פרידה מ-Stargate SG1

subatoi

New member
../images/Emo112.gif פרידה מ-Stargate SG1 ../images/Emo7.gif

כן, אני יודע, יש שרשור מקביל עם חוויות מהפרק. לא צריך להסביר, נכון? יופי. אז מה נאמר ומה נגיד. היא ליוותה אותנו (את חלקנו) כמעט עשר שנים, בטוב וברע, היא "הולכת לעולמה" בשיבה טובה, באמת בשיבה טובה. שברה שיאים (או לפחות השוותה), השאירה צאצאית חיה ובועטת אחריה (עם שמועות על עוד צאצאים), הצוות שלה ממשיך לעוד שני סרטי DVD. אין מה לומר. היא אמנם מתה, אבל היא ממש לא עוזבת אותנו. ובניגוד לסדרות אחרות שהלכו ולא השאירו אחריהן כלום, והיו הרבה (מאוד!) כאלה, זו הלכה והשאירה אחריה הרבה מאוד. ככה שזה ממש לא נגמר. ונתנחם בזה
להתראות בשידורים החוזרים

Freemee

New member
../images/Emo45.gif

אני התחלתי לפני כמה זמן את כל הסדרה מהתחלה ואני נהנה מכל רגע. למרות שהסדרה הסתיימה, אני חי אותה מחדש. עכשיו בפרק 2X02. תמיד נזכור ונאהב.

ayan2

New member
../images/Emo7.gif

אני עדיין לא נמצאת במקום הזה של פרידה מהסידרה מפני שאני מלווה אותה בצפיה רק בערוץ 1. א-בל, רק המחשבה על זה...לחשוב שיש מי שחווים עכשיו את סוף הסידרה...ההדחקה מעולם לא הייתה רצויה יותר.
זה נראה לי לא סביר שזה נגמר. שלא יהיו יותר עלילות. הרי הסטארגייט, אם היה קיים במציאות (רגע, בעצם, הוא לא?
)היה פועל עוד ועוד והיה מפיק עוד ועוד חוויות וסיפורים. אז...אז...אז...למה לכותבים נגמר?
תודה לאל על ימי שבת בכלל, ועל פרק בשידור חוזר בפרט. עבורי, הסידרה עדיין לא הסתיימה וכבר אני מתגעגעת אליה

Chelnak

New member
../images/Emo156.gif

באמת קשה להאמין שהיא הסתיימה, ביחוד עבור אלה שדובקים בערוץ הראשון. אולי היא בעצם לא באמת מתה, אלא רק התעלתה למישור קיום גבוה יותר...

aybabtu

New member
נכון!

צחוק צחוק...אבל התאוריה שלך ממש חיזקה אותי! :)

סלמאק

New member
../images/Emo6.gif אהבתי!!!

ומה שהכי יפה, זה שכשחושבים על זה טכל'ס, מבינים שיש אמת בזה. זה ממש נכון.

Nogmor

New member
חחח נכון דווקא אם תחשבו על זה,

מסדרה שמשודרת סתם באיזה ערוץ נידח, היא התעלתה למוחם וללבם של אלפי האנשים שצפו בה באדיקות כל כך הרבה שנים. חחח

סלמאק

New member
../images/Emo16.gif

אין הרבה מה לומר...
אני לא יודע כמה כאלה קיימים כרגע, אבל אני מבין אלה שצפו בה מהפרק הראשון, ותמיד באותה אדיקות שלעולם לא נחלשה, כבר אז היתה לי את האדיקות הגדולה הזו. לי נשארה עוד חצי עונה לצפייה, אבל אני כבר לא בטוח שאני רוצה להמשיך... כל פרק שאמשיך לראות, הוא צעד אחד נוסף אל הסוף. נראה לי שאעשה מרתון חזרה על כל הסדרה לפני שאמשיך. צריך לזכור היטב את היום הזה, התאריך זה, ולהפוך אותו ליום קבוע של זיכרון לסדרה (כנס, מפגש, מרתון, מה שלא יהיה).

Chelnak

New member
נו, זה תאריך ידוע

יום הֻלדת לאינשטין, יום פיי, יום סיום סטארגייט ס"ג-1...

אלוניס

New member
עם כל החיבה לג'ק, ויש, המון

הבחור שלי בסדרה היה ותמיד יהיה דניאל (הוא נראה כל כך טוב במדים בגוון השחור!!). ועצוב. עצוב אחרי עשר שנים שזהו. סטארגייט פשוט הייתה יחודית בזה שהבסיס תמיד נשאר כדור הארץ ולא כמו למשל בסטארטרק הדור הבא שרק בפרקים בודדים מיקמה את העלילה כאן. זו הסדרה הראשונה שהראתה בצורה מאוד יפה כמה וכמה תסריטים של דברים שמשתבשים על כדור הארץ בגלל ההיכרות עם תרבויות אחרות, כמו הפרק באחת העונות עם היצורים מהמימד שבדרך כלל לא רואים או הקרב באנטרקטיקה. אין לי ספק שאם תצא מהדורה עם כל הפרקים עם תרגום נורמלי לעברית (בטח יעשו משהו כזה אחרי שיצאו הסרטים) - אני אקנה! אני שמחה שבזכות אטלנטיס עוד ניפגש כאן (מתה כבר לראות את עונה 4!!!).

ARIS BOCH

New member
בקשר לתרגומים

יש את האתר שלנו http://www.stargate.root.co.il/forums/index.php ולאט לאט אנחנו נתרגם את הסדרה (בתקווה שאת כולה )

אלוניס

New member
אחרי שאני נרשמת

איך זה עובד? יש גם את הפרק עצמו? סליחה על השאלות ה"מתחיליות"...

ARIS BOCH

New member
כמה סמלי שהפרק האחרון נקרא

UNENDING... כלומר ללא סוף... עוד לא ראיתי את הפרק האחרון (הדודה קצת מתעכבת) אבל אני בטוח ארגיש שאני לא רוצה שזה יגמר. למרות שהסדרה השתנתה וזה כבר לא היה אותו דבר, אהבתי מאוד את הכיוון החדש והייתי רוצה לראות עוד, אבל אין מה לעשות. ראיתי את הסרט בקולנוע ואהבתי אותו. 3 שנים אחרי זה קראתי בעיתון שהסדרה מגיעה לערוץ 1 אבל שכחתי מזה לגמרי. כשעשיתי שבת בבסיס במקרה מישהו פתח את הטלוויזיה על הפרק הראשון ומאז לא פספסתי שום פרק!! זה היה קשה (במיוחד כשערוץ 1 עשה תרגילים) אבל הצלחתי. אח הנוסטלגיה... לכל דבר טוב יש סוף, אז הנה הסוף. לפחתו נשארה לנו אטלנטיס ויהיו סרטים. אחחח, אני עדיין מרגיש את הקריז...

אפסט

New member
הפרק האחרון מאכזב במובן מסויים

אפשר למצוא אותו כבר עכשיו ביו-טיוב . פרק מאכזב למדיי לדעתי - לא אכניס ספויילרים לאנשים אבל הסדרה מסתיימת בלי סוף, הכל פתוח. כנראה רוו להשאיר פתח לאפשרות של עונה 11 (יש כבר כמה אתרים הקוראים לעונה 11) . באופן רשמי ממה שאני הבנתי הסידרה יורדת מכיוון שהיא יקרה מדיי להפקה או משהו כזה העניין העיקרי להורדת הסדרה הוא כסף.

למעלה