התפקדות כללית!

Ayelet 363

New member
רנג'יט../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

וכמובן- באפי, אנג'ל וחברים.
ד"א- אני סקרנית, יש לך איזה צילום או משהו מוזיקלי שעשית שאתה מוכן להראות (סורי שאני כזו מתלהבת
)?

Ayelet 363

New member
מתפקדת!

שם (נו, איך נקרא לכם בשביל שתענו?): איילת גיל (כי יש לי תחושה שאני הכי צעירה בפורום...): 18 הדמות האהובה עליכם: ברני מה אתם מתכננים לפגרה החביבה (שנגמרת, אגב, ב19 בספטמבר): אין תוכנית מיוחדת. מעבירה את הזמן הפנוי במחשב, קראית פאנפיקים, צפייה בסדרות אחרות, קריאת ספרים... לא משהו מיוחד. סדרות אחרות שאתם רואים (אהמאהמ האנטומיה, לא רומזת כלום...): כרגע אין הרבה ממש. מדיי פעם פרק של מרלין מעונה 3, כשיוצא. חוץ מזה רוצה לרואת שוב פרקים מסויימים של גלי ולא יוצא. מתישהו רוצה להתחיל גלי פרוג'קט... דברים אחרים שאתם עושים (שלא ישעמם לכם בחיים): אינטרנט, קריאה... חזרתי לכתוב, אבל נטשתי את זה מהר (כתבתי את זה רק אתמול, אבל נראה לי שנטשתי\אנטוש את זה מהר XD). משהו מגניב שיש לכם להגיד לכבוד הסמיילי השולט בתפוז: הממ... וולקאם ניו סמיילי? אין לי משהו ממש מתאים לומר.

tritone

New member
קצת באיחור, אבל מונקובר!

כן כן, אני בעיר הולדתה של רובין (ושל קובי סמולדרס...) בינתיים אני פה רק כמה שעות אבל באמת שהכסף שלהם מגוחך לגמרי, יש מין דמויות מצחיקות כאלה על השטרות, אני ממש מבינה למה ברני התכוון
שם: נעמי גיל: 17 הדמות האהובה עליכם: ואי לכל אחד יש משהו שאני אוהבת בו! ממש קשה לי לבחור מה אתם מתכננים לפגרה החביבה: להנות בונקובר, לראות מלא הופעות אדירות וללמוד לפסיכומטרי. סדרות אחרות שאתם רואים: אין כאלה!!! אני ממש אוהבת את נרס ג'קי אבל לא יוצא לי לראות בדרך כלל בגלל הלימודים. דברים אחרים שאתם עושים: עבודה וצילום לאחרונה
משהו מגניב שיש לכם להגיד לכבוד הסמיילי השולט בתפוז: צבים זה ממש בסדר

Ayelet 363

New member
וונקובר?! תהני! ../images/Emo13.gif

ואותה שאלה מתלהבת כמו ששאלתי את האחרים- יש צילום שאת מוכנה להראות לנו? זה נשמע ממש מגניב!
סורי, אני סקרנית...
ובהצלחה בפסיכומטרי!

tritone

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

יש לי אתר עם קצת תמונות אבל אני מובכת לפרסם אותו פה
אפשר במסרים!

Ayelet 363

New member
אוקיי, סבבה. אם אפשר בבקשה ../images/Emo13.gif

ובטח אין שום דבר להיות מובכת ממנו. אני בטוחה שכל התמונות מצויינות.

Ayelet 363

New member
בנוגע למסר- קיבלת? הבנתי שהייתה בעיה בשליחה

שלחתי לך תשובה אבל נראה לי שזה לא עבד- וגם בדקתי ש"מסרים שנשלחו" ולא ראיתי (מצטערת אם מתברר שכן ובעצם שלחתי מלא. הייתי צריכה לזכור שקראתי שקרה לאנשים שמסר נשלח יותר מדיי פעמים). בכל אופן אם הוא לא נשלח אני מצטערת (או אם הוא נשלח המון
). בכל אופן- ממה שראיתי (משהו לא עבד לי
כמה דברים בכלל לא עובדים לי במחשב בזמן האחרון בלי קשר ><) זה דווקא יפה. ותודה רבה על המסר.

IkMfNiY

New member
כבר היית בטים הורטון?

הזכירו את המקום בפרק שרובין ובארני בקנדה. דונאטס טעימים, חרא קפה! יעל

tritone

New member
חה! עברתי ליד אתמול

אבל נורא מיהרתי. תודה אבל שהסבת את תשומת לבי שזה מקום אמיתי (אלא מה). הסתובבתי עם חברה קנדית שאמרה שהקפה טוב

למעלה