סכמ"ש! (או סיכום שבוע, למקפידים!)

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif סכמ"ש! (או סיכום שבוע, למקפידים!)

משהו טוב שקרה לי השבוע:
משהו מבאס שקרה לי השבוע:
משהו מצחיק שקרה לי השבוע:
הדבר הכי מפגר שעשיתי השבוע:
המקום הכי הכי:
הסדרה הכי הכי:
הזמר \ להקה הכי הכי:
השיר הכי הכי:
הסרט הכי הכי:
הספר הכי הכי:
התמונה הכי הכי:
הבנאדם הכי הכי:
בסך הכל - איך עבר השבוע?
תקוות, חלומות, שאיפות ושאר דברים שהייתם רוצים שיקרו בשבוע הבא:
משהו לא קשור שפשוט הייתם חייבים להגיד:
שיהיה שבוע מקסים לכולם!

Ayelet 363

New member
מסכמם :]

משהו טוב שקרה לי השבוע: הייתי בבקו"ם- מתקדמת לסדיר! ^^ משהו מבאס שקרה לי השבוע: יום ארוך בבקו"ם... המתנה בשמש (אבל אחרי שהחלטתי לשאול עוד כמה זמן יש ולהסביר את הבעיה שלי- מסתבר שהיה שווה להסביר את זה... שלחו אותי להמתין במקום סגור. אפילו לא בסככה! זה היה ממש נחמד). משהו מצחיק שקרה לי השבוע: - הדבר הכי מפגר שעשיתי השבוע: - המקום הכי הכי: הבית. הסדרה הכי הכי: השלמתי את הפרק האחרון בעונה 2 של TVD (חוץ מהדקה האחרונה בערך. XD הייתי צריכה להפסיק...). הזמר \ להקה הכי הכי: גלי ודארן כריס. וגם קצת קין. השיר הכי הכי: המון של גלי. המכרתי גם לישנים שמזמן לא שמעתי. אם כי בעיקר השירים שדארן שר. והשבוע שמעתי לראשונה את Keane- A Heart to Hold Keane- Somewhere Only We Know- בגרסה של הופעה כלשהי Keane- Bend and Break- כנ"ל Keane- We Might as Well Be Strangers- כנ"ל אז אני מרגישה צורך לציין גם אותם (את שלושת האחרונים הכרתי, אבל לא בגרסאות האלה). הסרט הכי הכי: - הספר הכי הכי: - התמונה הכי הכי: - הבנאדם הכי הכי: אחותי. ודארן. בסך הכל - איך עבר השבוע? בסדר. תקוות, חלומות, שאיפות ושאר דברים שהייתם רוצים שיקרו בשבוע הבא: כל דבר שיקדם אותי בדרך לסדיר. משהו לא קשור שפשוט הייתם חייבים להגיד: - שבוע טוב!

spooky shadow

New member
-.-"

משהו טוב שקרה לי השבוע: אני לא יודעת מה עובר עליי השבוע, אני לא זוכרת ממנו כלום. משהו מבאס שקרה לי השבוע: כנ"ל משהו מצחיק שקרה לי השבוע: חלמתי שאני באוטובוס ואני מושיטה את היד לבין הרגליים שלי לתפוס את התיק המונח על הרצפה. העניין הוא, שעשיתי את זה גם בפועל לא רק בחלום, ואז הראש שלי נתקע בשידה. הדבר הכי מפגר שעשיתי השבוע: אני לא יודעת. בטח הרבה דברים. המקום הכי הכי: הכי מה? הסדרה הכי הכי: הכי מה?! [לא יודעת בזמן האחרון יש פרקים חדשים של העונה החדשה של ד"ר הו, אז אני מניחה ש.. ד"ר הו!!] הזמר \ להקה הכי הכי: הרבה גורילאז. השיר הכי הכי: לא בעצם אין לי כוח לסכמ"ש עמכם הסליחה. לילה טוב, מורגן.

למעלה