הפורום שוב ישן

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif הודעה רשמית וחשובה!

תקשיבו, שאלות של "בערך" לא מתאימות למשחק כזה! תשאלו שאלות על עובדות, על דברים שקרו וכו'... ותנחשו, לא יצא מזה שום דבר רע, פשוט תשאלו!

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif ספציפי מדי, אבל אני אענה בכל זאת

בשביל לא לייבש אתכם. לא, הוא לא הכיר אותה בקולג' (ואם הייתי אומרת שכן, את מי בדיוק זה היה משאיר? קארן ולילי?)

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif רמז מאוווווווווד גדול

חלק מהזמן ולא בדיוק... אוף נו קיוויתי שלא תשאלו את זה

elad218

New member
יש לי, יש לי...

האם הערך הגימטרי של האות האחרונה בשם שלה שווה למספר הפרקים בהם היא הופיעה?

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif מה?! XDDDDDDDD

אין לתאר!!! וזה ספציפי מדי חחחחחחחחחחחח נו באמת, תשאלו אם היא הייתה באיזו עונה או משהווווXDDDDDDDD

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif ספציפי מדי...

מי יש בנות בקאסט הרגיל כבר? לילי ורובין? אבל כן, זה נחשב לשאלה בשביל הניחוש שלך. אתם משחקים איתי משחקים וחושבים שאני לא שמה לב, זה זלזול מוקצן מאוד באינטיליגנציה שלי! XD

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo47.gif התוצאות! ../images/Emo47.gif../images/Emo112.gif

סיכום הסיבוב הראשון של המשחק האדיר והמשגשג בתולדות הפורום! נשאלו 14 שאלות, מתוכן עניתי על 11 שאלות (שזה יפה אבל אתם מסוגלים יותר!). השאלות נשאלו ע"י 7 גולשים בלבד, מתוכם 4 גולשים ניחשו במי בחרתי ושלושה מתוכם צדקו. התשובה הייתה רובין שרבטסקי האהובה שלנו (אה)!
המנחשת נכונה הראשונה היא tritone - נעמי ובעוד שבוע מהיום היא תפתח את הסיבוב הבא!
אני אשלח לך את התבניות וההוראות מה לעשות, זה לא מסובך בכלל D: שאר המנחשים נכונה הם:
פיצקעלך1
עדנונית כל הכבוד לכל מי שהשתתף, ניחש, שאל וכו'!

tritone

New member
יאייייייייי ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif כבר מתחילה לחשוב על משהו!

למעלה