מלאך שחור? אה?

../images/Emo112.gif מלאך שחור? אה?

טוב, שאלון קטנטן, בקשר למלאך שחור.
מה גרם לכם להתאהב-להתמכר לתוכנית?
עונה ראשונה או עונה שניה?
בקשר ללמעלה-למה את העונה הזאת?
הכרתם את ג'סיקה אלבה לפני מלאך שחור?
הכרתם את מייקל וות'רלי לפני מלאך שחור?
הכרתם את ג'נסן אקלס לפני מלאך שחור?
תנו סרט אחד שג'ון סאבאג' השתתף בו? [זה קל מאוד] לא להעתיק מאחרים!
סרט אחד שג'סיקה השתתפה?
סרט אחד שג'נסן השתתף? או הולך להשתתף?
סרט אחד שמייקל השתתף?
איך הכרתם את התוכנית בכלל?
בפעם הראשונה ששודרה, ראיתם מהפרק הראשון?
סיטואציה שאתם הכי אוהבים מהתוכנית: מארון5 רולז [הייתי חייבת D: ] טוב. תהנו לכם, אני עשיתי את השאלון ^.^

../images/Emo112.gif שלי, דה.

מה גרם לכם להתאהב-להתמכר לתוכנית? סתם, אקשן, נחמד, נחמד. עונה ראשונה או עונה שניה? שניה. לא בגלל ג'נסן [
] בקשר ללמעלה-למה את העונה הזאת? סתם, יותר מעניינת, אבל יותר מסובכת. הכרתם את ג'סיקה אלבה לפני מלאך שחור? כן. הכרתם את מייקל וות'רלי לפני מלאך שחור? לא הכרתם את ג'נסן אקלס לפני מלאך שחור? לא תנו סרט אחד שג'ון סאבאג' השתתף בו? [זה קל מאוד] לא להעתיק מאחרים! "שיער" סרט אחד שג'סיקה השתתפה? כמובן, "האני" סרט אחד שג'נסן השתתף? או הולך להשתתף? הסרט הזה, נו, שעוד לא יצא :\ סרט אחד שמייקל השתתף? נגה וונוס, או נגה ומאדים. או מאדים וונוס, או נפטון ופלוטו :\ לא זוכרת. איך הכרתם את התוכנית בכלל? 12 בלילה, משעמם, העברתי, וראיתי את מקס רוכבת על האופנוע על משקפיים צהובות
בפעם הראשונה ששודרה, ראיתם מהפרק הראשון? לא. לא זוכרת מאיזה פרק. סיטואציה שאתם הכי אוהבים מהתוכנית: אמ. לא ממש זכור לי :\

שליייייייייייי ../images/Emo13.gif

מה גרם לכם להתאהב-להתמכר לתוכנית? ג'נסן, מייקל, ג'סיקה וראיתי יום אחד במקרה את הפרק הראשון וראיתי שזה יפה אז התחלתי לראות... פה התחילה ההתמכרות... עונה ראשונה או עונה שניה? עונה שלישית... (עונה ראשונה+עונה שנייה) בקשר ללמעלה-למה את העונה הזאת? אה? הכרתם את ג'סיקה אלבה לפני מלאך שחור? פליפר הכרתם את מייקל וות'רלי לפני מלאך שחור? נופ הכרתם את ג'נסן אקלס לפני מלאך שחור? ימיי חיינו תנו סרט אחד שג'ון סאבאג' השתתף בו? [זה קל מאוד] לא להעתיק מאחרים! סרט אחד שג'סיקה השתתפה? "האני" מין הסתם! סרט אחד שג'נסן השתתף? או הולך להשתתף? אין שמץ.. סרט אחד שמייקל השתתף? יו יו יו לא זוכרת איך קוראים לו.. איך הכרתם את התוכנית בכלל? תסתכלו בשאלה הראשונה ראשונה... בפעם הראשונה ששודרה, ראיתם מהפרק הראשון? כן סיטואציה שאתם הכי אוהבים מהתוכנית: יש 4 סצנות... אחת בין הפרקים הראשונים שמקס וזאק היו צריכים לעבור לאי והיא נישקה את מייקל, ועוד אחת בזמן שאול שהם התנשקו ישר ונגעו אחד בשני, ואחד בפרק האחרון שהם החזיקו ידיים, ואחד שהם היו צריכים להפרד בפעם השנייה בזמן שאול והם התנשקו ולוגן אמר זה כאילו שזה הפעם האחרונה שהם יראו אחד ת'שני.. חח מגילת אושרי..

6565

New member
שלי!!!!

מה גרם לכם להתאהב-להתמכר לתוכנית? הכל!! עונה ראשונה או עונה שניה? שניה! בקשר ללמעלה-למה את העונה הזאת? כי לא ראיתי את הראשונה.. הכרתם את ג'סיקה אלבה לפני מלאך שחור? לא הכרתם את מייקל וות'רלי לפני מלאך שחור? לא הכרתם את ג'נסן אקלס לפני מלאך שחור? לא תנו סרט אחד שג'ון סאבאג' השתתף בו? סליחה על הבורות אבל מי זה?... סרט אחד שג'סיקה השתתפה? אממ.. שחקי אותה מותק... סרט אחד שג'נסן השתתף? או הולך להשתתף? אין לי מושג סרט אחד שמייקל השתתף? כנ"ל איך הכרתם את התוכנית בכלל? בחופש הגדול של 2004 שידרו את מלאך שחור אחרי שנות השבעים אז סתם נשארתי לראות טלויזיה וראיתי מלאך שחור.. בפעם הראשונה ששודרה, ראיתם מהפרק הראשון? לא!.. סיטואציה שאתם הכי אוהבים מהתוכנית: לא יודעת..

תשובות

מה גרם לכם להתאהב- להתמכר לתוכנית?
אני חושבת שהמשפטים הציניים של מקס.. וסתם שזה היה מגניב כזה לראות אותה בפעולה.
עונה ראשונה או עונה שנייה?
שנייה.. למרות שהייתי מעדיפה את העלילה של העונה הראשונה רק שפשוט אלק יהיה בה..
בקשר ללמעלה- למה את העונה הזאת?
בגלל שהעונה השנייה עם אלק! זאת הסיבה העיקרית בעצם..
הכרתם את ג'סיקה אלבה לפני מלאך שחור?
כן, זיהיתי אותה מפליפר
הכרתם את מייקל וות'רלי לפני מלאך שחור?
לא
הכרתם את ג'נסן אקלס לפני מלאך שחור?
כן, מימי חיינו. אבל בימי חיינו לא אהבתי אותו. ממלאך שחור התחלתי להתאהב בו.
תנו סרט אחד שג'ון סאבאג' השתתף בו?
מאיפה לי.. אני לא מעריצה שלו..
סרט אחד שג'סיקה השתתפה?
שחקי אותה מותק
סרט אחד שג'נסן השתתף או הולך להשתתף?
סמולוויל!!
סרט אחד שמייקל השתתף?
במכושפות
איך הכרתם את התוכנית בכלל?
נראה לי שפעם ראשונה שראיתי אותה לא אהבתי.. אבל אחרי כמה זמן ראיתי עוד פרק וכן אהבתי.. ואז ראיתי לפעמים. עד שהתמכרתי..
בפעם הראשונה ששודרה ראיתם מהפרק הראשון?
לא מהפרק הראשון
סיטואציה שאתם הכי אוהבים מהתוכנית?
אלק ומקס רבים! כל כך שולט!!
תמונה של אהובי וג'סיקה המדהימה

kerenosha

New member
ואני...../images/Emo70.gif

מה גרם לכם להתאהב-להתמכר לתוכנית? אמ... לא יודעת
זה פשוט הז'אנר שאני מתחברת אליו...
עונה ראשונה או עונה שניה? אמ... *חושבת* עונה שנייה דפנאטלי
בקשר ללמעלה-למה את העונה הזאת? בגלל אלק <ג'נסושון> והעלילה... גם ג'ושוע חמוד...
הכרתם את ג'סיקה אלבה לפני מלאך שחור? לפי השם...
הכרתם את מייקל וות'רלי לפני מלאך שחור? כן.. מאיזה סרט שהוא משחק את הרשע
ברח לי השם
הכרתם את ג'נסן אקלס לפני מלאך שחור? לא... לא ראיתי את ימי חיינו...
תנו סרט אחד שג'ון סאבאג' השתתף בו? [זה קל מאוד] לא להעתיק מאחרים! סורי אני חייבת להעתיק
הוא באמת היה בשיער בתור החייל הזה
אבל לא זיהיתי אותו...
סרט אחד שג'סיקה השתתפה? האני מן הסתם....
סרט אחד שג'נסן השתתף? או הולך להשתתף? אין סרט... יש 3 סדרות...
סרט אחד שמייקל השתתף? כן.. משם אני מכירה את מייקל..
איך הכרתם את התוכנית בכלל? סיטואציה: יום שישי בערב... אני עם חברה שלי... שיעמום... מתות מעיפות ואין כוח לקום... מדפדפות בערוצים... רואות משו שנקרא מלאך שחור וזה מתחיל... רואות ילדה שרצה בשלג... אני מפחדת והיא אומרת "בואי ניתן ניסיון"... רואות.. מתמכרות
בפעם הראשונה ששודרה, ראיתם מהפרק הראשון? כן...
סיטואציה שאתם הכי אוהבים מהתוכנית: כל מה שיש בו את ג'נסן ומקס ביחד.. אבל באמת אהבתי את הקטע שאלק צריך לצאת כי יש לו פגישה אבל מקס לא הגיעה אז הוא צריך לקחת את החבילות שלה והוא כזה מנסה להעביר את זה לחברים שלו אבל הם עסוקים... והוא :"Somebody? ani body??" זה היה חמודדדדדדד

a charmed girl

New member
ואי לא הייתי פה כבר הרבה זמן אז הינ

ה שלי
מה גרם לכם להתאהב-להתמכר לתוכנית? אני חולה על מדע בדיוני, וכשראיתי את ג'סיקה ומייקל לא יכולתי להפסיק לראות, אחר כך שג'נסן בא בכלל נהיתי מרותקת.
עונה ראשונה או עונה שניה? עונה שניה
בקשר ללמעלה-למה את העונה הזאת? ג'נסן כמובן, וגם יותר מעניינת
הכרתם את ג'סיקה אלבה לפני מלאך שחור? בערך..ראיתי אותה באיזה סרט לפני זה.
הכרתם את מייקל וות'רלי לפני מלאך שחור? לא
הכרתם את ג'נסן אקלס לפני מלאך שחור? כן, בימי חיינו וכבר אז התאהבתי בו
תנו סרט אחד שג'ון סאבאג' השתתף בו? [זה קל מאוד] לא להעתיק מאחרים! בעעע אין לי מושג
סרט אחד שג'סיקה השתתפה? האני
סרט אחד שג'נסן השתתף? או הולך להשתתף? Still Life
סרט אחד שמייקל השתתף? אין לי מושג
איך הכרתם את התוכנית בכלל? יום חמישי אחד ישבתי בבית, והעברתי ערוצים לחפש משהו מעניין, כשהגעתי לערוץ 3 ראיתי את ג'סיקה והיא נראתה לי מוכרת ואז ראיתי את מייקל והיה לי משעמם אז נשארתי לראות...ומאז לא יכולתי להפסיק
בפעם הראשונה ששודרה, ראיתם מהפרק הראשון? לא, וגם לא בפעם השניה...רק בשלישית (איזה בעסה)
סיטואציה שאתם הכי אוהבים מהתוכנית: הקטע שמקס עומדת כזה לפני שהיא הולכת להרביץ למישהו, וכל קטע אחד שמראים בו אותה ואת ג'נסן.

Nitzan122

New member
עונה

מה גרם לכם להתאהב-להתמכר לתוכנית? מה לא? העלילה השחקנים הכל! עונה ראשונה או עונה שניה? אממ... שתיהן... בקשר ללמעלה-למה את העונה הזאת? כי שתיהן מדהימות
הכרתם את ג'סיקה אלבה לפני מלאך שחור? כן מפליפר הכרתם את מייקל וות'רלי לפני מלאך שחור? לא הכרתם את ג'נסן אקלס לפני מלאך שחור? לא תנו סרט אחד שג'ון סאבאג' השתתף בו? [זה קל מאוד] לא להעתיק מאחרים! אין לי מושג.... סרט אחד שג'סיקה השתתפה? האני סרט אחד שג'נסן השתתף? או הולך להשתתף? סמולוויל סרט אחד שמייקל השתתף? NCIS איך הכרתם את התוכנית בכלל? ראיתי פרומואים כשזה התחיל בסטאר וורלד וזה נראה לי יפה אבל לא היה לי כח להתחיל לראות (בגלל הפרסומות המעצבנות כל דקה שגורמות לזה להפוך לשעה כל פרק...) אבל כשזה הגיע לערוץ 3 ראיתי והתמכרתי בפעם הראשונה ששודרה, ראיתם מהפרק הראשון? בפעם הראשונה בערוץ 3 כן אבל זה שדר עוד לפני בסטאר ואת זה לא סיטואציה שאתם הכי אוהבים מהתוכנית: אוי יש המון... לא יכולה לבחור...

inbula

New member
הנה שלי

מה גרם לכם להתאהב-להתמכר לתוכנית? אני מאוד אוהבת אקשן ומדע בדיוני... התחלתי לראות ופשוט לא יכולתי להפסיק. עונה ראשונה או עונה שניה? קשה... אני לא יודעת לבחור בכל עונה יש משהו אחר שאני אוהבת... בקשר ללמעלה-למה את העונה הזאת? עונה ראשונה- כי ממש אהבתי לראות כל פעם את האחים של מקס ועוד היתה תקווה שאולי היא תפגוש את כ-ו-ל-ם... חוצמזה שאהבתי אותה עם תלתלים... עונה שניה- בגלל ג'נסן (דה!)... אחרי שראיתי את העונה השניה קשה לי להבין איך היתה עונה שלמה בלעדיו... הכרתם את ג'סיקה אלבה לפני מלאך שחור? כן, מפליפר! הכרתם את מייקל וות'רלי לפני מלאך שחור? לא הכרתם את ג'נסן אקלס לפני מלאך שחור? לא תנו סרט אחד שג'ון סאבאג' השתתף בו? [זה קל מאוד] לא להעתיק מאחרים! ? סרט אחד שג'סיקה השתתפה? האני סרט אחד שג'נסן השתתף? או הולך להשתתף? ? סרט אחד שמייקל השתתף? ? איך הכרתם את התוכנית בכלל? זיפזפתי בערוץ שלוש ביום חמישי אחד ופתאום ראיתי את זה אז שאלתי את אח שלי מה זה והוא סיפר פחות או יותר על מה מדובר והמשכתי לראות ופשוט נהנתי ומאז ראיתי כל יום חמישי! בפעם הראשונה ששודרה, ראיתם מהפרק הראשון? לא... ראיתי רק מהפרק השלישי...
אבל לא נורא את הפרק הראשון ראיתי בפעם האחרונה שהיא שודרה בשידור חוזר! סיטואציה שאתם הכי אוהבים מהתוכנית: הרבה... כמעט את כל הקטעים של מקס ואלק והקטעים המצחיקים עם אורג'ינל סידני והקטע שמקס מנשקת את לוגן בפעם הראשונה... שבוע נעים לכולם!

silver sparks1

New member
עונהנהנהנהנהנהנהנה

מה גרם לכם להתאהב-להתמכר לתוכנית?ממממממ מקס...כל מה שהיא עשתה....ובכלל זה שהתוכנית היתה פעולה עתידני...
עונה ראשונה או עונה שניה? אני לא יכולה לבחור...
בקשר ללמעלה-למה את העונה הזאת?בגלל ששניהם יפים...בעונה הראשונה היה את מנטיקור ושמקס ברחה מהם כל הזמן...ובעונה השניה היה לה יותר בעיות...[וזה סיבך את העלילה...וזה טובב..! ] אז אני לא יכולה להחליט....שניהם מעולים!
הכרתם את ג'סיקה אלבה לפני מלאך שחור?ממממ לא הכרתי את השחקנית...אבל כשראיתי מלאך שחור נזכרתי אני מכירה אותה מאיפה שהו...ואז נזכרתי...מ"אף פעם לא התנשקה" חחח היא היתה סנובית...חיחי
הכרתם את מייקל וות'רלי לפני מלאך שחור?ממממ לא..
הכרתם את ג'נסן אקלס לפני מלאך שחור?הכרתי אותו...אבל אני עכשיו לא זוכרת איך קראו לאופרת סבון הזאת...היא היתה משודרת בערוץ שלוש...
תנו סרט אחד שג'ון סאבאג' השתתף בו? [זה קל מאוד] לא להעתיק מאחרים!ממממ אני לא מכירה....נראה לי...כי אני טיפה סנילית...חחח
סרט אחד שג'סיקה השתתפה?הכי אהוב עליי
!
!| האנייייייייייייייי
סרט אחד שג'נסן השתתף? או הולך להשתתף?סמולוויל...
סרט אחד שמייקל השתתף?ממממ לודעת...
איך הכרתם את התוכנית בכלל?לא היה לי מה לראות בלילה...ואז ראיתי את זה...והתאהבתי...!!!!!
בפעם הראשונה ששודרה, ראיתם מהפרק הראשון?לא...ראיתי כמה פרקים ליפניי שהעונה השניה התחילה...
...[אבל השלמתי את החסר כמובןןן!!]
סיטואציה שאתם הכי אוהבים מהתוכנית: סיצואציות שאני אוהבת...של מקס ואלק...כי הם קורעים אותייייייייי!!

שלי

מה גרם לכם להתאהב-להתמכר לתוכנית? הסיפור, השחקנים. עונה ראשונה או עונה שניה? שתיהן בקשר ללמעלה-למה את העונה הזאת? הראשונה כי זאת ההתחלה, מספרים מקרים של מקס וכד'... עונה שניה כי יש את הוירוס ומנטקור שהיא מסיימת את המשימה ואיך רודפים אחרי כל הטרנסגנים ומגלים וכאלה... הכרתם את ג'סיקה אלבה לפני מלאך שחור? לא הכרתם את מייקל וות'רלי לפני מלאך שחור? לא הכרתם את ג'נסן אקלס לפני מלאך שחור? לא תנו סרט אחד שג'ון סאבאג' השתתף בו? [זה קל מאוד] לא להעתיק מאחרים! לא יודעת סרט אחד שג'סיקה השתתפה? האני ברור סרט אחד שג'נסן השתתף? או הולך להשתתף? לא זוכרת את השם סרט אחד שמייקל השתתף? לא יודעת איך הכרתם את התוכנית בכלל? פעם אחת ישנתי אצל סבתא שלי לילה ולא יכלתי להירדם אז פתחתי את הטלוויזיה והעברתי ערוצים, הגעתי לערוץ 3 והיו פרסומות ואני אוהבת את הערוץ הזה אז חיכיתי והתחיל מלאך שחור (לא ידעתי אז את השם)-חיכיתי שקצת התקדם והיה ממש מעניין!!! בפעם הראשונה ששודרה, ראיתם מהפרק הראשון? לא סיטואציה שאתם הכי אוהבים מהתוכנית: הרבה

שלי

מה גרם לכם להתאהב-להתמכר לתוכנית? הסיפור, השחקנים. עונה ראשונה או עונה שניה? שתיהן בקשר ללמעלה-למה את העונה הזאת? הראשונה כי זאת ההתחלה, מספרים מקרים של מקס וכד'... עונה שניה כי יש את הוירוס ומנטקור שהיא מסיימת את המשימה ואיך רודפים אחרי כל הטרנסגנים ומגלים וכאלה... הכרתם את ג'סיקה אלבה לפני מלאך שחור? לא הכרתם את מייקל וות'רלי לפני מלאך שחור? לא הכרתם את ג'נסן אקלס לפני מלאך שחור? לא תנו סרט אחד שג'ון סאבאג' השתתף בו? [זה קל מאוד] לא להעתיק מאחרים! לא יודעת סרט אחד שג'סיקה השתתפה? האני ברור סרט אחד שג'נסן השתתף? או הולך להשתתף? לא זוכרת את השם סרט אחד שמייקל השתתף? לא יודעת איך הכרתם את התוכנית בכלל? פעם אחת ישנתי אצל סבתא שלי לילה ולא יכלתי להירדם אז פתחתי את הטלוויזיה והעברתי ערוצים, הגעתי לערוץ 3 והיו פרסומות ואני אוהבת את הערוץ הזה אז חיכיתי והתחיל מלאך שחור (לא ידעתי אז את השם)-חיכיתי שקצת התקדם והיה ממש מעניין!!! בפעם הראשונה ששודרה, ראיתם מהפרק הראשון? לא סיטואציה שאתם הכי אוהבים מהתוכנית: הרבה

lola666

New member
עניתי על השאלוןןןןןןן

עני גם עונה על השאלוןןן מה גרם לכם להתאהב-להתמכר לתוכנית? ג'סיקה אלבה המדהימה (זכרתי אותה עוד מפליפר) עונה ראשונה או עונה שניה? שניה רולזזז בקשר ללמעלה-למה את העונה הזאת? שתי סיבות אלק וגם העלילה כי היא לא ממש עוסקת במקס שם הכרתם את ג'סיקה אלבה לפני מלאך שחור? בטח מפליפר הכרתם את מייקל וות'רלי לפני מלאך שחור? מי? הכרתם את ג'נסן אקלס לפני מלאך שחור? ימי חינו אבל שם היה לו תפקיד נאחס תנו סרט אחד שג'ון סאבאג' השתתף בו? [זה קל מאוד] לא להעתיק מאחרים! עוד פעם מי??? סרט אחד שג'סיקה השתתפה?" שחקי אותה מותק " "סין סיטי" סרט אחד שג'נסן השתתף? או הולך להשתתף? הוא יש לו כמה סדרות (סמולוויל ועוד אחת חדשה) אבל סרט אין לי מושג סרט אחד שמייקל השתתף? הא??? מי זה לעזזל??? איך הכרתם את התוכנית בכלל? ראיתי פרומו שלה בסטאר וורלד וזיהיתי את ג'סיקה בפעם הראשונה ששודרה, ראיתם מהפרק הראשון? לא
(אבל בשידורים החוזרים כן) סיטואציה שאתם הכי אוהבים מהתוכנית: יש טונות כי זו סידרה ממש מעולה (אני הכי אוהבת את הציות השולטת של מקס )

Nitzan122

New member
../images/Emo12.gif

מייקל וות'רלי זה לוגן וג'ון סאבאג' זה ליידקר

../images/Emo82.gif אני! ואני לא משהו בזה....

מה גרם לכם להתאהב-להתמכר לתוכנית? ראיתי את הפרק הלפני אחרון של העונה הראשונה...
עונה ראשונה או עונה שניה? ראשונה
בקשר ללמעלה-למה את העונה הזאת? הקטע הזה של הוירוס מרגיז בצורה נוראית! קצת מוגזם לדעתי... לא יודעת, אהבתי את איך שהם ברחו אחד מהשני כל העונה ואז פשוט...
הכרתם את ג'סיקה אלבה לפני מלאך שחור? כן, הייתי מעריצה מושבעת של 'פליפר'.
הכרתם את מייקל וות'רלי לפני מלאך שחור? נופ
הכרתם את ג'נסן אקלס לפני מלאך שחור? נופ
תנו סרט אחד שג'ון סאבאג' השתתף בו? [זה קל מאוד] לא להעתיק מאחרים! כנראה אני יודעת הרבה על השחקנים...
סרט אחד שג'סיקה השתתפה? כנ"ל
סרט אחד שג'נסן השתתף? או הולך להשתתף? כנ"ל
סרט אחד שמייקל השתתף? כנ"ל
איך הכרתם את התוכנית בכלל? פעם ראשונה ראיתי אותה אצל חברה שלי בחופש הגדול של 2004, חיכיתי לשידור הלילי של הישרדות והיא הציעה לי לראות את זה בינתיים. אבל אני אפילו לא זוכרת איזה פרק זה היה... אחרי זה נתקלתי בפרק הלפני אחרון של העונה הראשונה והחלטתי שאני מתחילה לראות את זה... יופי של תזמון יש לי...
בפעם הראשונה ששודרה, ראיתם מהפרק הראשון? לא ראיתי בפעם הראשונה ששודרה...
סיטואציה שאתם הכי אוהבים מהתוכנית: הכי הכי? אממ.. החלטה קשה מאוד... אני חושבת שאבחר בקטעים שמקס מיוחמת, זה פשוט הורס...

למעלה