הכי הכי
.

• פותח הנושא Meds
  • פורסם בתאריך

Meds

New member
../images/Emo112.gifהכי הכי../images/Emo6.gif.

מת פה כ"כ. ולכן נעשה מן "אוסקר"
. קטגוריות:
השיר הכי מצחיק:
השיר הכי עצוב:
השיר הכי משעמם:
השיר הכי מעניין:
השיר הכי מרגש:
השיר עם הסיפור הכי מעניין:
השיר הכי מטומטם:
השיר הכי מקפיץ:
חבר-להקה הכי מצחיק:
חבר-להקה עם הבגדים הכי הזויים:
חבר להקה הכי יפה[
]:
חבר להקה אהוב:
הציטוט הכי מצחיק:
הציטוט הכי עצוב: |*הציטוט הכי מטומטם:
הציטוט הכי מרגש:
הקליפ הכי מעניין:
הקליפ הכי מצחיק:
הקליפ הכי עצוב: לחלק הזה תשימו קישורים:
התמונה הכי מצחיקה:
התמונה הכי עצובה:
התמונה הכי מצמררת:
הקאבר לעיתון שאתם הכי אוהבים:
העטיפת-דיסק הכי שולטת: ולסיום השאלה הכי חושבה:
צבע השיער שהכי התאים לקורט[
]: תענו!!11תחייו!!11 נ.ב:אני יודעת שיש אנשים שקשה להם נוראנורא להלחיט אז תוסיפו "לרגע זה" לכל השאלה^^,תודה.

dan the man

New member
יאללה

השיר הכי מצחיק:לא מכיר חח השיר הכי עצוב:יו נו יו רייט השיר הכי משעמם:און א ליינ השיר הכי מעניין:וויר דיד יו סליפ לאסט נייט השיר הכי מרגש:סומטינג אין דה ווי השיר עם הסיפור הכי מעניין:טינ ספיריט השיר הכי מטומטם:אין...חח השיר הכי מקפיץ:סרב דה סרוונטס חבר-להקה הכי מצחיק:כן נו בטח אני תמיד דופק דאחקות איתם חבר-להקה עם הבגדים הכי הזויים:?! חבר להקה הכי יפה[]:?!?! חבר להקה אהוב:קורט.... הציטוט הכי עצוב: הציטוט הכי מצחיק:I tried hard to have a father But instead I had a Dad ...אני עדיין מתלבט אםפ זה מצחיק או עצוב הקליפ הכי מעניין:הארט שייפד בוקס זה נחמד... הקליפ הכי מצחיק:לא מכיר קליפים מצחיקים... הקליפ הכי עצוב:? העטיפת-דיסק הכי שולטת:נברמיינד האגדי ולסיום השאלה הכי חושבה: צבע השיער שהכי התאים לקורט[]:ירוק עם פסים ורודים בצדדים תענו!!11תחייו!!11 נ.ב:אני יודעת שיש אנשים שקשה להם נוראנורא להלחיט אז תוסיפו "לרגע זה" לכל השאלה^^,תודה.

Queen for a day

New member
אוקייי.. ../images/Emo6.gif

השיר הכי מצחיק: [אוקיי פז, את אמרת.] ^^ השיר הכי עצוב: ^^ השיר הכי משעמם: ^^ השיר הכי מעניין: ^^ השיר הכי מרגש: ^^ השיר עם הסיפור הכי מעניין: ^^ השיר הכי מטומטם: ^^ השיר הכי מקפיץ: ^^
חבר-להקה הכי מצחיק: הממ עוד לא החלטתי. חבר-להקה עם הבגדים הכי הזויים: כריסט
חבר להקה הכי יפה: נו, קורט. חבר להקה אהוב: אני חושבת קורט. למרות שאני אוהבת את שלושתם מאוד מאוד. הציטוט הכי מצחיק: ^^ הציטוט הכי עצוב: ^^ הציטוט הכי מטומטם: ^^ הציטוט הכי מרגש: "עדיף להישרף מאשר להתפוגג". [קורט.] ^^ הקליפ הכי מעניין: הראט שייפד בוקס. הקליפ הכי מצחיק: סליבר. הקליפ הכי עצוב:
לחלק הזה תשימו קישורים: התמונה הכי מצחיקה: קורה נראה כאן כמו בדואי. XD התמונה הכי עצובה: הממ עצובה. [נו לא מצאתי
] התמונה הכי מצמררת: היא לא מצמררת, היא מסמרת שיער. הקאבר לעיתון שאתם הכי אוהבים: - העטיפת-דיסק הכי שולטת: אני חושבת שנברמיינד, זה גם הכי מוכר. ולסיום השאלה הכי חושבה: צבע השיער שהכי התאים לקורט: אדוםםםםםםםםםםםם!!!!!!^&@W|שמאל

MilkShack

New member
ME

השיר הכי מצחיק: אניוריזם אולי... השיר הכי עצוב: Dumb השיר הכי משעמם: לא נראה לי שיש השיר הכי מעניין: Heart Shaped Box השיר הכי מרגש: You Know you're Right השיר עם הסיפור הכי מעניין: Sliver XDD השיר הכי מטומטם: Sliver XDD השיר הכי מקפיץ: Lithiummmmmmmmmmmmmm חבר-להקה הכי מצחיק: דייב חבר-להקה עם הבגדים הכי הזויים: כולם חבר להקה הכי יפה[]: קורט חבר להקה אהוב: קורט הציטוט הכי מצחיק: הציטוט הכי עצוב: |*הציטוט הכי מטומטם: הציטוט הכי מרגש: הקליפ הכי מעניין: Smells Like Teen Spirit הקליפ הכי מצחיק: Sliver הקליפ הכי עצוב: You Know You're Right לחלק הזה תשימו קישורים: התמונה הכי מצחיקה: התמונה הכי עצובה: התמונה הכי מצמררת: הקאבר לעיתון שאתם הכי אוהבים: העטיפת-דיסק הכי שולטת: ולסיום השאלה הכי חושבה: צבע השיער שהכי התאים לקורט[]: בלונדיני.. כמו באנפלאגד. לא'דע מלא =[

Meds

New member
../images/Emo112.gif.

השיר הכי מצחיק:
Son Of A Gun השיר הכי עצוב:
Polly השיר הכי משעמם:
Oh Me השיר הכי מעניין:
השיר הכי מרגש:
Where Did You Sleep Last Night השיר עם הסיפור הכי מעניין:
Scentless Apprentice השיר הכי מטומטם:
Molly's Lips השיר הכי מקפיץ:
Smells Like Teen Spirit וBreed חבר-להקה הכי מצחיק:
דייב חבר-להקה עם הבגדים הכי הזויים:
כריס
חבר להקה הכי יפה[
]:
קורט חבר להקה אהוב:
קורט הציטוט הכי מצחיק:
"God is gay" הציטוט הכי עצוב:
"My girl, my girl, where will you go I'm going where the cold wind blows" הציטוט הכי מטומטם:
"Up up up and down Turn turn turnaround Round round roundabout And over again" הציטוט הכי מרגש:
הציטוט הכי עצוב. הקליפ הכי מעניין:
Heart Shaped Box הקליפ הכי מצחיק:
Sliver הקליפ הכי עצוב:
You Know Your Right לחלק הזה תשימו קישורים: התמונה הכי מצחיקה:הכי מצחיקה התמונה הכי עצובה: התמונה הכי מצמררת: הקאבר לעיתון שאתם הכי אוהבים:
של כל הלהקה ברולניג סטון העטיפת-דיסק הכי שולטת:In Utero והמאחורה של Incesticide ולסיום השאלה הכי חושבה: צבע השיער שהכי התאים לקורט[
]:אדום או בלונדיני

nothingman1

New member
אני אוהב את זה

השיר הכי מצחיק: beans בלי ספק בכלל... השיר הכי עצוב: something in the way השיר הכי משעמם: gallons of rubbing alcohol flow through the strip השיר הכי מעניין: endless,nameless השיר הכי מרגש: pennyroyal tea האקוסטי השיר עם הסיפור הכי מעניין: אתה יודע שאתה צודק השיר הכי מטומטם: טרנאראונד השיר הכי מקפיץ: טריטוריאל פיסינגס חבר-להקה הכי מצחיק: דייב חבר-להקה עם הבגדים הכי הזויים: קורט חבר להקה הכי יפה[]: קורט חבר להקה אהוב: דייב

RoRiL

New member
רעיון מעולה../images/Emo9.gif

השיר הכי מצחיק: ממ לא עולה ליבראש.. השיר הכי עצוב: sonething in the way השיר הכי משעמם: ממממ.. אין? השיר הכי מעניין: you know your right השיר הכי מרגש: something in the way השיר עם הסיפור הכי מעניין: פולי.. השיר הכי מטומטם: סליבר
השיר הכי מקפיץ: ליטיום חבר-להקה הכי מצחיק: קריסט
חבר-להקה עם הבגדים הכי הזויים: קורט? דייב? חבר להקה הכי יפה[]: קורט מן הסתם חבר להקה אהוב: תאמת? קריסט!!! הציטוט הכי מצחיק: :/ הציטוט הכי עצוב: |*הציטוט הכי מטומטם: הציטוט הכי מרגש: עזבו אותי מציטוטים:p הקליפ הכי מעניין: heart shaped box הקליפ הכי מצחיק: סליבר הקליפ הכי עצוב: heart shaped box לחלק הזה תשימו קישורים: התמונה הכי מצחיקה: התמונה הכי עצובה: התמונה הכי מצמררת: הקאבר לעיתון שאתם הכי אוהבים: אין לי תמונות על המחשב הזה
העטיפת-דיסק הכי שולטת: מממ..In Utero ולסיום השאלה הכי חושבה: צבע השיער שהכי התאים לקורט[]: אדום!!$#@!

למעלה