ה-שרשור ה-טוב D:

3has3

New member
../images/Emo112.gif ה-שרשור ה-טוב D:

שרשרו הנה דברים טובים שקראו לכם ואתם רוצים לשתף אותנו D: כמובן שנגיב לכל אחד בהתאם D: פינה זו תיפתח אחת לשבוע - ימי ראשון D: ומחר תיפתח פינה הפוכה - עצבים וכאלה D: מישהו רוצה את הפינה הזאת או את העצבים? D: -גם הודעה זאת נפתחה באישורה של יערה D:
-

3has3

New member
../images/Emo112.gif לי יש טובים, לי יש!

טוב, אני אתחיל מההתחלה לסוף D: קיבלתי 97 במבחן החוזר בגיאוגרפיה
תהיו גאים בי XD הוא נתן לי את המבחן והייתי בשוק XD הלכתי עם פה פתוח [
] עד למקום! ואני שורה אחרונה XD והיום יום ראשון - יש לי שמונה שעות והשתיים האחרונות זה העשרה במתמטיקה D: אז בגלל שסיימתי את השיעורים הלכתי בשביל שתראה ותתן לי ללכת הביתה D: אז היא אמרה לי:"חנהלה הלוואי וכולם היו עובדים כמוך" XDDDDD ואז הלכתי הביתה D: ואני כל כך מאושרת להיות בבית! כל היום הרגשתי כאילו יש לי בלוק על הבטן והייתי חייבת לשירותים XDD אחחח אני אוהבת את הבית D:

3has3

New member
../images/Emo112.gif אה כן,

כל היום ירדנו על מה שמשרד החינוך קבע XDD למרות שהבנו שככה להקות שאנחנו אוהבים לא יגיעו, לא היה אכפת לנו D: ידיד שלי אפילו הלך למורה לאומנות ואמר לה שהיא דכאונית כי יש לה מכנס שחור XDD טוב, הוא לא אמר לה... זה היה ככה: "נאווה יש לך מכנס שחור" נאווה [המורה לאומנות]:"אוקיי..." עם חיוך XD -שתיקה- נאווה:"אז..." הוא:"לא משנה XDDDD" ואני עמדתי ליד ונקרעתי D:

DontWakeMeUp

New member
גאה בך../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

אהבולר"ת לשלטון XDD בלוק על הבטן זה מזכיר לי שאמרת שכולם ילכו לשרותים ונגמור שם או משו כזה חח XD
הייתי משתטפת אבל אין שומדבר טוב ביום הזה

3has3

New member
../images/Emo112.gif חחחחח נכון ../images/Emo6.gif

אבל ככה זה היה נשמע:"טוב, אז ברבע לחמש נגמור" XDDDDDDDDD לא נורא

DontWakeMeUp

New member
אה נכון חחחחח כ"כ צחקתי../images/Emo6.gif

ולא כתבתי השתטפתי נכון.. ככה רושמים?!? וכן מצאתי בסוף משהו טוב

התחדשתי ב..

התחדשתי בסקיני שחור וסקסי מפול אנד בר
והיום אני הולכת לקניון ואני גם שמה אותו לתיקון..הוא ארוך רצח

3has3

New member
../images/Emo112.gif התחדשי לך D:

כבר אמרתי, אבל שוב D:

DontWakeMeUp

New member
אהההההההההההה כן יש משהו../images/Emo9.gif

טוב היום בהסעות אז ראיתי ילד מי' קוראים לו מוטי [שיר עוד שם של ילד נזלת XD] והרבה זמן ידעתי שהוא חתיך וזה.. קיצר היום התעמקתי בו יותר [פשוט ישבתי באוטובוס ובהיתי בו
] אז גיליתי שכל פעם שהוא מחייך, יש לו את החיוך של פראנקי זה פשוט גרם לי להתאהב בו [לא צוחקת
] וזה היה כזה חמוד ומתוק ואני רוצה תמונה שלו מחייך ואז כל פעם שהוא יחייך אני יראה את פראנק!
~בודקת אם יש עוד משהו טוב~ הוו כן יש היום ראיתי את גלעדי שלי
וחשבתי שהוא בי' אבל הוא לא הוא ביא' ומה כל הקטע!? הוא בכתה של אח שלי
אז ממש אין סיכוי איתו.. אז פרשתי ואני ידבק למוטי XD אבל הוא עדיין ממש חמוד וחתיך ומצחיק
~ושוב בודקת אם יש עוד משהו טוב~ ~לא, אין
~ זהו

3has3

New member
../images/Emo112.gif חחח

חיוך פרנקי? הדגימי *תמונהאהמ*

לאח שלי יש חיוך פראנקי ../images/Emo6.gif ../images/Emo101.gif

ובהצלחה עם מוטי [זה השם שלו, נכון?
]

למעלה