נממ.. דולי לא משהו~ ניסיתי סגנון הצללות לעצלנים P: ע"פ דמות מסיפור שכתבתי |XD| לא היה לי כוח להצליל שיער והדרס :/ אז זה בקרוב בייס מאפטר דה באטל מה אומרים? D:
אבל ההצללה בחלק מצד ימין למטה של השמלה נראית קצת מוזרה. :X זה לא נראה כאילו התעצלת- להיפך, כאילו ממש השקעת- אבל משהו בזה לא נראה ריאלסטי (השמלה בצד ימין למטה, כאילו..). חוץ מזה, הפלטה הלבנה באמת מדהימה. :] וקווי המתאר שלך מעולים! הצלילי את השיער, היא תהיה מדהימה. :]
נממ אמרתי שזה סגנון הצללות לעצלנים כי הפלטות שאני משתמשת איתן בדרך כלל הן עם בערך 7 צבעים ופה זה 4-5 - פחות עבודה XD - וזה לקח לי פחות זמן חוץ מזה דיי השקעתי O: (אני חושבת _ _) אהבתי בכללי את הפלטות~ תודה על התגובות D: שה צ'אן
הכול נראה באמת טוב, חוץ מהקצה של השמלה... הקצה בצד ימין של הדולי קצר מדי יחסית לשמאלי (אם תנסי לדמיין את הדולי בתנוחה אחרת, כשהיא לא מושכת את השמלה, תראי שהקצוות לא יהיו שווים, גימור הבד יהיה באלכסון). בגלל זה, לדעתי כדאי להאריך קצת את הקצה הימני (של הדולי). וסיימי את השיער, למראה השלםP:
לא אוהבת את הדולי הזו.. אני נראה לי אחזור להצללה הקודמת של השיער,כי לא יצא טוב והיא מאוד ריקה,כי התעצלתי להוסיף לה דברים,בכ"מ לא אוהבת אותה תגובות? בייס ממיסטיקל דרימס
אני גם לא מתה על השילוב של הצבעים, סה"כ השתדלתי להשמש בצבעים נגדיים, שיבלטו אחד ליד השני...או ולP: ובקשר להצללה מתחת לחזה - אני יודעת, ניסיתי להצליל באופן קצת שונה..
חח, לא יודעת עד כמה זה שונה, אבל הדולי אמורה להיות סינית ולא יפנית P: