ביקורת

Mrs Vertigo

New member
../images/Emo112.gifביקורת ../images/Emo88.gif

ביקורת מאוכזבת מאוד
לפני כמה ימים חברה שלי ביקשה לשמוע את Makes Me Wonder, בכל אופן, אין לי את הדיסק החדש על המחשב אז פשוט נכנסתי ליו טיוב וראינו את הקליפ, זה המשיך לקליפ של השיר עם השם הארוך
, Wont go home without you נראה לי, ואז המשכנו לקליפ של Wake up call, ואני תוהה
: מה עבר למארון 5/לבמאי/מנהל הלהקה/חברת התקליטים כשהם הסכימו לעשות קליפ כזה?! בחיי, מה זה הזוועת עולם הזאת! מה הם חשבו לעצמם!? נראה יותר כמו קליפ של פורנו או סרט מתח עלוב ביותר. מיותר לחלוטין. מה אתם אומרים על הקליפ המזעזע הזה?
ואני מבקשת לשתף פעולה

Mrs Vertigo

New member
../images/Emo112.gifקישור ללינק ../images/Emo6.gif

מה לעזאזל.
קישור לקליפ כמובן.

Just Bar1

New member
../images/Emo204.gif אני כבר אמרתי

זוועה... עריכה מעצבנת, עלילה חסרת טעם וסתם קליפ מעצבן אם אתם שואלים אותי

kathrin4

New member
לפי דעתי

כל הקטע של הרצח והבריחה מהשטורים די מתקשר לנושא שלך השיר ככה שזה די סבבה אבל כל הקטעים של החשפניות בגרוש די מיותר הייתי אומרת.. שורה תחתונה-אין תלונות(למרות שתמיד יכול להיות טוב יותר חעחעחע) שיר מהממם לפי דעתי..... יום נעים לכולם :)

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif אני כבר אמרתי...

שגם הקליפים זוועה ויותר מזה- השירים על הפנים. אני עדיין בדיעה שאלה בכלל לא מארון 5 אלא מתחזים. אין שום קשר בין מארון של האלבום הראשון לאלבום הנוכחי

גפן3323

New member
מארון היו ונשארו מעולים

גם עכשיו... שהקליפים פחות טובים מהקודמים, ושהם מכניסים סקס לכל מקום אפשרי הם עדיין יותר טובים מכל להקה אחרת שאני מכירה. ולדעתי, האלבום החדש פשוט גאוני, כל כך השתלם לחכות כל כך הרבה זמן! אז נכון, הוא שונה.. ואני מכירה מלא שלא אוהבים את השינוי הזה ומתגעגעים למארון 5 הישנים. לדעתי השינוי הזה (האלקטרוניקה בעיקר) עשה להם רק טוב, ובסה"כ משעמם להיות באותו הסגנון כל הזמן אז הם משתנים, בודקים גבולות, בקיצור.. שיהיה להם רק בהצלחה. הם היו ונשארו הכי טובים, בכל אופן לדעתי:) עצומה להבאתם לארץ: http://www.atzuma.co.il/petition/gefen331/1/

העכביש2

New member
ייתכן וזה נכון - עניין הבודקים גבולות...

מילא הם היו בודקים גבולות ועושים את זה טוב, אבל ברגע שהם בודקים גבולות ומביאים שירים רעים- היה מוטב שישארו במתכונת הדיסק הראשון ויחפשו כיוונים שדומים יותר לקונספט שהתוו לעצמם ב"סונגס אבאוט ג'ן". אני התקשתי למצוא שני שירים טובים (ונניח שמצאתי) - השאר לא ממש טובים ואני אומר את זה באמת ממקום של עצב- שירי האלבום הראשון של מארון ליוו אותי בכל השלוש שנים האחרונות וזה לא דבר של מה בכך...

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

איך את מסוגלת להגיד דבר כזה?! לדעתי השיר ממש טוב! לגבי הקליפ.. לא משהו אבל אהבתי את הקטע שאדם בלי חולצה ואז הוא שובר את המראה (
)

Mrs Vertigo

New member
../images/Emo112.gifהוא בן! מיסטר!!! ../images/Emo122.gif

את כבר השנייה שחושבת שהוא נקבה. מה זה.

SHANY4E

New member
אעאעא דעתי במהרה

אוקיי, למרות שאני יכולה לחפור שנים על הקליפ הזה, אני אעשה את זה בכמה מילים. אין ספק שזהו קליפ מעולה- הבימוי לא מהעולם הזה, והעריכה גאונית
הצבעים הם חלק מהשיר, והרעיון פשוט מותאם! אבלללללללללללל..... אין ספק שהגבול בין נועז לפורנו מטושטש פה, ומארון מרוב שניסו לעשות משהו שונה, עברו את הגבול והפכו את הקליפ הפוטנציאלי הזה לזוועה. הניסיון הנואש להכניס סקס לכל דבר[ תעשו לי טובה, הבחורה עם הדגל שנכנסת משום מקום- מה??] והאובר אקטינג גורם לי בחילה. איפה מארון שידעו להכניס מיניות מעודנת לכל דבר?[ TL, SWBL ועוד, ועוד] אני מתה על השיר, אבל כל פעם שהוא מגיע לקטע בסוף, שמיקי נעלם מרוב ציצים במועדון חשפנות בא לי להקיא ואני פשוט מעבירה. ועם לכל זה נוסף מה שלירן אמר- זה בכלל לא מארון, יוצא פה זיווף אמיתי. [אם יהיה לי זמן אני אחפור בערב
]

kathrin4

New member
../images/Emo140.gif

למרות שכבר כתבתי מה אני חושבת....אני מסכימה עם כל מילה שנכתבה פה על ידך....

Mrs Vertigo

New member
../images/Emo112.gifכפרעליך ../images/Emo99.gif

למרות שאני לא מסכימה עם החלק הראשון של עריכה גאונית והרעיון שמותאם (אבל מי אני, את זו שלומדת תקשורת
), בפסקה השנייה שלך כל מילה קולעת בול

Mrs Vertigo

New member
../images/Emo112.gifיאללה, בא לי לחפור,

לירן ושני אמרו את זה בצורה מעולה
מארון 5 שאני אהבתי נעלמו להם אי שם, אפילו המוזיקה לא אותה מוזיקה. לאן נעלמה כל הנשמה שבדיסק הראשון? הרמה של השירים ירדה לדעתי בצורה דרסטית. יותר מדי אלקטרוניקה - כ"כ הרבה פחות נשמה.
גם בהופעות, שמתי לב לזה, אדם של Songs About Jane (שכואב לי אפילו לכתוב את זה) הוא כ"כ לא אדם של היום. התנועות השתנו, הקול השתנה. משהו התפוגג. וזה מוביל לקליפ - בTL ובSWBL הסקס הוכנס בעידון נפלא, הוא היה קצת יותר נועז בTL ואפילו אבל צינזור
, ופתאום בקליפ המזעזע והלא מעניין הזה, הכל התמלא בפרחות ערומות ובסקס שגורם לצופה להגיד - WTF? מה זה קשור? למה היו צריכים להכניס את זה? די, הייתם צריכים לראות את הפרצוף שלי כשראיתי את הקליפ הזה
נראיתי כמו של המסנג'ר שנמצא בשוק :| לא לא לא ושוב פעם לא. נראה לי שמי שהחליט על הרעיון הזה פשוט לקחת את הביטוי "סקס מוכר" לכיוון קיצוני ביותר.
אפילו לא שמעתי את הדיסק השני, ורק מהסינגלים אני מקבלת את הכיוון ההזוי הזה. בקיצור -
.

Mrs Brightside

New member
לא צריך להגזים.

אבל לא פלא שאת מקבלת כזה רושם מהסינגלים שיצאו עד כה (בחירה שגויה לסינגל ראשון). יש מס' שירים באלבום שמזכירים את האלבום הישן, את מארון "הישנים" (ואני מוכנה לשלוח לך כדי שתשמעי). ומצד שני אני גם התאכזבתי, כי ציפיתי למשהו אחר ולא לזה. אבל אפשר לקחת את זה למקום אחר, האלבום בנתיים מצליח כמדומני (בלי עין הרע
), מה שמבטיח לנו אלבום שלישי
.

פופו9

New member
אכן, קליפ מזעזע

ויש לי את כל השירים מהאלבום השני וזה בהחלט פחות טוב משזה היה פעם, אבל.. מארון נשארו מארון, אני עדיין חולה על השירים שלהם למרות שאפשר להגיד שהם ירדו קצת ברמה
והקליפ... זוועתי ומזעזע, כבר אמרתי, אני לא מאמינה איך המארונים הסכימו לעשות דבר כזה. זה כוכך מוקצן ומוגזם, ופשוט דוחה.

למעלה