50 הפרקים הכי טובים על המסך 2010

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif 50 הפרקים הכי טובים על המסך 2010

מתוכם מקום 11 Girls Vs. Suits, ואני לא מסכימה (אם כי הוא היה ענק) אבל מקום רביעי Glitter מהעונה החדשה. http://www.buddytv.com//slideshows/psych/the-50-best-tv-episodes-of-2010-2836.aspx *ולמי שבאמת רוצה לדעת ואין לו כוח להסתכל, באמת יש שם אחלה פרקים, הסיום של העונה השישית של האנטומיה
קיבל מקום ראשון (וממש בצדק) ואפילו גליי אחד, בניחוש חוקר, סוכן מחוק, קאסל ועוד ועוד ועוד...

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifמגניב++! למרות שאני חושבת

שהיו פרקים בעונה ה5-6 יותר טובים מגליטר! (שגם הוא מצוין) תודה!!

Ayelet 363

New member
../images/Emo51.gif- לדעתי Girls Vs. Suits היה צריך

לזכות במקום יותר גבוה, ובייחוד יותר מ-Glitter (לא שאני מזלזלת בו...).

or19951

New member
טוב הכרתי שם רק את הפרקים של HIMYM

אבל אני לא יכול שלא לתהות איך פרק 10 של עונה 20 של הישרדות לא ברשימה. זה אחד הפרקים הכי טובים שראיתי אי פעם, לא רק בהישרדות. גם מי שלא אוהב הישרדות לא יכול שלא להנות מהפרק הזה!
וגם אין שום נציגות לדה מידל? (או שהיא בכלל מ2009?)

OKDeSign

New member
יש שם כמה החלטות טובות וכמה תמוהות

מה? למה דם אמיתי מהעונה המזעזעת הזאת? ולמה הפרק הנוראי הזה :S וגלי, ברצינות? גריל ציזס?? דואטס היה הרבה יותר מוצלח =\ ועם כל הכבוד לאנטומיה, מקום ראשוון לא מגיע להם.. אבל... אמא, צ'אק, דולהואס, יוריקה, המפץ הגדול ועוד כמה שבטח פיספסתי - ♥ *אני צריכה להתחיל לראות קומיוניטי..*

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif לא פגשתי מישהו

שרואה האנטומיה בצורה ממושכת ולא בכה בפרק הזה.

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif אני לא בכיתי.

עם כל הבאסה... אפילו לא קצת. מתו ובכלל נורו רק אנשים מפגרים. לעומת זאת כשלורליי שרה ללוק שהיא תמיד תאהב אותו, שם היו לי דמעות.

מה יא

New member
איזה פרק סיום!../images/Emo45.gif../images/Emo96.gif

וואי בכלל בנות גילמור זה הדבר. האנטומיה - מדובר על הפרק סיום שהמטורף שחשב שדרק הרג את אישתו ירה בכולם? (אני אף פעם לא זוכרת מספרי עונות) הוא היה חרא. פרק הזוי וחסר הגיון, ובאתמ רק אנשים דפוקים מתו

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif כן חחחח

לא סתם אמרתי! ^^ וברור שבנות גילמור זה ה-דבר. אתמול ראיתי עד בערך 1 בלילה בלופים את הפרק האחרון של העונה הרביעית ואת הפרק הראשון של העונה החמישית, הכל תודות ליס ששידרו אותם בסופ"ש ותודות למקס המקסים שלי שאיפשר לי גם לדלג (דליג-דלוג) לסצנות השוות ביותר. (מי שלא זוכר - הפרק האחרון בעונה הרביעית זה כשלוק ולורליי מתנשקים בפעם הראשונה וכשרורי ודין שוכבים כשהוא עוד נשוי ללינדסי
) לורליי
לוק
רורי
דין
(כי אני עדיין מסרבת להאמין שהם נפרדו בסוף, ושהיא בכלל יצאה עם הלוגאן הזה שלא סבלתי אותו לשנייה, ושבסוף היא איכשהו בכלל לבד
)

Ayelet 363

New member
אני ממש אוהבת את לוגן

ואני אומנם אשמח שהוא יהיה פנוי בשבילי, אבל אני רוצה אותו עם רורי. חברה אפילו ביקשה ממני לבדוק מתי הוא יגיע למרתון של הוט (ושוב נראה לי שהוט ויס באותו הקצב בבנות גילמור
. גם בפעם שהתחילה לפני שנה ומשהו הם היו דיי מתואמים, נדמה לי... איך זה יוצא כך?).

מה יא

New member
רורי הזאת../images/Emo96.gif

די שרמוטה
אחרי שהיא ודין נפרדו היא הפכה להיות ממש מעצבנת. ואז עם לוגן היא היתה טיפה יותר נורמלית... הרבה זמן שנאתי את לוגן אבל הוא בסך הכל די חמוד. תמיד הייתי בעד טימותי הזה (חחחח נשבעת שאני לא זוכרת איך קוראים לו, הבחור הערום הזה שהיה ביניהם קטע קצר). קיצר ואז גם דין התחיל להיות מעצבן, כולם באיזשהו שלב התחילו להתקלקל חוץ מלוק, החמוד הזה
אני די מאוהבת בו.

bep2cell

New member
ארגג

אני שנאתי את כל מי שהיא היתה איתו. אם טימותי זה הבחור שהיא מצאה עירום מחוץ לחדר שלה אחרי המסיבה, אז הוא באמת היה הכי נחמד. לוק ולורליי זה הבאפי ואנג'ל. אני גם די בטוח שהוא בעצם ברוס ספרינגסטין בכלל. השתעשעתי במחשבה שאחרי שעונה 7 של גילמור נגמרה הם גם יעברו לעונה שמינית בקומיקס...

מה יא

New member
כן, אליו התכוונתי../images/Emo96.gif

קראו לו טימי או משהו כזה
אין לי מושג.. כל אחד שהיא היתה איתו היו קטעים טובים, אבל רוב הזמן באמת כולם היו מעצבנים. זה פשוט כי היא דמות די מעצבנת. לא הבנתי למה ברוס ספינגסטין >< אני הכי אוהבת שחברים טובים הופכים לזוג (ע"ע לוק ולורליי, צ'נדלר ומוניקה, רון והרמיוני
).

מה יא

New member
חחח נכון!../images/Emo6.gif טוב לא הייתי כ"כ רחוקה../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

Ayelet 363

New member
לוק ולורליי זה הבאפי ואנג'ל?

תגיד את זה לאחותי... היא לא כל כך בעדם. היא בעד לורליי ומקס, ונראה לי שהיא העדיפה גם את לורליי עם כריסטופר של התחלת הסדרה... עונה שמינית בקומיקס!
אהבתי את מרטי, אבל אז קלקלו לי אותו.

Ayelet 363

New member
חח... באיזה מיעוט אני

שהזוג האהוב עליי בסדרה הוא רורי ולוגן.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif לוק ולורליי מנצחים בענק

אחריהם יש את רורי ולוגאן
רורי ודין
ליין וההוא ששכחתי איך קוראים לו XD
פריס וההוא שגם את השם שלו שכחתי. משהו עם ד'. קיצר אין על לוק ולורליי
and iiiiiiii will aaaaaaaaaalways looooooooooove you!!!

Ayelet 363

New member
פריס ודויל? ../images/Emo23.gif

ליין ו- דייב (שמבוסס על בעלה של זו שעליה מבוססת ליין. אבל השחקן עזב. ><)? או זאק?

מה יא

New member
לייק וזאק! הם כל כך חמודים!../images/Emo96.gif

צריך לעשות סדרת בת על ליין. היא הדמות הכי טובה שם בערך

למעלה