קישוא

New member
../images/Emo111.gif

לבינתיים, פרננדז לא מרשים אותי. מעיף מאמן מצליח, עושה שטויות בהרכב ומביא את החברים שלו לעשות פה כסף. אבל...! כזה לינץ' תקשורתי לעשות עליו?? פתחו את עיתון מעריב. מה זה השער הזה? פתחו את ONE. מה זה הציניות הזאת? זה הכבוד שמגיע לאיש הכי גדול מעולם הכדורגל שנחת אי פעם בארץ? כולה משחק אחד העביר הבן-אדם. וכבר לעשות ממנו "כזה קטן"? הכזה קטן הזה יכול ללמד את כל המאמנים, פרשנים והעיתונאים שלנו בארץ כדורגל. גם את שלמה שרף, גם את אבי רצון, גם את שגיא כהן וגם ובעיקר את העיתונאית הגדולה, הסקופטיונרית המצליחה ואלופת העולם ב-"אס.אמ.אסים נשמה" - אופירה אסייג. אני מוצא את עצמי פעם אחר פעם פותח דיונים על התקשורת בארץ. חובבנית, ילדותית, אינטרסנטית, לא סבלנית וחוצפנית. אם ככה זה ימשך, פרננדז ולרואה יהיו הזרים הכי גדולים שינחתו פה. תורכיה ויוון אנחנו לא נהיה. ובטח שלא נעלה למונדיאל אחרי לינץ' תקשורתי על המאמן, עוד בזמן שהוא פעיל וכשישנו סיכוי מעולה לעלייה.
 
העיתונאים עושים לקאנן מסיבת פרידה..

למה אתה חושב שצריך בכלל לקרוא את מה שהם רושמים??למ אתה מנסה לחפש בה בכלל מעט ענייניות??בידיעות מתפרסם היום טור אישי של לא אחר מאשר....טון קאנן,שאומר כמה שהוא היה נוהג אחרת במקום פרננדז במשחק הזה,(כמובן שהוא יכול להביע דעה על השיטה של פרננדז,הוא ניצח בלרינות כמו מכבי ואשדוד)לא יאומן,פשוט אל תתיחס לביקורת הזו.
 

pgprince

New member
טון קאנן כתב טור בידיעות, במעריב,

ונראה לי גם בארץ..
 

janik6

New member
תמיד אמרתי שהתקשורת בארץ היא שכונה

חושבת שהיא מבינה יותר מכולם...ושיש להם פרשן כמו שלמה שרף אז אי אפשר לומר שהם נחשבים לתקשורת ברמה גבוהה עם כל השטויות שהם פולטים.
 
למעלה