וואייי נקרעתי!!!
L linoy7 New member 20/8/06 #23 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifוואייי נקרעתי!!!../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifוואייי נקרעתי!!!../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif
נ נ ו נ י י י י New member 20/8/06 #16 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifאאאאאאאאאךלרצענצארךלכצךנצ "את כלכך יפה" "זה לא יעזור לך" OMG סער ומיטל בהחלט שליטא וג'ללדריה מתוקייייייייייים
../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifאאאאאאאאאךלרצענצארךלכצךנצ "את כלכך יפה" "זה לא יעזור לך" OMG סער ומיטל בהחלט שליטא וג'ללדריה מתוקייייייייייים
A anush91 New member 20/8/06 #19 חח אני מתה על ג'לל שהוא מדבר בערבית האוסקר הזה מפתיע אותי כל פעם מחדש...בגילו כבר צריך להיות לו אלצהיימר...והוא זוכר הכל!
חח אני מתה על ג'לל שהוא מדבר בערבית האוסקר הזה מפתיע אותי כל פעם מחדש...בגילו כבר צריך להיות לו אלצהיימר...והוא זוכר הכל!
כ כפתור אדום New member 20/8/06 #17 אהבתי רק את הסוף זה היה כזה ברור שיתקשרו לתום שנייה לפני שהוא יגיד כן הלוואי שהוא יענה ואוסקר יספיק לספר לו.. O: אהבתי גם את החלום של מילי ואיזה צרחה ליאן דפקה
אהבתי רק את הסוף זה היה כזה ברור שיתקשרו לתום שנייה לפני שהוא יגיד כן הלוואי שהוא יענה ואוסקר יספיק לספר לו.. O: אהבתי גם את החלום של מילי ואיזה צרחה ליאן דפקה
K kuku woman New member 20/8/06 #25 החלום כל כך אופייני לנובלמן../images/Emo6.gif תמיד יש לו את הקטעים עם החלומות המוזרים..גם בטב"ע
L linoy7 New member 20/8/06 #26 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo16.gif../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif
נ נ ו נ י י י י New member 20/8/06 #28 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif כמו החלום של שחר עם קייזרמן ושון Immmmmmmmmmmm hooked on a feeling!!!!!11
../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif כמו החלום של שחר עם קייזרמן ושון Immmmmmmmmmmm hooked on a feeling!!!!!11
K kuku woman New member 20/8/06 #29 אוגה ג'אקה אוגה צ'אקה אוגה אוגה אוג ה צ'אקה.. התחלתי לכתוב את השיר בעברית-אנגלית אבל זה נשמע מוזר אז התחרטי
אוגה ג'אקה אוגה צ'אקה אוגה אוגה אוג ה צ'אקה.. התחלתי לכתוב את השיר בעברית-אנגלית אבל זה נשמע מוזר אז התחרטי
נ נ ו נ י י י י New member 21/8/06 #35 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif טב"ע @#$%^&%$#@!#$%^
../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif טב"ע @#$%^&%$#@!#$%^
K kuku woman New member 21/8/06 #38 ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gifגעחגחעחגעחגע
S sweet shir New member 21/8/06 #74 חחחחחחחח באמת? לי זה דווקא הזכיר את החלום שלה דנה עם קייזר: "אאבבבבבבבבבא! אבבבבבבבבא! באזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז באזזזזזזזזז" אווו קייזי
חחחחחחחח באמת? לי זה דווקא הזכיר את החלום שלה דנה עם קייזר: "אאבבבבבבבבבא! אבבבבבבבבא! באזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז באזזזזזזזזז" אווו קייזי
K kuku woman New member 22/8/06 #76 גם וגם הזכיר לי קצת את החלום של שרי שרית* כפיר וגרשון "אההאהההאהההאהה..אהההאההאההההההההאהה"
K kuku woman New member 22/8/06 #78 זה היה"איפה סבא גרשון הנה הוא"../images/Emo6.gif אני רוצה קאמבק כפירני או עפרטלי אני רוצה רוצה רוצה רוצה ממש אבל לא אויבים אבל
זה היה"איפה סבא גרשון הנה הוא"../images/Emo6.gif אני רוצה קאמבק כפירני או עפרטלי אני רוצה רוצה רוצה רוצה ממש אבל לא אויבים אבל
נ נעה של ה י ם New member 22/8/06 #79 הם לא חייבים להישאר אוייבים../images/Emo123.gif../images/Emo6.gif
L linoy7 New member 20/8/06 #18 ../images/Emo99.gifפרק מעולההההה!!!!!!!../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif סערמיטל#$@#$%^$%^&%^&*$%^&*)()*^%$%^&*&#$%^&@#$%^&*)%^& אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא "זאת עם הצחוק הסטרטר" תום חייב לענות לשיחה!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo99.gifפרק מעולההההה!!!!!!!../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif סערמיטל#$@#$%^$%^&%^&*$%^&*)()*^%$%^&*&#$%^&@#$%^&*)%^& אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא "זאת עם הצחוק הסטרטר" תום חייב לענות לשיחה!!!!!!!!!!!!!!!
ד דון דון האחת והיחידה New member 20/8/06 #21 ../images/Emo46.gif../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif הוא לא יענה נכון יופיייייייייייייייי ! "משוגע אחד" "חולת נפש" חחחחחחחח לירז
../images/Emo46.gif../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif הוא לא יענה נכון יופיייייייייייייייי ! "משוגע אחד" "חולת נפש" חחחחחחחח לירז
K kuku woman New member 20/8/06 #22 מיטלסער../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifמתח טוב פרק טוב וחשבתי שאוסקר מת ממש נבהלתי עובד.. הייתי עושה אותך*הפסקה ארוכה* מאושרת"
מיטלסער../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifמתח טוב פרק טוב וחשבתי שאוסקר מת ממש נבהלתי עובד.. הייתי עושה אותך*הפסקה ארוכה* מאושרת"
ח חן בריגה New member 20/8/06 #24 פרק חזק ג'לל ודריה ריגשו אותי סער ומיטל חמודים דובי פירסם את הקלטת באינטרנט אוסקר נזכר בצחוק של אשלי...ויציל את תום מחיי אומללות ואתם מוזמנים להכנס לקומונה של מוסקו אלקלעי: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=18396
פרק חזק ג'לל ודריה ריגשו אותי סער ומיטל חמודים דובי פירסם את הקלטת באינטרנט אוסקר נזכר בצחוק של אשלי...ויציל את תום מחיי אומללות ואתם מוזמנים להכנס לקומונה של מוסקו אלקלעי: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=18396