הפרק

../images/Emo112.gifהפרק../images/Emo11.gif

ניית'ן רק מעצבן אותי יותר ויותר. הוא רק מוכיח כמה הוא son of a bitch! חוץ מזה, צ'אד כזה
כמה יפה שהוא מראה את הרגשות שלו
ואממ.. זהו. איך היה לכם?

G Baby

New member
פרק נחמד..

חוץ מכל הקטעים שניית'ן מתאכזר ללוקאס...כל כך עצוב לראות את זה...איך הוא עוד שנייה בוכה, ממש מרגש מזל שניית'ן השתנה בעונה השנייה... וסוף סוף פייטון זרקה אותו...באמת הגיע הזמן שהיא תתעורר.. בקיצור פרק יפה...נהנתי בעצם אני נהנית מכל פרק לא משנה מה קורה בו
מחכה כבר ליום ראשון..אבל במיוחד למחר..עונה שנייה פרק חדש

einat6

New member
חח אני עוד לא ראיתי את הפרק.. ואני

מחכה לשעה 1 ורבע בקוצר רוח.. חח.. ובמיוחד במיוחד למחררררר.. כל שבוע אני מחכה ליום שישי.. למגרש ביתי.. ואגב.. זאת רק אני .. או שהעונה השניה יותר יפה?.. אני פשוט כל פרק בוכה.. הפרים הראשונים שעוד לא ראיתי אותם מעולם.. (עד פרק 12 ככה של העונה הראשונה.. מאז ראיתי את כולם כולם חח ) אז בינתיים זה יפה והכלל אני מתה על הסדרה הזאת.. אבל לדעתי העונה השניה מצליחה יותר..

אני בכיתי!

בקטע שנייתן האשים את לוקאס במה שקרה.. ממש ירדו לי דמעות! כואב לי לראות אתלוקאס בוכה! גם בפרק שהוא ראה את ברוק ופיליקס מתנשקים בכיתי! לא יכולתי לעצור את זה!

ניית'ן../images/Emo46.gif

הייתי תוקעת לו נבוט בראש!!! טוב שפייטון זרקה אותו!!!! בהתחלה עוד המניאקיות שלו הייתה סבירה, אבל מה שהוא עשה אתמול?!

נכון!

אבל הוא פגוע מה אתם רוצים ממנו..מסכן... אבל הוא היה רע..בזה אני מודה!!! מסכן לוקאס שלי..הוא חולה!

danieli92

New member
נייתן ממש זבל!!!!

מבינים שהוא מקנא בו קצת ושונא אותו אבל קיבינמט זה אחיך!!!!! קצת רגישות!!!!!!!!
ומה שהוא עשה לרכב של פייטון!!!! איזה מטורף! אני במקומה מזמן הייתי מעיפה אותו מכל המדרגות!!!!!! ולוקאס כזה מסכן........ כואב לראות אותו ככה! אני כל הזמן בוכה בגלל זה כאילו מה שנייתן עושה לו פוגע גם קצת בי!
והוא כזה חמוד!!!

Mrs Eminem

New member
גם במצאיות

צ'אד רגיש ולפעמים יותר מידי! ראיתי במאחורי הקלעים של בית השעווה אז הם צילמו את הסרט באוסטרליה אז הוא קנה לו כלב כדי לא להיות לבד ואז הוא גילה שהכלב שלו חולה והוא התחיל לבכות.. אבל בכל זאת הוא הכי הכי!! גם בסדרה

einat6

New member
../images/Emo14.gif

מה באמתת??.. הוא בכההה..? איזה מאמיייי.. אני מתה עליייוו... =))) מאיפה אפשר להוריד את הראיון הזה?..

Mrs Eminem

New member
זה לא בדיוק ראיון

זה מאחורי הקלים של בית השעווה היה את זה יום שבת ב- MTV אולי יהייה שוב

למעלה