הכנות לעונה החדשה...

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif הכנות לעונה החדשה...

בעוד שלושה שבועות בדיוק תעלה העונה החדשה של איך פגשתי וכולנו נוכל לצפות בה, הידד! כדי להשאיר את הפורום חי בינתיים (משימה לא פשוטה בכלל), כל שבוע יעלו כמה שאלות בשבילכם כדי שלא תנטשו אותנו.
ממתי אתם רואים את הסדרה? (שנה, תקופה, אפילו עונה יהיה בסדר XD)
איך התמכרתם אליה?
מה היה הפרק הראשון שראיתם? מוזמנים לחפור על עוד דברים קשורים לסדרה, השבוע מתישהו אני אעלה שרשור OFF כדי שיהיה לכם איפה לדבר על כל הדברים המשותפים שלכם
אגב, אם מישהו יוכל לעזור לי עם הספיישל תחילת עונה ב19 לחודש זה יהיה ממש נחמד, אני אצטרך עזרה כי אני לא אהיה בבית רוב היום, אז ב
, תודה

elad218

New member
../images/Emo45.gif אחלה נושא

אני זוכר שהתחלתי בקיץ שלפני כיתה י"א, וכשהייתי ב-י"א זו הייתה עונת 08-09 בספורט, מה שאומר שזה היה בקיץ 2008 (כן, ככה אני זוכר שנים
). הפרק הראשון שראיתי... אני די בטוח שזה היה 2.16 (Lucky Penny), במקרה זפזתי בערוצי הסדרות של yes ואמרתי "יאללה, קומדיה, נראה". אני גם די בטוח שישר אחריו שודר פרק 17 ופשוט לא הבנתי מה לעזאזל הקטע שלהם סנדוויצ'ים (הניחוש הראשון שלי היה שזה כמו עוגת חשיש, רק בסנדוויץ'
) ההתמכרות לסדרה אני חושב התחילה בסופ"ש אחד כשהייתי אצל דודים שלי בצפון. אני זוכר ששידרו אז את שלושת הפרקים הראשונים של העונה השלישית ברצף לעתים מאוד קרובות. בעצם, זה היה בערך הדבר היחיד בלוח השידורים באותו סופ"ש. זה היה מין ספיישל כנראה, לא יודע, אבל כל פעם שיצא לי להיות מול הטלוויזיה, זה מה ששודר. ולמרות שעדיין לא שהספקתי ממש להתאהב בסדרה באותה תקופה, ראיתי את שלושת הפרקים האלה משהו כמו חמש פעמים באותו סופ"ש (וגם כאן, כל פעם שיגע אותי שלא הבנתי מה הקטע הזה בסוף הפרק הפותח של העונה השלישית, כשמארשל שולח לבארני מייל ומריח את היד שלו [?] ובארני צורח "!Nooooo"). בקיצור, למרות שחצי מהזמן בכלל לא הבנתי על מה הם מדברים, היה ברור שיש בסדרה הזו משהו מיוחד. וכך פגשתי את איך פגשתי

Ayelet 363

New member
התחלתי לפני כשנה XD נראה לי החודש היה

Anniversary. ממתי אתם רואים את הסדרה? (שנה, תקופה, אפילו עונה יהיה בסדר XD) לפני כשנה הייתה תקופה בשבילי של השלמה של סרטים סדרות. התחלתי עם מלך האריות 1+2, עוד דיסני... הצטרפתי לחברות שראו גלי והתמכרתי... ואז מתישהו ראיתי את אחותי צופה במשהו אז באתי לצפות מאחוריה ושאלתי מה זה. היא אמרה שזה HIMYM ושזו ההתחלה של הפרק הראשון (למעשה, לא ידעתי כמה זו רק ההתחלה עד שרק אחרי שסיימתי להשלים ראינו שוב את הפרק). שאלתי אם אני יכולה להצטרף. ד"א- עובדה שולית. בהתחלה אני ואחותי התעצבנו על לילי ומרשל מסיבות לא מוגדרות (לא הצלחנו להגדיר למה). לא ממש התעצבנתי (אני לא יודעת מה עם אחותי בהקשר הזה), חשבתי שהם חשובים, אבל משהו בהם... לא מוגדר. אבל אז ראינו באפי ואהבתי את אליסון האניגן, וכשראינו HIMYM שניהם הפסיקו לעצבן.
בכל אופן, כרגע אני אוהבת אותם. לא מבינה בכלל מה הפריע לי בהם (טוב, גם אז לא הבנתי). אה, ועוד משהו. אתם עומדים לסקול אותי באבנים. בהתחלה, מסיבות שכן הבנתי, התעצבנתי על בארני. הדמות האהובה עליי הייתה רובין (טוב, נראה לי שכשהצטרפתי לפה אמרתי שהדמות האהובה עליי עם רובין. לא בטוחה מה אמרתי על בארני). התעצבנתי כי לא משנה אם מדובר בקומדיה, אני תמיד נוטה לאהוב את הדמויות שיותר אידיאליות לדעתי. לא משנה אם מדובר בקומדיה, לא משנה כמה הן מצחיקות וכו' (ד"א- וואו אני צריכה להפסיק לומר ד"א- ד"א, אני חושבת שזו הסיבה שאני לא מאוד מתחברת לסיינפלד, הדמויות. היו פרקים שראיתי ואהבתי, אבל לא מאוד אהבתי ולרוב מה שראיתי לא התחברתי). איך התמכרתם אליה? התחלתי לצפות עם אחותי ובנקודה מסויימת נהייתי מכורה. לא זוכרת מתי. מה היה הפרק הראשון שראיתם? הפיילוט, קצת אחרי שהוא התחיל.

Ayelet 363

New member
*ואהבנו את אליסון האניגן

בכל אופן- באורח פלא, אחרי שראיתי את אליסון האניגן בבאפי אהבתי אותה גם CHIMYM, וזה הגיע אפילו לאהבה למארשל (או שסתם לא שמתי לב שהפסקתי להתעצבן עליהם, ופשוט שמתי לב לזה אז).

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif What's not to love?!

בארני מושלםםםםםם. לא נסקול אותך באבנים, אבל מעניין אותי לדעת למה, באמת. מי שאני מכירה שלא אוהב בארני בד"כ ממש אוהב את לילי או משהו, אבל מעריצי רובין זה דווקא יפה (לא שיש לי משהו נגדה, ספארקלס
)

Ayelet 363

New member
כי אניי בדרך כלל מחפשת את הדמויות האידיאליות

אפילו לא אלה שאני מזדהה איתן (הבנתי שהעובדה הזו רק מעמיקה את השריטה שלי), אלא אלה שהייתי רותה להיות יותר ויותר כמוהן. אני יודעת שבקומדיות זה בעיה, וגם בכלל לא היטרה, אבל ככה אני. ובסופו של דבר ברני הפך ליוצא מן הכלל.

elad218

New member
בסיינפלד, למען האמת

הדבר הראשון שרוב המעריצים יגידו לך שהם אוהבים בסדרה זה שכל הדמויות (ללא יוצאת מן הכלל) הן דפוקות, שרוטות ומופרעות לגמרי, כל אחת בדרך הייחודית לה. אני מבין איך יש מי שזה יכול להפריע לו להתחבר אליה, אבל אני דווקא תמיד מצליח להזדהות עם ג'ורג', גם בקטעים הכי הזויים שלו. איך שמחתי בשבילו כשארוסתו מתה
(ובדיוק עכשיו עולה בי מחשבה שאולי בארני ייחלץ מנישואין בצורה דומה. זה אפילו לא חייב להיות לפני החתונה, שירעיל אותה אחר כך. ואז הוא גם יוכל לספר לבחורות בבר שהוא אלמן, בטח עובד אפילו יותר טוב מ-"I got left at the altar"
)

Ayelet 363

New member
כן, אבל היא אוהבת כלבים, חזקה, ו... לא יודעת,

מצאתי בה משהו ממש מתוק. כרגע נראה לי שהיא הדמות שאני הכי פחות אוהבת.
ובכל אופן, לא חשבתי שהיא אידיאלית... חשבתי שהיא הכי אידיאלית, ביחד עם טד, שאהבתי באותה המידה (שכחתי לומר- גם הוא. אבל עכשיו בארני הוא הדמות האהובה עליי לבד, בלי עוד אחד באותו הדירוג).

טד באמת סוג של אידיאלי,

זה מה שקצת משעמם בו. ואני דווקא ההפך, פעם לא סבלתי את רובין ועכשיו איכשהו אני יכולה אפילו קצת לאהוב אותה לפעמים.
איך שלא יהיה, אני עדיין הכי פחות אוהבת אותה מאשר כולם. לילי ובארני מתחרים על המקום הראשון. הה, אבל אני חושבת שבארני בכל זאת מנצח... אני דומה באופי ללילי, וזה אולי הפיצוי

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif אז אצלי זה דיי מצחיק

אני ממש לא זוכרת מתי זה היה, אבל בתקופת תחילת הסדרה יותר, תפסתי את ההורים ואחותי הגדולה (שוב, זוכרים?) רואים את זה. זה היה ממש ממש מזמן ורוב מה שהבנתי היה ה"לג'נדריייי" של בארני. מאז לא הפסקתי להגיד את זה, אבל שכחתי לשאול איזו סדרה זאת והם לא הבינו על מה אני מדברת. בסביבות עונה שלוש כזה, הייתי אצל חברה וראיתי את זה בטלוויזיה ברקע, ואני צורחת עליה "עומר!!!!!!!!!!! מה זה הסדרה הזאתתתתתת?!" וביום למחרת התחלתי מרתון. מאותו הזמן (שני פרקים לפני סיום עונה 3 בישראל) התחלתי לראות הכל ברצף וסיימתי את עונה 3 תוך השבועיים עד פרק סיום העונה, ומתחילת עונה 4 אני רואה בקצב האמריקאי.

למה??

למה זה חוזר בדיוק יום אחרי שאני מתגייסת?
ממתי אתם רואים את הסדרה? (שנה, תקופה, אפילו עונה יהיה בסדר XD) 1.1.2011. נשבעת לכם. התאריך המושלם הזה. איך התמכרתם אליה? צפייה ישירה שמה יא שלחה לי
מה היה הפרק הראשון שראיתם? הפרק הראשון העונה הראשונה.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo6.gif

תכלס, זה כמו בחזרה לעתיד, זה פשוט תאריך שקורים בו המון דברים.

אממ... כדי להראות נוכחות אענה.

ממתי אתם רואים את הסדרה?
נראה לי שהתחלתי לצפות מלפני שנה וחצי+
איך התמכרתם אליה?
בעקבות פורום 160 החופרים. לא היה שירשור אחד בו הם לא חפרו על הסדרה. בסופו של דבר הייתי חייבת להבין על מה כל הרעש.
מה היה הפרק הראשון שראיתם?
התחלתי מהפרק הראשון:)

MichalEe

New member
מבליחה לרגע ../images/Emo13.gif

אני זוכרת שביום בהיר אחד במאי-יוני של שנת 2006 (ייתכן שקצת מאוחר יותר, כי זה לא מסתדר לי עם הפרק) ישבתי בערב מול הטלוויזיה וזפזפתי. ראיתי בערוץ סדרות כלשהו של יס (לא זוכרת איך הערוצים נקראו אז) גבר ואישה על מרפסת בגשם (מה שמוזר, כי אין סצינה כזאת בעונה הראשונה, לפחות ככל הזכור לי) והם מדברים על מישהו. אח"כ זפזפתי עוד קצת וחזרתי לאותו ערוץ, כי זה סקרן אותי. ראיתי מישהי עם כובע עם אוזניים מסיעה מישהו בוואן (פרק 21 בעונה הראשונה - רובין מסיעה את טד חזרה אחרי שלילי נטשה אותו). אחרי כמה ימים בדקתי מה זו הסדרה הזו, ואני זוכרת את ההתלהבות שלי כשגיליתי שזו סדרה חדשה, ממש מאותה שנה (בניגוד לסדרות כמו נשואים פלוס, חברים, צער גידול בנות, סיינפלד וכו' וכו', שכשהן התחילו לא ראיתי אותן מהסיבה הפשוטה שהייתי קטנה או שלא הייתי קיימת עדיין
), והמשכתי לעקוב אחריה מאז, עם עליות ומרודות, עם פסקי זמן לפרקים ובעיקר עם דיליי מטורף (כי אני רואה ביס). היי, בשבוע שעבר ראיתי בפעם הראשונה את הפרק האחרון של חברים אחרי שבע שנים, יש לי הרבה סבלנות לדברים האלה... כשהסדרה תגמר אני כנראה אקנה את הדיוידי שלה, כמו שקניתי את זה של חברים לפני כמה זמן כשמצאתי אותו בהנחה משמעותית (600 ש"ח במקום כמה שהוא לא עולה בד"כ). ועוד משהו (אם כבר נכנסתי לכאן, אני אפיץ את השמועה...) - יום הולדת לפרדי (מרקיורי)!
מזל טוב!

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif כולנו ראינו בגוגל ../images/Emo8.gif

וואו, כל פרינדס בדיוידי, אני רוצה את זה קשות (תאמת עכשיו משדרים מחדש ביס שוב, זה מצחיק). אנחנו דורשים שתבואי שוב, יש לנו עוגיות.

MichalEe

New member
אני אשתדל להשאר, אני פשוט

לא מתעדכנת בזמן. לא איכפת לי לקרוא ספוילרים, גם אחרי שאני קוראת מה יהיה אני לא יודעת איך זה יהיה בפועל בסדרה, אבל בשנה שעברה ראיתי הכל רק חמישה חודשים אחרי שהסדרה התחילה... למה לא משדרים ביס בצמוד לארה"ב? :/

MichalEe

New member
*ראיתי הכל חמישה חודשים אחרי שהסדרה התחילה,

ולא יכולתי להשתתף בדיונים שהיו כאן.

למעלה