מה זה הקליפ שיש פה זה אני הקלטתי!! הורדת את זה מהשרת שלי
R rebelde way net New member 17/10/02 #19 כן, זה כן מהשרת שלך לא אמרתי שלא, פשוט אמרו לי שמחקו לך את המחשב, אז כבר אין לך שרת, אז שמתי את זה פה(מקווה שלא מפריע לך)
כן, זה כן מהשרת שלך לא אמרתי שלא, פשוט אמרו לי שמחקו לך את המחשב, אז כבר אין לך שרת, אז שמתי את זה פה(מקווה שלא מפריע לך)
I idan888 New member 17/10/02 #21 לא זה בסדר!! בכיף... ולא מחקו לי את המחשב אני מחקתי כל מיני סרטונים שלא הייתי צריך בשביל לפנות מקום לסירטונים אחרים!! עוד 10 ימים בערך אני יפתח את השרת עם המון סרטונים חדשים מהפרקים של ארגנטינה..
לא זה בסדר!! בכיף... ולא מחקו לי את המחשב אני מחקתי כל מיני סרטונים שלא הייתי צריך בשביל לפנות מקום לסירטונים אחרים!! עוד 10 ימים בערך אני יפתח את השרת עם המון סרטונים חדשים מהפרקים של ארגנטינה..
R rebelde way net New member 17/10/02 #25 כל מי שלא מצליח להוריד שיכנס....... מה שרשמתי בהודעה הראשונה, זה לא קישור נכון, רשמתי למעלה את הקישור הנכון, אבל אני ירשום פה שוב לחצו כאן
כל מי שלא מצליח להוריד שיכנס....... מה שרשמתי בהודעה הראשונה, זה לא קישור נכון, רשמתי למעלה את הקישור הנכון, אבל אני ירשום פה שוב לחצו כאן
R rebelde way net New member 17/10/02 #27 לאאאא טוב,אני לא מצליח לעשות קישור, תמחקו את ההודעות שרשמתי פה, ואני ירשום מחדש