טב''ע-פרק 6

yaki123

New member
../images/Emo111.gifטב''ע-פרק 6../images/Emo3.gif../images/Emo111.gif

צפייה מהנה ונעימה

משפט הפרק../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

רננה:ראיתי תמונה שלך היום בעיתון והרגשתי ממש רע עם זה... דנה:אני מתארת לעצמי שאם אני היתי רואה תמונה שלך בעיתון היתי גם מרגישה ממש רע עם זה
ודוקא הם לא שמו תמונה כזאות רעה

randu

New member
דבר אחד לא הבנתי

כשרננה בדירה,היא מתקשרת לנפתלי ולובשת כשו שמלה צהובה עם גופייה לבנה ארוכה מתחת, סצנה אחרי זה,היא עם חולצה אפורה.. איך? היא כאילו החליפה בגדים? *אני חייב להבהיר שמבחינתי, גם היא הייתה מגיעה עירומה למשרד של קייזרמן, זה היה בסדר.

אה זה בגלל שצילמו את זה קודם..

סתם סתם
היא פשוט החליפה כי... הדבר הצהוב הזה מכוער מידי בשביל להיות איתו בבית, אז עוד לצאת עם זה החוצה?

RTur

New member
../images/Emo45.gifמה זה היה הדבר הזה? חחח ../images/Emo6.gif

פרק מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo97.gif

"אם את רוצה כתף או כל איבר אחר בגוף..."חחחח כפירר... הפרק הראשון שהראו את שרוון מלכיי
זה פרק שממש אהבתיי גם בצפיה הראשונה וגם עכשיו...הרבה דנהה ובעיקרר העקיצות של דנה!!

RTur

New member
עכשיו אני מבין מאיפה דרור לקח השראה

ל"אלופה".. בני: "דריה, תשלחי לדנה פרחים ותכתבי שאנחנו מתנצלים על התקרית.." טליה: "גם אם תשלש לי את הסכום ותבנה לי בית עם שיש ארמני...... אני לא אכתוב את הטלנובלה הזאת" (תשלש לי את הסכום - מיטל משכנעת את ירון שטמפלר להיכנס באימאמא של סער פדידה חחח
ושיש ארמני.. ג'וזף..) כפיר: "אני הולך" רננה: "למה אני לא רואה את זה קורה?" (או משו כזה זה היה.. לי זה בכל אופן הזכיר את דיאלוג תומסיגי..) דרור פשוט צפה בשידורים חוזרים של טב"ע ב-VOD

RTur

New member
ועכשיו בלי קשר על הפרק:

פרק מעולה.. שרון מלכי שמש
"יודע מה? לא הולכת! אתה רוצה שאני אלך? *צליל-מאיה-בוסקילה-בוקע-מגרונה* דווקא אני לא אלך!"
וסצינת דנה בלום-רננה לוסטיג הייתה קורעת
"להקליל. זאת מילה טובה" חחחחח

yaki123

New member
יואואווו ראיתי וראיתי../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif

ישש..חח..הצלחתי להישאר
אבל ראיתי רק עד 00:00
.. ''כל כלבה ביג'י יומה''
פרק טוב!

תמרוש5

New member
ראיתי עד הסוף!!../images/Emo9.gif

טוב זה רק בגלל שלא הלכתי היום לבצפר אז לא היה לי גם ככה למה ללכת לישון.
כ"כ התגעגעתי

yaki123

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo124.gifבקשר לחידון טב''ע>>

מחר ייתפרסמו התשובות+הזוכים+השאלות של הסבב האחרון
בהצלחה

randu

New member
למה רק מחר?../images/Emo7.gif

אני כל היום מחכה לזה!! אין אפשרות להקדים את זה?

randu

New member
חוצמזה

אחרי בצפר (2) אני הולך לקנות מתנה, הולך למדצ"ים, מתקלח וישר הולך ליומולדת של מישהי מהשכבה. לא יהיה לי זמן להיכנס לתפוז,נשבע לך!|חרד|

למעלה