סכמש
משהו כיפי: מחלת העור שקיבלתי היא ל אמחלה מידבקת- אם יש משהו (יש חשד) זה משהו אחר, קיבלתי גימל למחר. משהו מעצבן: זו חפירה דיי ארוכה... חושבים שיש לי משהו אחר... ועכשיו: אם יש לי אותו (עוד שנדע עליי לנהוג כאילו יש לי אותו) אסור לי להיות בשמש בכלל. רופאה אמרה שבארץ- גם אם יש גשם וקרן אור אחת תחדור- אסור! -אין פטור משמש לתמיד בצבא, רק בקיץ. בינתיים עוד לא הכריחו אותי לעבוד בשמש אחרי שסיפרתי על זה, אבל נראה מה יהיה (בקורס הרי יש משמעת יותר צבאית וכו'- והעמיד היא לפעמים בשמש). היא גם אמרה שהשמש שיש בחורף לא מזיקה- אפילו שבמרפאה בחיפה אמרו לי שכן... -אנשים פשוט מסרבים להאמין לי. נגיד אתמול חילקו לנו עבודה והייתי צריכה הסבר משאר הקבוצה שאיתי, והם היו עסוקים בלדבר בשמש. ביקשתי שיעבירו את השיחה למקום אחר הרבה פעמים, והם לא שמעו אפילו פעם אחת (והעניין הוא שיש לי קול צווחני ונורא שקשה להתעלם ממנו). אחר כך גם מישהו מהם שלא הבין את הקטע שלי עם השמש אמר שאשיג כובע וכפפות ואז אעבוד, אז אמרתי לו שאסור, אלא אם הוא יסדרק לי ליקוי חמה (ההשראה נלקחה מסיפורי ערפדים, כן... אבל אמרתי את זה בכל הרצינות) ואז הוא כזה: זה כמו ערפד (אני יודעת שאני משווה את עצמי לערפד גם כן, אבל זה מייאוש, לא מצחוק!
). או גם שמישהו אחר רצה שאעבוד אז הוא התחיל להתכווח איתי בטענה שאין שמש- אמרו לי שגם בגשם קרן אחת קטנה מסוכנת... -כל הסככה שבה ממתינים שינתו לנו עבודות (בתור ממתינים יש כל מיני עבודות שעושים בהמתנה), ובדרך- הרבה זמן יש שמש. -מדכאת אותי המחשבה לא לצאת בשמש- אני הכי אוהבת בוקר, לא לילה... ואני גם שונאת קור כך שנעים לי יותר בשמש... ואני גם עוד מפחדת להיות בחושך בחוץ (אני יודעת שלא חובה אבל גם לא לצאת החוצה זה לא כזה כיף. -הרופאה שבדקה אותי, אחרי שהתלוננתי לה על הרבה דברים, גם לא רצתה לתת לי הפנייה לאורטופד (חשוב כי צריך לסחוב הרבה בקורס, שאלתי) וגם לא בדקה לי את הגרון אחרי שהתלוננתי על כאב בגרון, כאבים ושיעול- ויום אחר כך, כלומר אתמול, זה נהייה הרבה יותר גרוע- ואני מרגישה זוועה. -כאלה מהממתינים האחרים מנסים לגרום לי להיות פחות מופנת, שזה דבר נפלא (והם גם מאוד נחמדים), אבל ברגע שאני מפסיקה להיות מופנת כל מי שלידי סובל פתאום מחפירות (באינטרנט אני לא מופנת, כך שהבעיה האחרונה מתחילה ישר, למקרה שזה לא ברור איך ישר התחלתי לחפור). משהו מצחיק: - משהו טעים: האוכל של הבית משהו חדש: - סרט טוב: 50 דייטים ראשונים (ראיתי רק קטעים היום, אבל כבר ראיתי את כל הסרט). שיר טוב: המון שירי גלי הפתיח של באפי Dido- Here with Me ו-White Flag The Rembrandts- I'll Be There For You זמר/להקה טובים: Glee! ספר טוב: "הנערה ששיחקה באש" מאת סטיג לרסון. סדרה טובה: יומני הערפד, גלי, HIMYM, קוגר טאון, בונז, גוסיפ גירל והוואי 5-0. היום הכי הכי: היום ואתמול. בילוי השבוע: להיות בבית. ציטוט השבוע: - האדם שעשה לי את השבוע: אחותי. פירגון ו למישהו מהפורום: כולכם.
איך עבר עלי השבוע: דיי מעצבן. תכניות לשבוע הבא: להמשיך להיות בהמתנה לקורס...? אולי להתחיל את הקורס (לא יודעת מתי הוא מתחיל)...