שאלון שבועי

inbal287

New member
../images/Emo112.gifשאלון שבועי../images/Emo112.gif

מי שלא עונה - צנון
. 1. שם: 2. גיל: 3. זכר/נקבה: 4. מיקום בארץ: 5. תאריך הלידה: 6. כינוי חיבה: 7. יש חבר/ה ?? 8. רישיון נהיגה ? 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? 11. מה צבע העיניים שלך ? 12. מה צבע העור שלך ? 13. יש לך אח/ות בצבא ? 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? 15. אתה צמחוני/ת ? 16. אתה טבעוני/ת ? 17. קולה ? 18. מים ? 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: 20. על האש ? 21. צמחוני/ת ? 22. חתולים או כלבים ? 23. יש לך בע"ח ? 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? 27. סנפלינג: 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? 29. הצבע השולט בארון שלך: 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? 34. גנבת פעם ? 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? 44. נישקת בחורה ? 45. נישקת בחור ? 46. אתה סטרייט/ית ? 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? 51. שברו לך פעם את הלב ? 52. שברת למישהו פעם את הלב ? 53. בגדו בך? 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? 55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 59. וחזק פיזית ? 60. וחזק נפשית ? 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) מדגישומטיק

GALU94

New member
יאייי חפירות

שימו 3>! שאלון זה מלווה בהמון סמיילים. . שם: גלD: 2. גיל: 12
3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: נמ ת"א 5. תאריך הלידה: 12.9.94 6. כינוי חיבה: גלו
7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ?
9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): בתכנון לעשות כוכב כזה חמוד במפרק היד -_-" 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? גלי 11. מה צבע העיניים שלך ?חום 12. מה צבע העור שלך ?צבע עור 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? אנערף 15. אתה צמחוני/ת ?חלקית :-O 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? לא משו 18. מים ? מה איתם? 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: פאק ני בת 12@@$$@#$#@% 20. על האש ? לאלא 21. צמחוני/ת ? שאלנו כבר 22. חתולים או כלבים ? היה. אחד. מרגיז כזה. לאאוהבתאותו><" 23. יש לך בע"ח ? דגים ~_~ 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: בונג'?! 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לפני שנתייםXD 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? AC-DC - LET THERE BE ROCK 27. סנפלינג:
הלוואי 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? נמ רכבת הרים בגרמניה. בלאט מטורף!! רוצהשוברוצהשוברוצהשוב 29. הצבע השולט בארון שלך: שחור לצערי 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? מרלים מונורו. כוסע 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? חואן מנואל חיל נבארו ברקובית D: 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? קמילה בורדונובהXD ני עדיין מושפעת מהמורדים!!!! הם מאאאאאגניבים. 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? עברתי תכביש באדום1?! ני תמימה עזבותי 34. גנבת פעם ? מחק! 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? כה 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? לא משנה כלום! ככה אני. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? פנים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? בני סלע$@#%@%@# 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? קנאית תחת 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? לא יודעים לפרגן 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? אחשליXDDDDD 44. נישקת בחורה ? לא |בוקס" 45. נישקת בחור ?לא
46. אתה סטרייט/ית ? לא 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? כן. ממש לא. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? תלוי. אם זה ממשממש כואב אז ני לא מחכה. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא D: 51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? כן 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ? זוועתיות
56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 1!!!!! 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? נמ לד זפלין 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 10!!!! מה שאני רוצה! יש לי! 59. וחזק פיזית ? 8 XD 60. וחזק נפשית ? 5
61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? מזה אפלאונית!?# 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא ><" 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לאXD 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר). יאיייייי אוכלים צד אחד של הקצפתתת עושים חור שיגיע לשוקולוד ואז אוכלים קצת מהשוקולוד וממשיכים. ואזזזזז... כזה אוכלים את הקצפת ואז נשאר שוקולד אז אוכלים אותו וזהוווווווו#@$@%$#@#@#

GALU94

New member
XD

בטעות. רק בנים. אבל אין לי בעיה עם בנות
סתםסתם

mikeys barking

New member
הודגש באמצעות מדגישומטיק D:

1. שם: שחר 2. גיל: 15 3. זכר/נקבה: נקבה
4. מיקום בארץ: מודיעין 5. תאריך הלידה: 20 לנובמבר ^____^ (4 ימים לפני מותו של פרדי מרקיורי
) 6. כינוי חיבה: שושקה (רק מבת דודה שלי ^^) 7. יש חבר/ה ?? לא P: 8. רישיון נהיגה ? לא P: 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): 5 לובים והליקס, והדאבל הליקס בתכנון (אני עושה בטוח, רק צריכה זמן) 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? מתולתל גלי מעוכר כזה >< 11. מה צבע העיניים שלך ? חום P: 12. מה צבע העור שלך ? אני לא בהירה, אבל לא ממש כהה 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא XD 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית... (אבל קבלת שבת אנחנו עושים D: ) 15. אתה צמחוני/ת ? לא (לפני שניה סיימתי בולונז
) 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? לא S: 18. מים ? כן :) 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: נממ..אני לא שותה... (אבל וודקה עם תפוזים/אשכוליות זה טעים) 20. על האש ? לא 21. צמחוני/ת ? עוד פעם? XD 22. חתולים או כלבים ? כלבים D: 23. יש לך בע"ח ? כן, הכלבה המתוקה שלי מיקה (מייקי, מיקוקית וכו') 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: בון ג'ובי, מיי כמיקל, קווין, ביטלס [אלו בעיקר, אבל יש עוד מליון ואחת להקות] 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? כל כך מזמן שאני אפילו לא זוכרת
26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? השיר סיום של סאקורה XD (מהטלוויזיה) 27. סנפלינג: אני פחדנית מדי >< 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? נממ..אין משהו שעולה לי בראש כרגע 29. הצבע השולט בארון שלך: שחור @___# 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אז אני אשמע פלצנית ואגיד שאמא שלי (מה שנכון) P: 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? חח אין לי מושג (ג'וני דפ אולי?
) 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? קאסט "חברים", ג'וני דפ, רובין וויליאמס ויו גראנט. 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? חציתי באום אדום? @____# 34. גנבת פעם ? כשהייתי ממש קטנה אז רציתי שאמא שלי תקנה לי חרוז, אז החזקתי אותו ביד ושחכתי ממנו. אחר כך יצאנו מהחנות לכיוון האוטו וקלטתי פתאום שהחרוז ביד שלי, ומרוב רגשות אשמה זרקתי את זה באיזה שיח
35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? בכלליות כן 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? את השיער שלי
39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? נממ...אז המבנה גוף שלי, שאני יכולה לאכול ולא להשמין |בקושי| (שעבר אלייי מאמא, תודה לאל) 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מקומות שבהם אין לי שליטה עצמית 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? שתלטנית, ביקורתית, ודי מעצבנת (אבל אני מצליחה לשלוט בעצמי
) 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? אני לא שונאת, אבל מרגיז אותי שיש אנשים שלא מסוגלים להיפתח לדברים שונים. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? ?!?!?!? #___# 44. נישקת בחורה ? לא 45. נישקת בחור ? לא 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא שזכור לי O_____O 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? אם זה כאב ראש קטן (או בסוף היום) אז לא, אבל בדרך כלל כן. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? שניהם XD 51. שברו לך פעם את הלב ? לא 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא 53. בגדו בך? לא (חח אין לי כאלו חיי אקשן
) 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? נראה לי שכן, אבל לא משהו שאני זוכרת 55. מה היו התוצאות ? שום תוצאות, גם אם אני מספרת משהו שאמרו לי לא לספר אני יודעת למי אני מספרת את זה ולא עושה שטויות 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 6, 4 חברות מהכתיבה ושני אחים שלי (תגידו שזה לא נחשב, אבל אנחנו חברים מעולים ^___^) 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? בון ג'ובי (מן הסתם
), מיי כמיקל רומנס, זיהוי שירים, קריינות ודיבוב, הארי פוטר הספר [קוראת], אופנה אלטרנטיבית, פירסינג וקעקועים [קוראת], סרטים וקולנוע [קוראת] ומדי פעם מבקרת בפורומים... 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 9, כשאני רוצה משהו אני עושה כמעט הכל כדי להשיג אותו.. 59. וחזק פיזית ? 7
60. וחזק נפשית ? 8 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא חושבת (מאחר ואין לי מושג מה זה אפלטונית
) 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לט שידוע לי -____-" 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא ממש S: 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? זה בית קומות, אבל זה פתוח (אז זה לא ממש קומות)
ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) בתור אוהדת מילקי מושבעת- אני פותחת את המילקי, מלקקת [
] את הקצפת ואוכלת את השוקולד כרגיל... אפילו יש לי כפיות מסוימות שאני אוכלת איתם מילקי
[הזוי, הזוי] הודגש באמצעות מדגישומטיק

Conviction

New member
אפשר להיות צנון גם אני אני עונה?

1. שם: הדר. 2. גיל: 16. 3. זכר/נקבה: נקבה. 4. מיקום בארץ: ת"א. 5. תאריך הלידה: 13.06.90. 6. כינוי חיבה: הדרדור, הדרי.. 7. יש חבר/ה ?? ממ.. כרגע לא.. [: 8. רישיון נהיגה ? אין. 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): פירסינג - 4 לובים, נזם באף. קעקועים - בעתיד
. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? במקור מתולתל-גלי, אבל אני עושה פן כל הזמן, כל שהוא חלק. 11. מה צבע העיניים שלך ? חום. 12. מה צבע העור שלך ? ממ.. חום?
13. יש לך אח/ות בצבא ? כן, אח בצבא. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית-מסורתית. 15. אתה צמחוני/ת ? לא. 16. אתה טבעוני/ת ? לא. 17. קולה ?
18. מים ? נחמד מה.. 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: בריזר אבטיח, וזהו. 20. על האש ?
21. צמחוני/ת ? לא, מה, שאלו כבר. 22. חתולים או כלבים ? כלבים. 23. יש לך בע"ח ? לא. 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: בקסטריט בויז
, דוהטרי, בון ג'ובי. 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לא זוכרת.. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? Daughtry (feat. Slash) - What I Want 27. סנפלינג: כל כךךךך כיף! 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? נראה לי שסנפליג
29. הצבע השולט בארון שלך: שחור. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אנג'לינה ג'ולי, בר רפאלי, טיירה בנקס. 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? כל מיני, מה
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? גם, כל מיני.. 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא
34. גנבת פעם ? לא. 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא מעשנת. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא שותה בדר"כ. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? סבבה..
38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? כפות רגליים, מנמיכה את עצמי בכמה ס"מ.. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? ממ.. את הגובה שלי. [די סותר..] 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? עטלפים, רעידות אדמה. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? לא יודעת.. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? גזענות. [זאת תכונה?
] 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן. [כלומר לא ישנתי עם אדם מהמין השני..
] 44. נישקת בחורה ? לא. 45. נישקת בחור ? כן. 46. אתה סטרייט/ית ? כן. 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור. [לא בולעת כדורים.] 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? שניהם
51. שברו לך פעם את הלב ? לא. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? נראה לי שכן. 53. בגדו בך? לא. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? אני מאמינה שכן.. 55. מה היו התוצאות ? לא זוכרת מקרה ספציפי.. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 3-4. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? בקסטריט בויז [302
] בעיקר.. ויש עוד כל מיני שאני כותבת בהם פעם ב.. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? ממ.. נראה לי 7. 59. וחזק פיזית ? 4. 60. וחזק נפשית ? 8. 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא ~אהבה~.. אבל המ, חיבה רצינית?
63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא. :$ 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? מאיפה אני יודעת.. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות. ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) [פרסומת סמויה למילקי!!!] דוחפת את הכפית לתוך השוקולד דרך הקפצת ואוכלת אותו, ואז בסוף אוכלת את הקפצת שנשארת. הודגש באמצעות מדגישומטיק

danduuu

New member
שוב אני :]

1. שם:דנה 2. גיל:17 ו-8 חודשים D: 3. זכר/נקבה: איימ אה ביטצ' ביטצ'ס
4. מיקום בארץ: ק.אתא 5. תאריך הלידה: 26.3.89 6. כינוי חיבה: יש מליין 7. יש חבר/ה ?? לא
8. רישיון נהיגה ? אולי שבוע הבא
ב"ה!! 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): נזם באף. וזייהו :) 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק 11. מה צבע העיניים שלך ? חום קקה 12. מה צבע העור שלך ? אממ נוטה לחום אבל שומרת עליו שיישאר כמה שיותר בהיר
חיוור זה השחום החדש
13. יש לך אח/ות בצבא ? נייט 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? אממ משהו בין חילונית למסורתית 15. אתה צמחוני/ת?אהא 16. אתה טבעוני/ת ?הייתי. לשלושה ימים XDD 17. קולה ?
18. מים ?
19. אלכוהול שאני אוהב/ת: לא משנה מה P: 20. על האש? פיכסה 21. צמחוני/ת? כבר אמרתי שכן אבל 22. חתולים או כלבים? כלבים אבל גם חתולים 23. יש לך בע"ח ? לא
24. להקה שאת/ה אוהב/ת: רק אחת? אז HIM 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? בספטמבר נראה לי..בקוקה קולה לייב 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? אח שלי שמנגן XD ואין לי מושג איזה שיר 27. סנפלינג: מה איתו? 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא'דעת 29. הצבע השולט בארון שלך:שחור &אדום 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אנג'לינה ג'ולי
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? אוו יש יותר מדי
אבל אני אלך על מישהו מהשכבה שלי
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? יש הרבה ..אבל אין על ג'וני דפ 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?לא
34. גנבת פעם ? אממ לא נראה לי..אולי איזה מן נחש גומי כשהייתי קטנה אבל נראה לי שזה בנדוד שלי לקח ואני רק שיתפתי פעולהXD 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? איכס לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא..אבל אם יש אני שותה קצת 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הרבה 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? אף 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? ליצנים!!!! ולאבד אנשים קרובים ואת השמיעה 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? רגישות יתר 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? צביעות ואנשים שקרנים 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? ממ לא ..אולי עם כמה אנשים אבל זה היה גם בנים גם בנות במסיבת פיג'מות XDD ביסודי עוד 44. נישקת בחורה ? רק בפה? כן עם חברות
45. נישקת בחור ? לא
46. אתה סטרייט/ית ? יס 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? תלוי עד כמה כואב 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא 51. שברו לך פעם את הלב ? יותר מדי 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא נראה לי חח 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? ממ רוב הסיכויים..אבל בד"כ אני מעבירה את זה לבנאדם שאין לו שום קשר לזה וזה לא כזה עוזר לו בחיים לדעת את זה חח 55. מה היו התוצאות ? כלום
56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 2 ממש ממש טובות..אבל עוד כמה שהן ממש קרובות אליי 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? HIM, סקראבס, נייטוויש, גאנז אנד רוזס ועוד קומונות 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?8 59. וחזק פיזית ? 7 60. וחזק נפשית ?6 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא
62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? ממ לא ממש 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? אהא
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא איכסה יעקב שרץ הזה 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בניין אבל קומה ראשונה וכניסה פרטית ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) לא אוכלת..כי הקצפת עשויה מעצמות של דגים

Roy191

New member
הישר מהצבא...

1. שם:רועי 2. גיל:18 3. זכר/נקבה:זכר 4. מיקום בארץ:צפון 5. תאריך הלידה:19.5 6. כינוי חיבה: 7. יש חבר/ה ??כן 8. רישיון נהיגה ?כן 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):קעקוע של דרקון על החלק הפנימי של רגל ימין 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק 11. מה צבע העיניים שלך ?חום 12. מה צבע העור שלך ?לבן 13. יש לך אח/ות בצבא ?לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?חילוני 15. אתה צמחוני/ת ?לא 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ?אם כבר פפסי 18. מים ?כל הזמן 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:וודקה לימון 20. על האש ?הממ סבבה 21. צמחוני/ת ?ךא 22. חתולים או כלבים ?פעם חתולים, היום יותר נוטה לכלבים 23. יש לך בע"ח ?כן 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:Snow Patrol 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?הממ קוקה קולה נראה לי 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?לא מתנגן באופן מפתיע
27. סנפלינג:ניסיתי פעם אחת, היה נחמד
28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא משנה
29. הצבע השולט בארון שלך:לא יודע
30. מי האשה הכי יפה בעולם ?ג'ניפר אניסטון 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?הממ לאיודע 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? הממ לא יודע 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?בטוח עברתי, אבל לא זוכר איך 34. גנבת פעם ?עוגיה כשהייתי בן חמש או משו
35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?לעיתים רחוקות 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?לא כזה 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?כל מיני דברים
39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?שיער אני מניח 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? לבד 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?תלוי באנשים 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?שקרנים 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?כן 44. נישקת בחורה ?כן 45. נישקת בחור ?כן 46. אתה סטרייט/ית ?
47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?לא נראה לי.. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?מעולם 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אמא 51. שברו לך פעם את הלב ?כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ?כן
53. בגדו בך?לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ?כן
55. מה היו התוצאות ?לא נראה לי שיודעים.. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?3 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? עברי לידר 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?5 59. וחזק פיזית ? 5 60. וחזק נפשית ?6 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?כן 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא
65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר)נו, כרגע הגעתי הביתה משבוע בצבא, עזבו אותי
מלמעלה למטה בלי לערבב

msh196

New member
מה זה הכל -אני צנונית

1. שם:שרי 2. גיל:זקנה 3. זכר/נקבה:נ 4. מיקום בארץ: נתניה 5. תאריך הלידה:19.6 6. כינוי חיבה:מממממממממ לא משהו שאני מעונינת לשתף (שזה לא ידבק) 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? כן 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):היה לי פירסינג בלשון ובגבה כרגע רק באוזניים 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? גלי (שאלה מוזרה ) 11. מה צבע העיניים שלך ?חום 12. מה צבע העור שלך ?ירוק זוהר ( מה זה השאלות האלו) 13. יש לך אח/ות בצבא ?כן 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?חילונית 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ? דיאט 18. מים ? במקלחת :p 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:הכל 20. על האש ? סטייק 21. צמחוני/ת ? עוד לא 22. חתולים או כלבים ? כלבים 23. יש לך בע"ח? לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: bon jovi, juke kartel, 12 stones , 3 doors down, rhcp, gnr, ועוד....... 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?מזמן 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? juke kartel- tia 27. סנפלינג: tukh 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? שומרת על זכות השתיקה איך היה ?כייייייייף 29. הצבע השולט בארון שלך: שחור ולבן 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?ממממממממ ג'סיקה אלבה 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? ג'וני דפ 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אשלי ג'אד 33. עברת פעם על החוק? כן אם כן אז איך ?זכות השתיקה 34. גנבת פעם ? אשמור על זכות השתיקה 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?לא לא . את/ה נוהג/ת לשתות? כן פה ושם לא רציני 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?תלוי באיזה יום 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? לא יודעת (מה זה ניפ טאק) 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?תלוי מתי 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? לאבד אנשים שחשובים לי 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? עקשנית 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?שקרנים 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? כן ובלי להתחרמן בכלל ? כן 44. נישקת בחורה ? אולי 45. נישקת בחור ?כן 46. אתה סטרייט/ית ?כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?אמ'לה מזה השב"כ 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?כן 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אמא 51. שברו לך פעם את הלב ? פעם פעמיים............. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא יודעת 53. בגדו בך? כן 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן ? 55. מה היו התוצאות ? רעות 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?3 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? myspace נחשב אה כן ובהייד 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?8 59. וחזק פיזית ? 5 60. וחזק נפשית ?8 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? תמיד יש 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? כן 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ?לא 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? ופרטי אחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) קודם את השחור ושכנשאר חצי אני מערבבת עם הקצפת

Black Balloon

New member
P:

1. שם: שני 2. גיל: 16 ושלושה חודשים 3. זכר/נקבה:
4. מיקום בארץ: אור יהודה 5. תאריך הלידה: 5.9.90 6. כינוי חיבה: שאן 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? לא, אבל יהיה 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא, אבל הייתי רוצה קעקוע 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? מתולתל 11. מה צבע העיניים שלך ? חום 12. מה צבע העור שלך ? צבע עור X_0 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? רולז!! 18. מים ? גם!!! 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: אני לא שותה אלכוהול. 20. על האש ? לא אוהבת ממש 21. צמחוני/ת ? כבר שאלתם
22. חתולים או כלבים ? גם וגם 23. יש לך בע"ח ? דגים 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: בון ג'ובי ;] 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? פייי... 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? שום שיר. 27. סנפלינג: אה? 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? חח לא יודעת 29. הצבע השולט בארון שלך: הוא די צבעוני 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ג'וני דפ! 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? 34. גנבת פעם ? כן
35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? איכס. אני לא מעשנת. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? -_- 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא ברוב הפעמים 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? אמ.. את הגבות, את הציצים :[, את הרגלים והשיער 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? את האף, הגב והצורה של העיניים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות של אדם יקר. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? אמ, אני לא מתנסחת טוב... 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? וואו... חוסר התחשבות, שחצנות, התנשאות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? פחחחח 44. נישקת בחורה ? לא 45. נישקת בחור ? לא 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? מה אתם מתנפלים עליי
ולא.
48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור... אבל כשזה ממש מציק אז כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא 51. שברו לך פעם את הלב ? כה 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא יודעת 53. בגדו בך? כן 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ? לא זוכרת 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? לא יודעת.. באמת שלא. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 9 59. וחזק פיזית ? 3 60. וחזק נפשית ?5 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לאא! 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר)

inbal287

New member
שאלוןלוןלון../images/Emo99.gif

1. שם: ענבלירון 2. גיל: 17 ומשהו 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: ירושלים 5. תאריך הלידה: 2/8/89 6. כינוי חיבה: ענבליק, ענבליר, לירי, לירוני, לולי, ליר, באל, בלבל, בולי, באליק, ענבלירוני, ענבלירונוש וכו' 7. יש חבר/ה ?? יאפ 8. רישיון נהיגה ? לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): בתכנון 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק-גלי 11. מה צבע העיניים שלך ? חום אדום מגניב 12. מה צבע העור שלך ? נו מה 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית 15. אתה צמחוני/ת ? יאפ 16. אתה טבעוני/ת ? בעבר 17. קולה ? לעיתים 18. מים ? תמיד
19. אלכוהול שאני אוהב/ת: המ. כל וודקה איכותית ויין לבן 20. על האש ? אני צמחונית 21. צמחוני/ת ? כן 22. חתולים או כלבים ? חתולים 23. יש לך בע"ח ? כן, חתולה 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: HIM ועוד הרבה 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לפני חודשיים 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? McFly - Home Is Where The Heart Is 27. סנפלינג: מה איתו? 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא עשיתי 29. הצבע השולט בארון שלך: שחור, כחול 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? הלנה 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? וילה ואלו
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ג'וני דפ, הית לדג'ר, ג'ארד ליטו 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? עברתי ח 34. גנבת פעם ? נופ 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא שותה
37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? כן 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? לא הייתי משנה 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? את השיער, העיניים והשפתיים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? לאבד את הקול שלי, ליצנים 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? עקשנות 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? צביעות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? דה 44. נישקת בחורה ? יאפ 45. נישקת בחור ? יאפ 46. אתה סטרייט/ית ? יאפ 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? המ לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? לוקחת כדור. אצלי הכאבים רצחניים 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא 51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? אני מאוד מקווה שלא 53. בגדו בך? כן 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן, אבל לטובת הבנאדם 55. מה היו התוצאות ? היו יעילות 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? אני לא מאמינה בחברים טובים [או בחברות] 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? תבדקו בכרטיסאישי 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 9 59. וחזק פיזית ? 5 60. וחזק נפשית ? מצד אחד 10, בגלל כל מה שעבר עליי ושהצלחתי לעבור מנגד 1, בגלל שאני כ"כ פגיעה 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? כן
63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? חחח כן
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בית קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) אני לא אוכלת מילקי. יש בזה ג'לטין. הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה