סכמ"ש (וסוגשל הודעה)

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif סכמ"ש (וסוגשל הודעה)

והפעם אני אזכור להוריד את מה שקשור לאנטומיה חחחחחחחחח
משהו כיפי:
משהו מעצבן:
משהו מצחיק:
משהו טעים:
משהו חדש:
סרט טוב:
שיר טוב:
זמר/להקה טובים:
ספר טוב:
סדרה טובה:
דמות השבוע: (חה, ניצחתי!)
פרקים שיצא לי לראות:
היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
פירגון ו
למישהו מהפורום:
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא: ועכשיו להודעה: אני חושבת שבאמת לא קורה פה כלום (כאילו, זאת ההודעה הראשונה היום ואתמול הייתה אחת והיא דיי מתפוז, מפגר) אז אני הולכת לפתוח פינה חדשה (כמובן אם לאור אין בעיה עם זה חחחח) והיא תהיה על נושא אחר שקשור לסדרה כל פעם אבל אני אשתדל לפתוח אותה בצורה קבועה כל סופ"ש (כי אז יש לי זמן) כדי להעיר את הפורום. ואתם? תתעוררו! תעירו את הפורום, תכתבו, תעשו דברים! אנחנו ישנים ובפורום לא קורה כלום!
אז שיהיה לכולם שבוע טוב, ועוד מעט אני אפתח את השרשור הראשון

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifמסכמשתת!: ) וצודקת בהחלט.

משהו כיפי:היה לי יום שהתבטלו לי בו 4 שעות(!!!) אז סיימתי ממש מוקדם ונסעתי עם חברות בספונטניות מוחלטת לקניון.. כיףכיףכיף משהו מעצבן:כמה דברים
הייתי ממש בדיכאון בראשון-שני.. משום סיבה! פשוט לא היה לי מצברוח לכלום.. וגם היה לי מבחן במחשבים שלא הצלחתי בו ממש כלום. אז לא הגשתי ויהיה לי בעיקרון 0
וגם חזר להיות חם! מה יהיה משהו מצחיק:הפרק שהיה השבוע באח הגדול (=הצירים של עמיר!) ענק. משהו טעים:סנדוויץ סושי וסנדוויץ ארומהD: משהו חדש:2 נעליים, 2 חולצות, ושרשרת =] סרט טוב:השבוע כלום.=/ שיר טוב:שירים של GLEE. תבחרו.
זמר/להקה טובים: ^ ספר טוב:רעד=) מומלץ! סדרה טובה:HIMYM כמובן ואבודים דמות השבוע: (חה, ניצחתי!)נו קשה לי לבחור
פרקים שיצא לי לראות:אממ הרבה פרקים מעונה 4 שמשודרת עכשיו ביס :) איזה שעה מעולה!! כייףף :) היום הכי הכי:השבוע = חמישי (שבדרך כלל הוא השנוא
) בילוי השבוע:קניון עם חברות :) ציטוט השבוע:גרועה בלזכור האדם שעשה לי את השבוע:אממממ חברות :) פירגון ו למישהו מהפורום:לך מעין!!D: חחח
איך עבר עלי השבוע:חוץ מההתחלה שלו, היה ממש אחלה שבוע!! :) תכניות לשבוע הבא:מבחן, יומולדת לשתי חברות, זהו כרגע הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0
אני יודעת שאין לי לגמרי זמן כדי להעיר את הפורום, למרות שיש לי המון המון רעיונות, ולפורום יש מלא פוטנציאל.
אז מצטערת. אני אנסה שבוע הבא להקדיש יותר זמן! :)

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo24.gif

ואני יודעת, אני לא מאשימה, אני רק אומרת שכדאי שנעיר את הפורום! D:

larisa125

New member
מסכמ"שת ../images/Emo13.gif

משהו כיפי: ביום שלישי התבטלו לי מלא שעות, אז סתם ישבתי עם חברים ודיברנו
משהו מעצבן: סתם מקרה שקרה עם המורה לפיזיקה
ושילד אחד גנב אצלינו בחנות ותפסו אותו
וזה פשוט בושה שילד קטן, פחות מבן עשר, יגנוב מחנות! איזה חינוך הילדים האלה מקבלים בבית?? משהו מצחיק: לקוחות מצחיקים בעבודה
משהו טעים: גלידת סנדיי במקדונלדס
משהו חדש: שומדבר D: סרט טוב: לא ראיתי סרטים
שיר טוב: epica- our destiny זמר/להקה טובים: אפיקה וניטוויש, שמעתי בעיקר אותם השבוע ספר טוב: לא קראתי ספרים
סדרה טובה: ראיתי רק האנטמיה של גריי D: דמות השבוע: (חה, ניצחתי!) אהמ אהמ (מעין XD) ראיתי השבוע רק כמה פרקים של האנטומיה של גריי, והדמות האהובה עליי היא לקסי, כי מחופרת בצורה מעצבנת, היא הפכה לחמודה כזאת שרק מנסה לרצות את מרדית'
אבל זה כבר מתאים לפורום אחר
פרקים שיצא לי לראות: לא יצא לי לראות פרקים של HIMYM
היום הכי הכי: יום שלישי בילוי השבוע: עבודה ולימודים
ציטוט השבוע: אין
האדם שעשה לי את השבוע: חברה טובה שלי
פירגון ו למישהו מהפורום: לאור המנהלת ולמעין שמפעילות את הפורום D: איך עבר עלי השבוע: סה"כ היה שבוע נחמד
תכניות לשבוע הבא: ללמוד למתכונת בהיסטוריה יומם ולילה
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif חחח יאיי כולם כותבים אותי השבוע

וכל הכבוד על האנטומיה, ממש נחמד שאת בפורום D:

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifבהצלחה במתכונת.=]

איזה הקלה הייתי לי שסיימתי עם היסטוריה
(קיבלתי 70 בבגרות, אבל בכל מקרה..
)

מסכמ"שת ברוח גיוס

משהו כיפי: החזרה היום הביתה.
משהו מעצבן: הצעקות של המפקדות כל חצי שניה.
משהו מצחיק: הבנות בחדר
משהו טעים: ארוחת צהריים של הבקו"ם (לעומת של הבסיס כל דבר טעים)
משהו חדש: מדים, מדים, מדים (והדברים הנילווים)
סרט טוב:In to The Wild
שיר טוב:כל כך הרבה... נגיד "אני חוזר הביתה" שכל הבנות חפרו עליו.
זמר/להקה טובים:בוב דילן
ספר טוב:גאווה ודעה קדומה/ג'יין אוסטין
סדרה טובה:קמיונטי♥
דמות השבוע: (חה, ניצחתי!(?)) אין לי שמץ, לא ראיתי סדרות, נגיד לורליי.
פרקים שיצא לי לראות:כלום.
היום הכי הכי:היום!
בילוי השבוע:..................
ציטוט השבוע:מתוך שיחת פתיחה עם המ"פ. המ"פ: "תזכרו כל דקה שווה..." חיילת: "שישים שניות"
האדם שעשה לי את השבוע:ידיד שלי שדיברתי איתו כל יום בשעת ט"ש.
פירגון למישהו מהפורום:מעין על היוזמות (י' אחת, נכון?)
איך עבר עלי השבוע: ארוך...
תכניות לשבוע הבא: צבא... הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif ואוובהצלחה עם הצבא וזה XD

ותודה רבה, מעין זה אכן בי' אחת
הניצחתי זה על זה שלא שכחתי להחליף את "דמות האנטומיה" ו"דמות מרפאה" XD

Ayelet 363

New member
בהצלחה, ושיהיה לך שירות נעים וקל!!

מתי התגייסת (כי אני התגייסתי בשלישי)? לורליי!
איך הספר? אני כבר מזמן רוצה לקרוא אותו (לא שיש לי זמן... אפילו לסכמ"ש אני לא בטוחה אם אספיק
).

התגייסתי ביום שני

איפה הטירונות שלך? בהצלחה גם לך
מה התפקיד שלך? הספר כל כך כיפי... הוא זורם וקליל אבל בשפה גבוהה. נהנתי ממנו ממש.

Ayelet 363

New member
בנוגע להודעה

בבקשה אל תעלבו אם (בעצם: מפני ש... כי ברור שזה יקרה) אעלם, זה בגלל הגיוס... ובנוגע לסכמ"ש- אני אסכמ"ש מחר, נראה לי, אם אספיק- יש לי עוד הרבה לעבור עליו בפורומים וכו', לארוז, להיות קצת עם אנשים...

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif בוודאי שלא...

כל אחד והאילוצים שלו. אני מנסה להיות בפורומים ובקהילות בכל הזמן שיש לי כי אני פשוט בחזרות בלתי פוסקות והשבועיים הבאים הולכים להיות מתישים וסביר שאני לא אהיה פה הרבה (אבל יש לי חופש בחלק מהזמן ומיד אחרי בצפר \ בשיעור מחשבים מעבדה ואז אני פה...

Ayelet 363

New member
סכמ"ש

משהו כיפי: פתחתי את הטלויזי ההבוקר בתקווה לראות את פרק של בנות גילמור שחיכיתי לו וזה היה הוא! ועוש לפני הקטע שחיכיתי לו (וזה מאוד משמח כי את הפרק קודם שחיכיתי לו, פרק 3 בעונה 5, פיספסתי). משהו מעצבן: - משהו מצחיק: שחיכיתי לפרק של בנות גילמור שבעבר, כשעוד צפיתי בסדרה עם אחותי, לא הבנתי עד כדיי כך למה היא אמרה שזה הפרק האהוב עליה עד כה (כלומר- עד אז), ועכשיו חיכיתי לו ממש... מי שמסכן מספיק כדיי לסבול מהחפירות שלי ומכיר את הפרק יכול לנחש למה פתאום התאהבתי בו.
משהו טעים: האוכל של הבית
משהו חדש: הציוד שקיבלתי בצבא נחשב? סרט טוב: אין לי זמן לסרטים כ"כ... שיר טוב: שירי גלי למיניהם... בעיקר Defying Gravity זמר/להקה טובים: גלי ודארן כריס. ספר טוב:למי יש זמן לקרוא? סדרה טובה: בנות גילמור, קוגר טאון... דמות השבוע: (חה, ניצחתי!): חייב להיות מHIMYM? אם לא- לוגן הנצברגר
פרקים שיצא לי לראות: לא יצא לי לראות אף פרק של HIMYM. אז... הראשון בעונה 2 של קוגר טאון, חלק מהפרק 10 בעונה 5 של בנות גילמור. היום הכי הכי: אתמול בילוי השבוע: לחזור הביתה ציטוט השבוע: - האדם שעשה לי את השבוע: אחותי, בזמן שאול שיצא לנו להיות ביחד. פירגון ו למישהו מהפורום: LOL התכוונתי לומר שאת. איך עבר עלי השבוע: הייתי מאוד עצובה. תכניות לשבוע הבא: להיות בצבא.

Ayelet 363

New member
הממ...

לכולן דיי קל אבל משום מה אני מבולגנת ובוכה מכל שטות (גם מול המפקדים וכו')... אבל אני מסתדרת. עייפה, קפואה, אבל מסתדרים...

Twilight Girll

New member
אני בטוחה שלא לכולן קל.. =]

אמנם אני לא אומרת מניסיון
אבל ידוע שטירונות זה קשה וקר ועייפים ובלהבלהלבה, אבל בסוף מסתכלים על זה כחוויה אז תנסי להנות וזהD; (טוב בטח לא תראי את ההודעה שלי, אבל לא נורא
)

Ayelet 363

New member
המממ...

בעיקרון אניי עוברת על כל המסרים שכתוב לי בראשי של תפוז שקיבלתי ומשתדלת לעבור על כל הדפים בפורומים (טוב, אשתדל בעתיד... כי אני עוד אעוברת על המסרים שכתוב לי שקיבלתי)- אפילו שאני בטוחה שלא יהיה לי ז מן להגיב על כל מה שבדרך כלל הייתי מגיבה... מישהי בטירונות, בהתחלה, אמרה שיעבור מהר ומזה לא האמינו לה... והרגשתי שהכל עובר לאט, ולא רק אני... אבל אחרי שזה עובר, כמו שהבנתי שלא רק אני מרגישה אלא עוד אמרו את זה- במבט לאחור זה מרגיש כאילו זה עבר ממש מהר.

למעלה