שוטטות

אוקייי ג'יימס מאמי ברמות!!!!

|פעם נייתן הוא היה הפך ועכשו הוא מחכה לאישתו שעדיין לא חזרה וכבר 3 בבוקר איזה חמוד הוא גם מקנא רואים עליו!!!וגם אני כול כך שונאת את פליקס הוא אמר לברוק שהוא דאג לה ובעצם מאות' דאג לה!איזה שקרן לא?וגם הוא הרביץ ללוקאס בגלל מה?אחותו?!שיניח לאנה וזהו!!וגם היה מצחיק לראות את פרצוף של אנדדי שגילהשהחולצה שהוא רצה לתת לללוקאס לא תתאים לו....מישהו מוכן להסביר לי מה היה אמור להיות ההסנפה של פייטון?וטיילר סנובב שונאת אותו אם הוא מתכוון לקחת את היילי מנייתן זה יהיה באמת חבל אבל זה לא יקרה או שכן...?(שאלה רטורית)אשמח להרבהה תגובות אל תשכחו ליכנס לאתר שלי המצוין על ג'יימס לאפרטי והילרי ברטון אשמח אם תכתבו בפרום ותענו לסקר:jameslafferty.tipo.co.il
משוגעת על ג'יימס לאפרטי

וואיטי המאמן בסרט חדש

אתמול ראיתי אותו בסרט "הדיוקס קורעים את האזרד" יש לו תפקיד קטנטן ויפה עם מבטא דרומי כבד במיוחד.

one tree hill

New member
מתי הסדרה חוזרת?

אני זקוק לדעת. די. כמה אפשר לחכות לזה? תודה על כל תגובה.

תשובה../images/Emo26.gif

העונה השלישית והחדשה של הסדרה אמורה לעלות בארץ, בערוץ יס וויקאנד (למנויי YES בלבד) בחודש ינואר.

toast and jam

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo94.gifבקשר לעונה ה-3../images/Emo58.gif

ראיתי כבר את שלושת הפרקים הראשונים של העונה השלישית אבל מישו יכול להזכיר לי- למה ניית'ן רב עם לוקאס? רק בגלל הקטע שלוקאס שיקר לו בקשר למה שהיילי שלחה לניית'ן או יש עוד משו??

למעלה