אייקון 2007

בטטהמן

New member
../images/Emo112.gif אייקון 2007 ../images/Emo153.gif

מי מבאי הפורום מתכוון לכבד את הפסטיבל בנוכחותו?

Skyller

New member
מתי הוא, עוד פעם?

אפשר לקבוע יום שם שכולנו נוכל להיפגש. יהיה מגניב. אתה יודע מה יהיה שם השנה (הייתי שם רק פעם אחת כדי לעמוד בתור 5 שעות בשביל שאורסון סקוט קארד (לא) יחתום לי על "קסנוסייד")?

בטטהמן

New member
למה הוא לא חתם לך? ../images/Emo10.gif

מאז ששמעתי שאורסון סקוט קארד יגיע לאייקון אמרתי לעצמי שאני מוכרח לקרוא ספר שלו לפני שהוא מגיע כדי להחתים אותו. עד היום עוד לא עשיתי את זה.
לפחות החתמתי בשנה שעברה את גיימן על 6 ספרים (אחרי שחיכיתי פעמיים שעתיים בתור כל פעם). אייקון יהיה בחול המועד סוכות בתאריכים: 28/09-04/10. האירועים הבולטים השנה הם הקרנת הסרט "אבק כוכבים" (לפי ספרו של ניל גיימן) ביום שבת (במקביל הוא צפוי לצאת להפצה רחבה בכל רחבי הארץ), והסרט Hogfather (לפי ספרו של טרי פראצ'ט) ביום שישי ושוב ביום שני. אורחת הכבוד היא הסופרת קרול ברג, שלא קראתי גם אף ספר שלה (אני ממש בור ועם הספר). אני אהיה שם בימים ראשון-שני ואולי גם ביום שלישי. אאל"ט, את חיילת, צה"ל עדיין ממשיך במסורת "הדממה" מדי סוכות?

Skyller

New member
אני סוגרת סוכות

אני שישי-שבת- מה שאומר שאני לא (קו תחתון על ה-לא) הולכת לשם ביום ראשון, אני צריכה לישון... למה אס"ק לא חתם לי??? כי התור היה ארווווווווווווווווווווווווווווווווך כמו הזקן של אלבוס דמבלדור ואחרי שחיכיתי בתור בערך שלוש שעות גיליתי שנאחנו לא הולכים לשום מקום- אבל מר קארד כן... הייתה לו הרצאה... גם אני לא קראתי אף קרול ברג- שמעת עליה משהו? איזה סגנון היא וכ'ו??? תהרגו אותי אבל אני לא מתה על טרי פראצ'ט (כן, כמובן שבשורות טובות היה מעולה!), אבל ניל גיימן ממש מגניב. נראה לי שאני אלך בתאריכים היותר מאוחרים של האייקון.

gaspode

New member
אני, כנראה

לגיחות קצרות, למשחקים פיראטיים ול"מוסד הסגור". וכמובן לכל מה שאפשר להשתתף בחינם.

dafnaleh

New member
אוקיי...

(כל עוד ג'יפסי במקום בטוח, גבירתי הצעירה!) (כלומר, תודה על הכל, וזה)

trillian

New member
מאוחר מדי... הזמנתי כבר בסינמטק

את אומרת שכדאי לבטל?

למעלה