שאלון שונה

prongs3

New member
אני לא חושב שזה ציטוט מאיזה סרט או משהו

אבל שמעתי את זה איפשהו פעם

clyps

New member
כיף D:

1.יש לכם חיית מחמד? לא! 2.אוהבים אותה? מאוד
3.יש לה צעצועים? אין לי חיית מחמד, וכן, יש לה צעצועים. 4.יש לכם שירותים ומקלחת משלכם? יש לי פלאפון 5.אם לא - הייתם רוצים? אמממ... אסלה.. ליד המיטה.. זה לא נישמע כל כך הגייני. 6.איפה אתם רוצים להיות ועוד לא הייתם? איראן 7.חושבים שבאמת תגיעו לשם? איזו שאלה 8.מהם שלושה הערוצים האהובים עליכם בטלוויזיה? ישראל +, הערוץ הצ'רקסי ואלג'זירה (מה, אני בקטע של מיעוטים) 9.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שחבר שלכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו? הייתי הורגת אותו בעצמי! בלי לאיים. 10.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שאחד מבני משפחתכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו? מזמינה פיצה 11.אם הייתי מכריחה אתכם להדגיש את השאלון, מה הייתם עושים? הייתי מכה אותך עם מארוך. 12.של מה הראשי תיבות האלה: תת"מ? תמהונים תמימים מאיסטנבול 13.של מה הראשי תיבות האלה: רחלצ"ק? רציתי חמור לחדר,צריך קוף. 14.של מה הראשי תיבות האלה: ראפ"ע? רשות אפיה פלונית עלמונית (>< ותום יבין. אבל תום לא כאן) 15.מה תרצו לעשות בצבא? הייתי רוצה להיות שרשרת של טנק. 16.מי שהיה בצבא – מה עשית בצבא? הייתי שרשרת של טנק 17.אילו שאלות תשאלו בסקר על עצמות דגים? "אוהבים קרמבו?" 18.אוספים צדפים בים? אוספת ים בצדפים 19.מה הצדף הכי יפה שראיתם בחיים שלכם? יצור מכוער. מצטערת. 20.מה השאלה הכי מטורפת ששאלתם בחיים שלכם? "אוהבים קרמבו?" 22.אם היו אומרים לכם לצרוח עכשיו משפט בקולי קולות – איזה משפט הייתם צורחים? "אמא! צאי לי מהחדר!" 23.מה הרחוב הראשון בעולם? סומסום, דה. 24.איך קוראים לאדם הקדמון הראשון? "לא קוף" 25.אני כותבת רק עוד 10 שאלות, זה בסדר מצדכם? לא... אין לי בעיה עם פומבה באמת שלא.. למרות שאני יותר בכיוון של טימון 26.מה העמוד בית באינטרנט הכי מגניב שיכול להיות? http://shirisinthehouse.com 27.טובים במתמטיקה? כן 28.אתם מודעים לכך שזו השאלה ה28?
29.שומעים עכשיו משהו? כן 30.אם כן – מה אתם שומעים? שקט 31.אם לא – למה לא? כי זה שקט, איך אפשר לשמוע שקט? 32.מה זה שמן תינוקות? איש שהשמין כי הוא אכל תינוקות? S: 33.אילו שפות אתם יודעים לדבר? X: 34.מה כדאי לי לשאול בשאלה האחרונה? אוהבים את ישראל? 35.ברור שלא את השאלה הזו, נכון? זו לא שאלה, וואי.. השאלה הזאת התקזזה. אני עייפה.

limors2

Well-known member
ממש מטורפת את, עם השאלות שלך../images/Emo2.gif

ואסלה ליד המיטה זה אולי לא הגייני במיוחד, אבל זה שימושי נורא! אני משערת, כן? זה לא שיש לי משהו כזה בבית!|שורק בתמימות|

clyps

New member
../images/Emo13.gif

בפעם האחרונה שהיה לי מכסה ביוב ליד המיטה, התוצאות לא היו סימפטיות בכלל.

kepit

New member
ושוב הדילאיי..

אבל מותר לי. כי לי יש יום שישי יומולדת
1.יש לכם חיית מחמד?כן,איגואנה. 2.אוהבים אותה?לא,היא אוכל לי את היבחושים שאני מגדלת בגינה. 3.יש לה צעצועים?היבחושים,הם מתים תוך כדי משחק
4.יש לכם שירותים ומקלחת משלכם?לא.אני הולכת לשכנים בשביל צרכים.. 5.אם לא - הייתם רוצים?כן..קשה לי צאת מהבית כל הזמן בימי החורף הקרים ובימות הקיץ החמים.. 6.איפה אתם רוצים להיות ועוד לא הייתם?גואטמאלה! 7.חושבים שבאמת תגיעו לשם?לא. 8.מהם שלושה הערוצים האהובים עליכם בטלוויזיה?ערוץ המדע כמובן,הופוערוץ פורטוגזית.. 9.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שחבר שלכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו?עוזרת למי שמאיים עליו
10.מה הדבר הכי נועז שהייתם עושים כדי שאחד מבני משפחתכם לא ימות אם מאיימים להרוג אותו?עוצמת עיניים. 11.אם הייתי מכריחה אתכם להדגיש את השאלון, מה הייתם עושים?רק אל תתכנני..כבר הדגשתי
12.של מה הראשי תיבות האלה: תת"מ?תמותו! תמנים מלוכלכים! 13.של מה הראשי תיבות האלה: רחלצ"ק?רוצה חלון להשקיף צפונה קדמה?
14.של מה הראשי תיבות האלה: ראפ"ע?ראיתי ארנב פיפי עושה! חהחה
15.מה תרצו לעשות בצבא?לאכול. 16.מי שהיה בצבא – מה עשית בצבא?אכלתי. 17.אילו שאלות תשאלו בסקר על עצמות דגים?
18.אוספים צדפים בים?וודאי 19.מה הצדף הכי יפה שראיתם בחיים שלכם?בצורת היפופוטם! 20.מה השאלה הכי מטורפת ששאלתם בחיים שלכם? 22.אם היו אומרים לכם לצרוח עכשיו משפט בקולי קולות – איזה משפט הייתם צורחים?בלופ.:X 23.מה הרחוב הראשון בעולם?נוח. 24.איך קוראים לאדם הקדמון הראשון?שימון. 25.אני כותבת רק עוד 10 שאלות, זה בסדר מצדכם?מתאים
26.מה העמוד בית באינטרנט הכי מגניב שיכול להיות?הופ קטנטנים! אי אפשר לצאת מזה!(נראלי
) 27.טובים במתמטיקה?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משו! 1+1=7
תודו שאני טובה! 28.אתם מודעים לכך שזו השאלה ה28?עכשיו כן. 29.שומעים עכשיו משהו?שלומי שבן.. אה לא,זה השתנה לשילה פרבר!
30.אם כן – מה אתם שומעים?אם רק תביטו לעי"ל
31.אם לא – למה לא?בלאט. 32.מה זה שמן תינוקות?ש-מ-ן ת-י-נ-ו-ק-ו-ת
פשוטו כמשמעו
33.אילו שפות אתם יודעים לדבר?ערבית,פורטוגזית,סינית,פיליפינית,אמהרית,שמעהית,ג'מאיקנית,אנגלית וקצת עיברית.. 34.מה כדאי לי לשאול בשאלה האחרונה?נכון ששלוי שבן מלך?
35.ברור שלא את השאלה הזו, נכון?ברור. הייתי חייבת לנסות להשתמש במדגישומשמו.. לילה טוב

prongs3

New member
../images/Emo2.gifאת יורדת על דיסקברי ודיסקברי סיינס?!

כנראה מבין הערוצים הכי נצפים שלי, בייחוד בגלל "ברייניאק" ו"איך עשו את זה?". ברצינות!

prongs3

New member
התשובות לשאלון אמורות להיות לא אמיתיות, נה?

ובערוצים המועדפים כתבת את ערוצי המדע למיניהם, ודיסקברי ודיסקברי סיינס הם הבולטים מ"ערוצי המדע". וואו, אל התכוונתי שזה יתנפח ככה

kepit

New member
חחחח דווקא ערוצי המדע זה ממש מעניין../images/Emo3.gif

אבל אני לא באמת רואה אותם

למעלה