50 הפרקים הכי טובים על המסך 2010

bep2cell

New member
איכס כריסטופר!

עם כל ה"אוו אני כריס יש לי אופנוע ואני מגניב! לא ראיתי אותך שנים, אבל הנה אני והאופנוע המגניב שלי, בואי נתחתן ונתעלם מכל מה שקרה! תראי, אפילו כבר שמתי טלויזיה חדשה בבית שלנו!" שלו. אני שונא אותו. מבין בני הזוג של רורי, לוגן הוא זה שהכי פחות לא אהבתי

Ayelet 363

New member
אני לא חושבת שכריסטופר נשמע כך

אפילו לא באופן של הגזמה... את כל בני הזוג של רורי לא אהבת? עוד לא נתקלתי במישהו שלא אהב אף אחד מהם...

bep2cell

New member
כשכריס הגיע

ועבר לגור איתן ופתאום לורליי באה הביתה וראתה שהוא שם טלויזיה ענקית בסלון, זה ממש עצבן אותי שהוא עשה את זה. לא אהבתי שהוא היה עם לורליי, כי היא צריכה להיות עם לוק! לא באמת לא אהבתי את כולם, לוגן היה אחלה, פשוט כל אחד מאלה שרורי היתה איתם מתישהו שבר לה את הלב וגרם לה לבכות. אני מקווה מאוד שאני לא ממציא זכרונות מפרקים, פשוט הרבה זמן לא ראיתי...

Ayelet 363

New member
טוב, אני מתייחסת לעונה השביעית בערך כמו שאני

מתייחסת אל פאנפיק (אמנם עונה בסדרה היא רשמית, אבל אחרי שהעיפו את איימי שרמן פלדינו ובעלה זה כבר לא כל-כך המקור).

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifמההה! רורי כזאת מותק!!

כאילו היו לה קטעים ממש מעצבנים שהיא התחילה לחוש קצת, אבל בעיקרון אני מתה עלייה!! והשחקנית הזאת אחת היפות! רורי+ג'ס
. את דין לא ממש אהבתי. ולוגן היה בסדר כזה.

מה יא

New member
היא יותר מידי כזאת../images/Emo96.gif

ליטל מיס פרפקט.. לא יודעת
מלא זמן לא ראיתי

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifכן יש בזה משהו. אבל מה איך

אפשר לראות בנות גילמור בליל אהוב את רורי ולורליי?! וגם אני ת'אמת לא ראיתי מלא זמן. ועשיתן לי חשק! חחח

מה יא

New member
לגמרי עשיתן לי חשק..../images/Emo96.gif

את לורליי אני ממש אוהבת. וכשהן ביחד הן ממש חמודות.. ואמילי! אני פשוט מתה עליה. היא שיחקה ב"מרסי", מישהו ראה? היא היתה ממש טובה שם, אבל היא ניראתה כל כך זקנה. ובנות גילמור היא תמיד כזאת יפה. וואי היא שחקנית מצויינת

Ayelet 363

New member
חח... עשינו שרשור גילמור ../images/Emo99.gif

את דין אהבתי רוב הזמן, עד הקטע המחודש האחרון שלו עם רורי- בגלל לינדזי- לא מאוד אהבתי אותה, אבל בכל זאת...

../images/Emo12.gif לוק הכי התקלקל (אחרי רורי)!

לא סיפר ללורליי על הבת שלו, נהייה רכיכה כזאת. כל הקטע של לוק זה שהוא היה אדיש ומגניב, כל זה נעלם מעונה 5 והתדרדר ברמות בכל עונה. היחידים שלא התקלקלו אלו ג'ס, לורליי ואמילי

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif תכלס אמילי!!! ../images/Emo23.gif

תמיד היא הכי מצחיקה אותי
ואני אענה כבר פה להכל כי אין לי כוח למיליון הודעות - האמת שגם אני לא ממש סובלת את רורי של העונות המתקדמות יותר. עד שהיא נפרדה מדין היא הייתה די דומה לי כזאת (רק יותר יפה ומגניבה ומצחיקה ופוטוגנית ובלה בלה בלה. לשנוא אותה בקיצור) ואחרי שהם נפרדו והיא עברה לג'ס שהיה ה"ילד הרע" של סטארס הולו היא די התקלקלה לי... לא יודעת... לוק באמת נהיה יותר רכרוכי בשלב מסויים... הפרק האחרון שיצא לי לראות (מבחינת זמנים! ראיתי הכל מיליון פעם) הוא הפרק הראשון בעונה החמישית שזה ישר אחרי שהוא ולורליי מתנשקים בפעם הראשונה... ושם הוא עדיין גבר גבר חתיך בטירוף אדיש ומהמם ולמות עליו. את רורי אני הכי אוהבת לבד, כשיש לה זמן איכות עם לורליי הגאונית הזאת, כי תכלס אם אתם שואלים אותי בכל הסדרה הזאת העלילה נחמדה + אבל בלי הבדיחות של אמילי, לורליי ורורי זו הייתה סת עוד סידרה... פה הן ממש גורמות לנו לצחוק מכל הלב
אין לי מושג אם יס והוט משדרות במקביל, אבל יס שדרו הכל ממש מזמן... את העונה האחרונה הם שידרו כמעט במקביל לארה"ב אם אני זוכרת נכון - אבל מה שבטוח הם היו הראשונים בארץ... ולסיכום - אני בעד לפתוח מחדש את פורום בנות גילמור ולעקוב אחריי השידורים בטלווויזיה, או סתם לעשות המון שרשורים שהכותרת שלהם תהיה לורליי וכולם יגיבו "
".

Ayelet 363

New member
../images/Emo23.gif

אני ממש מחכה לסוף השבוע כי אז ישדרו בהוט את הפרק בו רורי פוגשת את לוגן (שלי!! dibs!) לראשונה, אפילו שזה רק לזמן קצר. אמנם הרסו לי אותם אחר כך, אבל אני עדיין מאוד אוהבת אותם- הם הזוג האהוב עליי בסדרה.

Ayelet 363

New member
אם אני לא טועה

הסיבה שלוק התקלקל היא כי החליפו את היוצרים של הסדרה. רורי התקלקלה? חח... היא הדמות האהובה עליי. היא אכזבה או בשלבים מסויימים (שניים עיקריים- בסוף העונה הרביעית ותחילת החמישית, וסוף החמישית תחילת השביעית). *הולכת להתחבא* לוק עיצבן אותי בהתחלה. אחר כך התחלתי לאהוב אותו...

את היוצרים החליפו בעונה בשביעית הנוראית!

הוא התקלקל מהעונה החמישית/שישית. לוגן כל כך לא מתאים לרורי... זה שהיא כל הזמן חזרה אליו אחרי לא מתאים לה. קיצר, לרורי היה אופי מסויים ורצחו לה אותו מהעונה החמישית עם לוגן.

Ayelet 363

New member
אני מסכימה לגבי לוק, אבל לא לגבי רורי

כי ממש אהבתי אותה עם לוגן (אפילו שאני רוצה אותו לעצמי- כך שזה אומר הרבה).

למעלה