מה עם ATLANTIS 3X12

ZAKONEIL

New member
../images/Emo112.gifמה עם ATLANTIS 3X12

שלחתי את דודה שלי לקנות ולא מצאה

TomerA21

New member
זה פרק חדש?

כי התחלתי לראות אותו לכמה שניות וזה ניראה כאילו זה בכלל פרק לפני כמה חודשים אני יבדוק שוב...

tigery

New member
היה אחלה שלפרק

אחלה פרק היה מאוד נהנתי לראות אותו.

ilovenewyork

New member
פרק טוב ../images/Emo58.gif

פרק נחמד , אז אכן היו להם 3 ZPM נתנו אחד לכדור הארץ נתנו אחד לאודוסי ונשארו רק עם חצי ? איך ? פתאום יש התפרצות קרינה ממשטח השמש של אטלנטיס אז צריכים למנוע מהקרינה להגיע ע"י שימוש בדדלוס מוגברת בZPM כדי להסיט את הזרם. אה כן ויש לוויתנים - לעזאזל - איך יש לוויתנים בגלקסייה אחרת ????? ועוד הם יודעים לדבר ת לא היה מפתיע אותי אם הם היו מתחילים לדבר אנגלית ככה פתאום :|

ilovenewyork

New member
והייתי ציני ../images/Emo58.gif

יש גבול למה שיכול לקרות בגלקסייה אחרת הרעיון היה מבין הגרועים של אטלנטיס אי פעם ! אני לא מבין את הכותבים האלה ! WTF ? יצורים דמויי לוויתנים , שגורמים להזיות באנשים , מה לעזאזל ? ואיך זה שטיילה לא מתה ראשונה הרי היא התחילה לראות את ההזיות בפעם הראשונה ? מה זה הפרק הזה ? אנטי קליימקס רציני !

GoldenEye2015

New member
לדעתי פרק טוב../images/Emo58.gif

מה לא הגיוני בהתפתחות של יצורים דמויי לוויתנים באוקיינוס,גם אם זה בעולם אחר? הרעיון של שטף הקרינה אבל היה אכן קצת מאולץ. הקדמונים לא בחרו במקום כל כך טוב בשביל העיר שלהם.בפלנטה גם מגה-סופות וגם שטפי קרינה. אומנם כל כמה אלפי שנים אבל עדיין.

TomerA21

New member
תגובה ../images/Emo58.gif

זה לא בדיוק לוויתנים , זה פשוט מזכיר אותם אז הם קוראים להם ככה זה לא היו הזיות , זה היה מערכת שהדמונים בנו כדי לתקשר עם היצורים האלה

אגוזי20

New member
איך../images/Emo58.gif

איך הגיוני שתתפרץ קרינה בדיוק לכיוון הכוכב של אטלנטיס? ואיך הם יכלו לחזות את זה בכלל? כמה חארטות!!

burhtk1

New member
למה? ../images/Emo58.gif

זה בהחלט הגיוני, שאסון טבע יקרה אחת בכמה אלפי שנים.. יכול להיות שהיו עשרות פריצות כאלו במשך הזמן, רק שאף אחת מהן לא הייתה לעבר הכוכב.

למעלה