סיכום שבועי

perrinat

New member
../images/Emo111.gifסיכום שבועי../images/Emo111.gif

מה שיר השבוע שלכם [של איה]-
מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
פגשת את איה השבוע? איך היה-
שאלת בונוס: מי יקח מקום 1 בכוכב נולד? מאיה,רפאל,ג'קו-

ady18

Well-known member
עונה

מה שיר השבוע שלכם [של איה]- שיר אהבה פשוט מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]-בכווין הנכון ומישהו לרוץ איתו בילוי השבוע שלכם-סרט סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-כוכב נולד סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-סרט מישהו לרוץ איתו משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הופעה פגשת את איה השבוע? איך היה- שאלת בונוס: מי יקח מקום 1 בכוכב נולד? מאיה,רפאל,ג'קו-מאיה

hilali1

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע של איה - פגישה ויונתן שפירא
לא של איה -מיליון כוכבים והפכתי שבוי..
סקופ השבוע - שמעתי את זא"פ בגירסת דאנס מזרחי. וזה אפילו נחמד
שיהיה שבוע מקסים

עונה../images/Emo7.gif

שיר השבוע שלי של איה- חצי ומילים שיר השבוע לא של איה- שוטי הנבואה- אח של סלים בילוי השבוע שלי- הופעה של איה כורם בזאפה+הופעה של קרן פלס בהרצליה ולהיו בחתונה חשובה עבורי
סרט/תוכנית/סדרה- אלופה
סקופ השבוע שלכם- אני כארגע נמצאת בתקופה נאחס
תמונה שראיתם ברשת - משהו אחד שעשה לכם את השבוע- הופעה של איה כורם - לשבת כל כך ולהסתכל על מיקי ואחר כך להכנס גם לחדר אמנים ולהצטלם איתו ועם איה והופעה של קרן פלס משהו שהרס לכם את השבןע- רק אחד??????? שהתמונות שלי עם מהופעה של איה הן ז"ל ושלא יצא לי לדבר עם מיקי אחרי ההופעה של קרן פלס משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לראות את איה בtower records פגשתם את איה- כן..בהופעה זאפה...היא כזו מקסימה..חמה..אנושית...הסכימה שרינת תצלם אותי ואותה ביחד והיא אפילו חיבקה אותי (מגע שלה באמת מרגיע)שמה עלי את הראש
מי יקח מקום 1 בכוכב נולד- מאיה מאיה ורק מאיה אבל אני לא אוביקטיבית

perrinat

New member
../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם [של איה]- יונתן שפירא
מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- "תודה לחיים"- מירי מסיקה בילוי השבוע שלכם- הופעה של איה בזאפה
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של איה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- איה בהופעה בטאוור רקורדס במגדל האופרה פגשת את איה השבוע? איך היה- כן
כפרעליה! שאלת בונוס: מי יקח מקום 1 בכוכב נולד? מאיה,רפאל,ג'קו- ג'קו

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאני../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם [של איה]- יונתן שפירא מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- מה עוד ביקשת, את מוכרת לי מפעם בילוי השבוע שלכם- הופעה של איה
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- הצד שלו הצד שלה סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של איה
משהו שהרס לכם את השבוע- כל מיני דברים קטנים.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אממ פגשת את איה השבוע? איך היה- כןןן
היא מדהימה!!! הנה התמונה
שאלת בונוס: מי יקח מקום 1 בכוכב נולד? מאיה,רפאל,ג'קו- נראה לי שג'קו אבל אני מאוד מקווה שמאיה!

hilali1

New member
איזה תמונות יפות...מתאים לה לבן כ"כ

תודה רבה רבה..

אני יענה

מה שיר השבוע שלכם [של איה]- שיר השבוע ששרה איה שעשה לי את השבוע הוא יהונתן שפירא מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- שיר השבוע שלי שהוא לא של איה הוא השיר של אייל גולן אמא בילוי השבוע שלכם- בילוי השבוע שלי הוא (כי זה השבוע האחרון של החופש גם של התלמידים וגם שלי מהעבודה )אז לשבת בבית ולא לעשות כלום סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- אין אמרתי התשובה הקודמת שלי שישבתי בבית על המחשב ולא עשיתי כלום סקופ השבוע שלכם- אין לי סקופ אני לא עיתונאי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - אני יגיד את האמת מצאתי ברשת איזה תמונה נורא יפה של איה אבל שחכתי להוריד אותה למחשב סליחה משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- זה לא עשה לי את השבוע אבל אני רוצה להמליץ עליו למרות שכסף לא חסר לי אז אני ממליץ לכול מי שחוזר ללמוד ללמוד כמו שצריך שלא תגמרו כמוני כל היום על המחשב משהו שהרס לכם את השבוע- שום דבר לא הרס לי את השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- למה אני מחכה .... לשום דבר פגשת את איה השבוע? איך היה- אמת שעוד לא פגשתי אותה ואני מקווה שבקרוב יצא לי לפגוש אותה שאלת בונוס: מי יקח מקום 1 בכוכב נולד? מאיה,רפאל,ג'קו- אמת לא ראיתי את התוכנית כוכב נולד אז אני לא יודע למי מגיע לנצח אבל אני מאחל מפה מהפורום הזה לשלושתם בהצלחה

למעלה