעית ותחילת החמישית, וסוף החמישית תחילת השביעית). *הולכת להתחבא* לוק עיצבן אותי בהתחלה. אחר כך התחלתי לאהוב אותו...
הוא התקלקל מהעונה החמישית/שישית. לוגן כל כך לא מתאים לרורי... זה שהיא כל הזמן חזרה אליו אחרי לא מתאים לה. קיצר, לרורי היה אופי מסויים ורצחו לה אותו מהעונה החמישית עם לוגן.