שרשור חדש לאתר

רינת4

New member
../images/Emo112.gifשרשור חדש לאתר

אני מבקשת שכל מה שקשור לאתר ייכתב כאן ולא בשרשור אחר... קרייטון: אוקיי, הסתכלתי על האתר.בגדול אהבתי מאוד. גם את העיצוב - למרות שזה באמת נתון לדעות חברי הפורום. כל הכבוד לך! אבל יש לי כמה הערות מבחינת תוכן: בדמויות - 1. שמת שם כמה דמויות שע"פ חוקי הפורום הם ספוילרים מכיוון שהן שייכות לעונה 3. ומכיוון שזהו אתר של הפורום, כללי הפורום יחלים גם עליו. לכן יש להזהיר שהדמויות הבאות הן ספוילר ולשים אותן תחת עמוד אחר. כשתתחיל עונה 3 בהוט נוכל להחזיר אותן לעמוד. 2. הכיתוב בחלק הזה הוא קטן מדי. יש להגדיל את גודל האותיות. בתקצירים - בחלק הזה יש גם לרשום את שמות הפרקים בעברית (מכיוון שזהו אתר ישראלי...). במאמרים- מאמרים שנמצאים כאן בפורום בחלק המאמרים, יש לתת קישור ישיר לפורום. גם ככה יצא לך שם קצת הפוך (המספרים הם בסוף השורה לא בהתחלה). ובקשר להורדות: מאיפה הבאת את הקישורים? מכיוון שאני לא רוצה שנפר זכויות יוצרים... וזהו. אבל אני באמת רוצה לתת לך צל"ש: עשית את הכל נורא מהר והתוצאות מרנינות. בימים הקרובים אחרי שאני אקבל את המחשב, אני אוכל לעזור... וכמובן שנעלה את הכל אח"כ לאן שתפוז פינו לנו מקום...

Crichton

New member
אוקיי

דמויות 1) אני אשים דמויות ששייכות לסופיילרים בתחתית הדף 2) אני אגדיל את הכתב תקצירים: אני לא יודע את השמות שלהם בעברית, אלא אם אתם רוצים תרגום חופשי... מאמרים : בסדר הורדות: מאתר של farscapeworld, זה כבר כמה שנים באתר שלהם, ואני בספק אם זה מפר זכויות יוצרים - אחרת הם לא היו מעלים זאת. זה אתר מאוד פופולרי, ולכן אני די בטוח שכול חומר הנמצא עליו - מאושר ע"י ג'ים הנסון, כי אחרת הם היו מורידים זאת.

Crichton

New member
השינויים נעשו

נוספו אזהרות ספויילרים ומרווחים, והכתב הוגדל בדף הדמויות. לחיצה על קישור המאמרים כעת תוביל למאמרים של הפורום.

רינת4

New member
פששש...זה היה מהיר!

אוקיי, יפה מאוד! בקשר לשמות הפרקים, בינתיים שיישאר ככה. כשאני אוכל, אני אבדוק מה שמות הפרקים בעברית, כפי שתורגמו ע"י ערוצי הכבלים. בקשר לעניין הזה יש לי שאלה: האם ב"יס" ישנם פרקים ששמותיהם תורגמו אחרת מאשר ב"הוט"? יש למישהו מושג?

Crichton

New member
אני לא חושב שמישהו יכול לדעת

כי לאף אחד אין ממש את שתיהם כדי להשוות. אבל אני חושב שלא "יס" ולא "הוט" אחראים לתרגומים - אלא אולפנים האחראים על כך - ולכן אני סבור שהשמות יהיו אותם שמות.

Crichton

New member
תתכוננו

מצאתי כ18 ראיונות בממוצע, וכמספר קטעים של "פספוסים" מאתר הצילום של פארסקייפ. בקרוב אני אשים להם קישורים ותמונות מהאתר שלנו.

sprqy

New member
מוכנים!

ראיתי שלא שמת את זה עדיין, כולנו מחכים.. האתר נראה טוב. אולי נשים בדף ראשי חדשות פארסקייפ? למשל בSAVE FARSCAPE כתוב שבעזרת תרומות יש לפארסקייפ פרסומת בעיתון HOLYWOOD REPORTER שאולי יביא לפארסקייפ אמי! הנה הדף-------->

Crichton

New member
אני אשים עוד כמה ימים...

סורי, פשוט יש לי מחר בגרות בתנ"ך, ועוד יומיים מגן בפיזיקה ! Yikes

Crichton

New member
הנה חלק בינתיים

http://www.bbc.co.uk/cult/farscape/interviews לרוב השחקנים שם יש ראיון מצולם שניתן לצפות פה, לחלק יש רק ראיון כתוב. רק תיזהרו מספויילרים, יש שם כמה ספויילרים לעונה שלוש, וכמה ספויילרים שמגיעים עד המיני סדרה ! אז מי שלא ירצה להסתכן, יצטרך לחכות עד ליום שישי, מתי שיהיה לי זמן לעבור על הראיונות ולבדוק באיזה מהם יש ספויילרים ועד מתי. צפייה נעימה.

dixie chick

New member
ביקורת על 1X04

אשמח לשמוע תגובות! יש אפשרות להוסיף תגובות גם באתר? כמו בYNET כזה?

dixie chick

New member
קרייטון- טיפ חשוב חשוב

אם אתה לא רוצה שסימני פיסוק יופיעו במקומות הלא נכונים, למשל בהתחלה או באמצא במקום בסוף וכן הלאה. תבנה טבלה, ותכניס כל שורה לטבלה, למשל (זאת רק דוגמא)... <TABLE> <TR> <TD> הוא יוצא בצד השני של הגלקסיה, לאמצע קרב בין גזע הדומה לבני אדם שנקרא <TD/> <TR/> <TR> <TD> "שומרי שלום", לבין חבורה של אסירים נמלטים. הוא מובא אל מויה, ספינה חיה, חצי <TD/> <TR/> <TR> <TD> אורגנית חצי מכנית. <TD/> <TR/> <TABLE/> עשה זאת לכל הטקסט, והפלא ופלא, הכל במקום בכלל בריא ביותר לשים הכל (אבל ה-כ-ל) בטבלאות, ככה הן שומרות על המיקום היחסי בעמוד, תמיד!

Crichton

New member
לצערי אני לא יודע HTML,

אני עשיתי את האתר באמצעות תוכנה שהופכת מה שאני עושה לHTML. בכול אופן, האתר עובר לרינת ביום שישי, ולה כנראה יש ידע או אמצעים לעבוד עם HTML...

למעלה