שוברים את הפגרה ב2208

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif שוברים את הפגרה ב2208

כמו שאתם יודעים, אנחנו עוברים פגרה ארוכה, כואבת וממושכת. כדי לשבור אותה, הצבעתם והרוב בחרו את הפרק שיהיה הפרק השבועי של השבוע, החל מהיום. הפרק שנבחר: MatchMaker, פרק שבע בעונה הראשונה. מוזמנים לחלוק איתנו את כל הרשמים מהפרק האדיר. D: תהנו!

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאוי כבר בא לי לראות אותווו!!D:

וזה יקרה במקרה הממש טוב בסופ"ש=/// מבחן ארור במתמטיקההה! אבל הוא אחרון במחצית ואז סוף סוף קצתץ חופש וזמן לפורום

Ayelet 363

New member
../images/Emo45.gif

אצלי דווקא בסופ"ש יש פחות סיכוי ואין לי מבחן (בהצלחה!!) אבל אני צריכה להגיע לנקודה בדולהאוס שבה אחותי הפסיקה כדיי שפעם הבאה שהיא תגיע הביתה אני אצפה איתה (לא שאני סובלת, גם דולהאוס סדרה מעולה). ושיעורי נהיגה, הכנות לגיוס (זה נהיה מלחיץ)... ><.

tritone

New member
יו! אני רוצה לראות אותו כבר כמה זמן!

מי רוצה לשלוח לי לינק במסרים? וגם אני אראה בסופ"ש כי יש לי מחר בוחן במתמטיקה

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifטובראיתי!!!

תוך כדי צפייה
יואו אני מתרגשת! באמת שלא ראיתי אותו מלא זמן חחח
אי הילדים הולכים חחחחחחחחח כפרעליהם :p קוקומאוס
!! חחחחחחחח הסיפורים של ברני XDDD עכשיו המשדכת זורקת את ברני לא ?
אוקי כן חחחחחח חחחחחחחחחחחחחח It's pronounced Packa-ge! אמאלה הרגשתי שמשהו נוגע לי ברגל בדיוק בסצנת הקוקסמאוס. אעאע. TED OUT ABOUT IT חחחח אני אוהבת את הקטע הזה =] חחחחחחחחחחחח Don't make it sound ridiculous it's a cockamouse IT CAN FLY איזה פרק אדיר!!! הוציא אותי מהבאסה

Ayelet 363

New member
*תוך כדיי צפייה*

-אוי, כמה זה איטי! -איי, אפילו ללי זה מרגיש נוסטלגי (ראיתי את זה רק לפני כמה חודשים)! -התגעגעתי לזה שהילדים שלו מתעצבנים וורצים שהוא יקצר את הסיפור! הוא הרי חופר להם כל כך, שנראה לי קצת לא הגיוני שהם הפסיקו להתלונן (שמעתי מאחותי שתמיד הם מראים את הקטע הקצר איתם שוב ושוב- כמה שניות של אותו קטע כי השחקנית מתבגרים והסיפור ממשיך מאותו יום, כך שאני מבינה, אבל בכל זאת...). -Metro New 1!! נוסטלגיה! ולחשוב חשבתי שלא אחוש נוסטגליה באף פרק של הסדרה.
-סירה? לא זכרתי סירה. -איך שברני הצליח לעבוד עליי ען הסירה!! -איך הסוכנת ההיא הבינה את ברני כמו שצריך!
-איזה אדיר שמארשל מאמין בכל מיני תיאוריות קונספירציה וכו'... זה מאוד מעניין אותי. -בטוח שזה לא סוג כלשהו של עטלף?
-ואוו, ראיתי בסרטון כלשהו את הקטע עם החלון ולא זכרתי באיזה פרק הוא... טוב לדעת. -ג'וק ועכבר שמוצאים אהבה.

מה יא

New member
וואי רעיון מעולה!../images/Emo96.gif

יאללה נצפה בפרק D: אף פעם לא עשיתי תוכדי צפייה, זה לא מפריע לכם לראות? מארשל כזה חתייייך
יא בארני כזה חמוד D: בעונות הראשונות הוא יותר טוב. חחח it pronounced pa-kag
אני מתה על הפרצופים של לילי ומארשל
חחח הם אשכרה עומדים ומסבירים לבאי הבר על הקוקאמאוס
don't make it sound redicules
אומיגאד מארשל והמפלצת מלוך נס! אני מאוהבת בו יווו הוא כזה חתיך! יש לטד משהו עם רופאות. ועם דברים מביכים על הגב
אוך טד. לפחות הוא משתפר בהמשך. זה לגמרי הפרק של מארשל. זה כזה מצחיק שהוא מנסה לשכנע את רובין להאמין בחייזרים XD ושהוא מחזיק הוכחות כתובות בבית ><

למעלה