פרק 94

אני רק אומרת מה שראיתי../images/Emo3.gif

*מגיעים* "יהודה ולירז בצילומים" *כעבור חצי שעה* "יהודה ולירז עדיין בצילומים"

RTur

New member
אולי..

עשו יום מרוכז של כל סצינות הסקס חחחח

../images/Emo214.gifאיייץ' איזה פרק טוב../images/Emo99.gif

ג'ללדריה
אני מאוהבת בהםםם@$%&%&^)#$%&#%)#&^ ליאן קרעה אותייי
זה היה כ"כ מצחיק!!

mikmikonet

New member
"בוא כבר יא בעליל... בעלי לעתיד"../images/Emo6.gif

איזה סוף טוב! ג'לל תפס אומץ, ושכל. איזו יצירה יפה דריה הכינה לתלות בדירה
הם כאלה חמודים! איך ג'לל אמר לאבא שלו "דריה היא מדהימה ויפה" אויש, נמסתי
בקטע שדריה בכתה מהתרגשות עמדה לי דמעה בעין
היא כל-כך מתוקה. גיא לואל שחקן ענק
איזה פרצופים. אהבתי את הקטע שליאן רואה את הוידאו בynet (איזו פרסומת סמויה...), לא יודעת למה אהבתי אבל זה היה ממש מצחיק
עשיתי פאוז על הכתוב וראיתי שמה שכתוב שם זה התיאור של הדמות ג'לל... "שחקן ערבי שמיטל מצרפת לקבוצה ומעורר מחלוקות" ובלה בלה
דווקא על יוצרי הסדרה לא הייתי מאמינה שהם לא יכתבו משהו חדש, אחרי שהם דואגים לכל פרט ופרט
אה, וסופסוף הבנתי למה שימשה הסצנה של אשלי שהראו ב"חדר ההלבשה" שהיא צוחקת וצוחקת בלי סוף ברקע כתום... זה לחלום של אוסקר
למרות שזה מוזר כי זה לא מסתדר עם זמני הצילומים. אבל עובדה שהראו את הסצנה

MoRaN SaShA

New member
כשליאן ראתה את הוידאו וצרחה

זה היה יכול להיות כל כך להרבה אפשרויות ובגלל זה זה היה מבלבל חח אני בכלל חשבתי שהיא רואה משהו באינטרנט על מיטל וסער.. וכשאיציק רץ למטה בכלל חשבתי שזה קשור להריון.. חחח לא חשבתי על דריה וג'לל באינטרנט חחחח

mikmikonet

New member
וגם ממש אהבתי את החלום של תום ../images/Emo9.gif

הוא וסיגי כאלה חמודים. וזו רק אני, או שהשמלה הרבה יותר יפה על סיגי מאשר על מילי? והשיר שהיה ברקע של ג'לריה... "i want you" אותו שיר מהפעם הראשונה שלהם

RTur

New member
הם לא מצלמים לפי הסדר של הפרקים..

אמרו את זה פעם בחדר הלבשה כשהביאו מישהי מהצוות של ההפקה.. הם מצלמים בסדר שיתאים לצרכי ההפקה.. בגלל זה יצא שהסצינה האחרונה של אשלי שצילמו זה היה הסצינה של הצחוק למרות שהז לא באמת אומר שזאת הסצינה האחרונה שלה בטלנובלה כולה..

mikmikonet

New member
נכון, אבל זה גם לא מתאים בזמנים

הם סיימו את הצילומים לפני כמה זמן, שבועיים? זה אומר שאת פרק 94 הם צילמו לפני די הרבה זמן, ואם הסצנה האחרונה ששרי צילמה הייתה הצחוק בשביל פרק 94 איך ערכו את זה בזמן? אני לא ממש מובנת, אבל תחשבו על זה

RTur

New member
הצילומים הסתיימו לפני יותר מחודש..

ואמרתי לך שהם לא מצלמים לפי הסדר.. כנראה שאת סצינת הצחוק הם היו צריכים לדחות כי היה צריך לבנות לו סט חדש (אם ראית חדר הלבשה אז כשהראו איך צילמו את הסצינה אז בנו לה חלון מיוחד כזה ותאורה ואפקטים ששם הקליטו את זה חחח זה סט שלא היה מקודם חחח.. וכנראה שזה היה להם מיותר לבנות את זה במיוחד באמצע הצילומים ואחר כך לפרק אלא העדיפו להשאיר את זה לסוף וצילמו את ה-10 שניות שהיא צוחקת בסוף..

הם לא כאלה מתדמים בעריכה

בשבוע האחרון של הצילומים הם ערכו את פרקי 80+... אז זה מתאים שסצינה מ94 תהיה ביום צילומים האחרון.

MoRaN SaShA

New member
כי לא מצלמים את הפרקים בסדר

כרונולוגי. לא לפי הזמן שהם קורים.

MoRaN SaShA

New member
הם לא מצלמים את הפרקים בסדר כרו

כרונולוגי*. לא לפי הזמן שהם קורים.

MoRaN SaShA

New member
הם ממש התעוררו בבוקר, כמו זוג..

זה מצד אחד ממש חמוד אבל מצד שני מעצבן בטירוף. הוא אמור להיות עם ליאן!! הוא לא הבן זוג של מיטל.. וזה היה ממש נראה ככה היום.. אוף.

MoRaN SaShA

New member
עכשיו ראיתי שוב- בצהריים חח

וליאן אפילו לא צורחת חחחח היא כזה עוצרת את הנשימה וצועקת חלושות "אבא!" משהו כזה..

sweet shir

New member
פרק כל כךךךךךךך מושלם! ../images/Emo99.gif

פשוט אעהההההההההההההההההההההה @#%*^&)*&&$#%$#$!#@$#$

למעלה