שאלון

bp20

New member
../images/Emo112.gifשאלון../images/Emo112.gif

שם: גיל: תאריך לידה: מוזיקה: להקה אהובה: שירים אהובים של הלהקה: שרים אהובים בכללי: טכנולוגיה: אוהבים את המחשב? מסתדרים איתו? ועם הפלאפון? איזה דור יש לך? חגים: סמן/ אם אתם אוהבים את החג או סמנו / אם אתם לא אוהבים. חנוכה: סוכות: פסח: פורים: ראש השנה: יום השואה: יום כיפור: יום העצמאות: טו בשבט: טו באב: ט באב: יום הזיכרון:

bp20

New member
עונה

שם:בני גיל:20 תאריך לידה:22/7/87 מוזיקה: להקה אהובה דג נחש,יהודים כל מיני שירים אהובים של הלהקה: שרים אהובים בכללי:שחורה,רמיקסים,אלקטרוני,ישראלי,לועזי הכל חוץ מדיכאון טכנולוגיה: אוהבים את המחשב? כן מאוד מסתדרים איתו? קניתי מחשב נייד ללימודים, צריך להתרגל ועם הפלאפון? בסדר איזה דור יש לך?2.5 חגים: סמן/ אם אתם אוהבים את החג או סמנו / אם אתם לא אוהבים. חנוכה:
סוכות:
פסח:
פורים:
ראש השנה:
יום השואה:
יום כיפור:
יום העצמאות:
טו בשבט:
טו באב:
ט באב:
יום הזיכרון:

יוקאס

New member
ברוח החגים?!

שם: נורית גיל: 20 תאריך לידה: 8.12 מוזיקה: מוזיקת עם אמריקאית ואנגלית, מוזיקה אירופאית מתקופת הרנסאנס (אבל זה בגלל שעוד לא מצאתי של ימי הבייניים) ואמריקאית ועברית מודרנית להקה אהובה: חווה אלברשטיין שירים אהובים של הלהקה: רובם שרים אהובים בכללי: "לילה בדרום" זה אחד השירים שהכי אהובים עלי טכנולוגיה: מכונת כתיבה ידנית (אבל גם מחשב) אוהבים את המחשב? יש לנו יחסי אהבה שנאה מסתדרים איתו? אם הוא משתעבד לי ולא מביע דיעה עצמית, אנחנו מסתדרים יופי ועם הפלאפון? אני מסוגלת לפעמים לשכוח אותו בבית בכוונה ולצאת איזה דור יש לך? מה שלך טלפון? לא יודעת, יש לו אינטרנט אבל אין לו מצלמה, ואם משתמשים בו יותר מ20 דקות רצוף אז הוא יופי של מיקרוגל... חגים: סמן/ אם אתם אוהבים את החג או סמנו / אם אתם לא אוהבים. חנוכה: מאוד מאוד סוכות: בהתחשב בזה שכבר הרבה מאוד שנים לא הייתי ממש בתוך סוכה במהלך החג, חג נחמד פסח: אין כמוהו (זה לא בהכרח אומר שאני אוהבת אותו או שונאת אותו) פורים: לא ממש ראש השנה: כן יום השואה: מה יש לאהוב ביום הזה? יום חשוב ומדכא יום כיפור: דווקא כן יום העצמאות:
טו בשבט: "גינה לי גינה לי, גינה לי חביבה לי!" כן טו באב: לא רלוונטי במיוחד ט באב: לא ממש מתייחסת אליו, רק משתדלת שלא לאכול ליד אבא שלי - לא יפה לענות אותו... יום הזיכרון: ע"ע יום השואה

לילה בדרום זה באמת שיר נפלא.. :)

לא ברור לי למה הוא משום מה אלמוני יחסית.

יוקאס

New member
הביצוע של עדנה גורן וקובי רכט הוא מושלם!

אני לא אהבתי את הביצוע של אחת מהלהקות הצבאיות... מצד שני, אני לא ממש מתה על השירים של הלהקות הצבאיות, יותר מדי דרמה...

זה מעניין, אבל משום מה גם אותי לרוב ביצועי

הלהקות הצבאיות לא מושכים במיוחד, להוציא כמה יוצאי דופן, כמו "חורף 73". לפעמים זה ממש תלוי בלהקה ובשיר. סה"כ הלהקות של שנות ה50 שונות באופן קיצוני מאלה של היום.

עונה..

שם: הילה גיל:25 תאריך לידה:12/8/82 מוזיקה:ישראלית! להקה אהובה:אין ספציפית.. שירים אהובים של הלהקה: שרים אהובים בכללי: כל מה ששייך לרמי קלינשטיין, מאיר אריאל זה בעיקר.. טכנולוגיה: אוהבים את המחשב? בגדול כן מסתדרים איתו? שוב, בגדול כן.. ועם הפלאפון? איזה דור יש לך?
חגים: סמן/ אם אתם אוהבים את החג או סמנו / אם אתם לא אוהבים. חנוכה:
סוכות:
| פסח:
פורים:
ראש השנה:
יום השואה: יום כיפור: יום העצמאות: טו בשבט: טו באב: ט באב: יום הזיכרון:

idanshaf2

New member
הנני כאן!!

שם:עידן גיל:24 (אוטוטו) תאריך לידה:16.12.1983 מוזיקה:הכל, חוץ ממזרחי כבד למניהם. להקה אהובה:pink floyd בין היתר שירים אהובים של הלהקה:hay you. time, וכו' וכו' שרים אהובים בכללי:hotel california ועוד רבים וטובים טכנולוגיה: אוהבים את המחשב? כן מסתדרים איתו? כן ועם הפלאפון? כן אבל פחות (אנחנו בהפסקה
) איזה דור יש לך? לא יודע... ראשון,שני... חגים: סמן/ אם אתם אוהבים את החג או סמנו / אם אתם לא אוהבים. חנוכה:
ברור יש לי יום הולדת!! סוכות:
הכי כיף לקשט את הסוכה פסח:
חולה על מצות פורים:
פחות... ראש השנה:
יום השואה:
יום כיפור:
יום העצמאות
: טו בשבט:
טו באב:
תלוי אם יש חברה או לא ט באב:
יום הזיכרון:

../images/Emo195.gif מוכנה למסדר המפקדת!

שם: הגר (או הגרה בפי החבר'ס) גיל: 23 וקצת תאריך לידה:02.09.84 מוזיקה: בעיקרון הכל הולך, בעיקר מוזיקה ישראלית. כל עוד לא משמיעים לי מזרחית (על כל סוגיה), או כל מיני בומים- אני מבסוטה... להקה אהובה: תיסלם
שירים אהובים של הלהקה: "לראות אותה היום" (ללא ספק השיר היפה ביותר שקיים) שרים אהובים בכללי: נו. פוף. כל מיני...זה בא לפי תקופות. עכשיו זה בעיקר הבילויים ואריק ברמן. טכנולוגיה: אוהבים את המחשב? לא יכולה לחיות בלעדיו. מסתדרים איתו? אנחנו מנהלים מערכת יחסים סבוכה משהו.. ועם הפלאפון? מספיק לי שאפשר לדבר ממנו ולשלוח / לקבל הודעות. מה עוד הבן אדם צריך? איזה דור יש לך? לא יודעת.... מה אני מבינה בזה? חגים: סמן/ אם אתם אוהבים את החג או סמנו / אם אתם לא אוהבים. חנוכה:
סוכות:
פסח:
פורים:
ראש השנה:
יום השואה: זה לא חג! יום כיפור: ברור! צום לפאאאאנים! יום העצמאות: ברור...מנגל זה חשוב! טו בשבט:
פירות יבשים! טו באב: כמובן...אין דבר נפלא מלצאת לרקד בכרמים ולהתנות אוהבים בגורן.. ט באב: לא שמה לב לזה. יום הזיכרון:
שאלון מוזר...

PianoGirl20

New member
נו, נכנעתי.../images/Emo3.gif

שם: ליבי גיל: 21 (ממש בקרוב) תאריך לידה: 15.10.86 מוזיקה: המון....ישראלית ישנה וחדשה, לועזית, שנות ה-60-70 ועוד הרבה.. להקה אהובה: יהודית רביץ (היא כמו להקה..) שירים אהובים של הלהקה: לקחת את ידי בידך, איזו מין ילדה, געגוע, תמונה, ומאוד לא פשוט לחכות.....ועוד המון. שרים אהובים בכללי: זה נורא קשה....אם אני צריכה שיר אחד אהוב במיוחד אז 'עטור מצחך'. טכנולוגיה: אוהבים את המחשב? מחבבת אותו. מסתדרים איתו? אם הוא לא איטי מדיי או נתקע כל הזמן אז כן. ועם הפלאפון? כן איזה דור יש לך? חגים: סמן/ אם אתם אוהבים את החג או סמנו / אם אתם לא אוהבים. חנוכה: כן סוכות: לא פסח: לא פורים: כן ראש השנה: לא יום השואה: יש מישהו שאוהב את היום הזה?.. יום כיפור: כנ"ל....זה באמת אחד הימים היותר גרועים בשנה.. יום העצמאות: כן טו בשבט: נמנעת טו באב: כנ"ל ט באב: כנ"ל יום הזיכרון: לא.

Dizen

New member
כבר הזכרתי שאני אוהבת שאלונים?

שם: דיזן
תאריך לידה: 6.3.86
מוזיקה:
להקה אהובה: משתנה. כרגע דבוקה ל- wicked.
שירים אהובים של הלהקה: defying gravity? לא נראה לי שמישהו יכיר..
שרים אהובים בכללי: שוב, משתנה.
טכנולוגיה:
אוהבים את המחשב? עד מאד
מסתדרים איתו? לא ברמה של תכנות, אבל כן.
ועם הפלאפון? כמובן.
איזה דור יש לך? 3.
חגים: סמן
אם אתם אוהבים את החג או סמנו
אם אתם לא אוהבים.
חנוכה:
סוכות:
פסח:
פורים:
ראש השנה:
יום השואה: זה לא בדיוק חג יום כיפור: גם זה לא יום העצמאות:
טו בשבט:
טו באב:
ט באב: ?? יום הזיכרון: ???

Lir האחת

New member
קדימה... ../images/Emo20.gif

שם: לירון. גיל:25 תאריך לידה:14.11.1981 מוזיקה:הכל! להקה אהובה: היהודים
שירים אהובים של הלהקה: פפףףף כמעט כולם!
שרים אהובים בכללי: שירי גלגל"צ
טכנולוגיה: טכנופובית
אוהבים את המחשב?
מסתדרים איתו?
ועם הפלאפון?
איזה דור יש לך?דור שלישי
חגים:חנוכה, סוכות, פורים, יום העצמאות

עונה כי ממש משעמם לי

שם: הדס גיל: 24 תאריך לידה: 4.11.83 מוזיקה: בדרך כלל גלגלצ, גם רוק וגם שירים עבריים ישנים להקה אהובה: K'S CHOICE שירים אהובים של הלהקה:יש המון... ALMOST HAPPY הוא שיר חזק שרים אהובים בכללי: איק ברמן, אביב גפן, והשיר שנדבק אלי כבר חדודש- דליילה טכנולוגיה: אוהבים את המחשב? מאוד. את שניהם. מסתדרים איתו? בוודאי ועם הפלאפון? קצת פחות איזה דור יש לך? סתם רגיל כחול. חגים: סמן/ אם אתם אוהבים את החג או סמנו / אם אתם לא אוהבים. חנוכה: סוכות: פסח: פורים: ראש השנה: יום השואה: יום כיפור: יום העצמאות: טו בשבט: טו באב: ט באב: יום הזיכרון: לקצר את העניין- אוהבת כל חג שמביא לי חופש!

uri80

New member
אוקי

אוריאל 26 מוזיקה: אהוד בנאי, מאיר אריאל, חווה אלברשטיין, פוליקר, אריק אינשטיין -הקיצר, בעיקר עברית. טכנולוגיה: מה יש לי לאהוב בגוש מתכת? לפחות היה מחזיר קצת אהבה. מה שכן, אני והוא תמיד הסתדרנו מצוין. טלפון -זה שקיבלתי מהעבודה. פשוט ועובד. באמת שלא צריך שטויות מעבר לזה. חגים: בדומה לגברת למעלה -אני אוהב כל חג שמאפשר לי קצת חופש.

למעלה