sha chan XD

New member
נשרשרה? O:

נממ.. דולי לא משהו~ ניסיתי סגנון הצללות לעצלנים P: ע"פ דמות מסיפור שכתבתי |XD| לא היה לי כוח להצליל שיער והדרס :/ אז זה בקרוב בייס מאפטר דה באטל מה אומרים? D:

Stinki Winki

New member
ממש אהבתי!../images/Emo99.gif

הפלטה הלבנה ממש טובה. למה שיטה לעצלנים?
כאילו, מה עצלני בה?[: זה נראה די מושקע!!

rotemi22

New member
אני חושבת שהיא מדהימה. ../images/Emo99.gif

אבל ההצללה בחלק מצד ימין למטה של השמלה נראית קצת מוזרה. :X זה לא נראה כאילו התעצלת- להיפך, כאילו ממש השקעת- אבל משהו בזה לא נראה ריאלסטי (השמלה בצד ימין למטה, כאילו..). חוץ מזה, הפלטה הלבנה באמת מדהימה. :] וקווי המתאר שלך מעולים! הצלילי את השיער, היא תהיה מדהימה. :]

sha chan XD

New member
הו תודה D:

נממ אמרתי שזה סגנון הצללות לעצלנים כי הפלטות שאני משתמשת איתן בדרך כלל הן עם בערך 7 צבעים ופה זה 4-5 - פחות עבודה XD - וזה לקח לי פחות זמן חוץ מזה דיי השקעתי O: (אני חושבת _ _) אהבתי בכללי את הפלטות~ תודה על התגובות D: שה צ'אן

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifכזה מתוק../images/Emo99.gif

אבל קווי המתאר של הקפלים בולטים מידי,לא כדאי לעדן אותם עם גוון יותר בהיר?
איזו צורה חמודה יש לשיער
אני בטוחה שאם תצלילי זה יהיה גם יפה

TheWingedPig

New member
יפה:)

הכול נראה באמת טוב, חוץ מהקצה של השמלה... הקצה בצד ימין של הדולי קצר מדי יחסית לשמאלי (אם תנסי לדמיין את הדולי בתנוחה אחרת, כשהיא לא מושכת את השמלה, תראי שהקצוות לא יהיו שווים, גימור הבד יהיה באלכסון). בגלל זה, לדעתי כדאי להאריך קצת את הקצה הימני (של הדולי). וסיימי את השיער, למראה השלםP:

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifבעע

לא אוהבת את הדולי הזו.. אני נראה לי אחזור להצללה הקודמת של השיער,כי לא יצא טוב והיא מאוד ריקה,כי התעצלתי להוסיף לה דברים,בכ"מ לא אוהבת אותה תגובות? בייס ממיסטיקל דרימס

TheWingedPig

New member
I bleed it out, digging deeper just to

throw it away. בייס של גביז דולז (או גבלו..משהו...לא מוצאת את האתר)... לודה, לך יש בטוח את הכתובת, לא? אני זוכרת שהעלת פעם דולי על הבייס שלה..P:

o0Invisible0o

New member
אהבתי!../images/Emo9.gif

ההצללות מצויינות. הצבעים והשילוב לא ממש לטעמי.
אבל יש לזה בהחלט מראה יפני!
הבעיה היחידה שלי- ההצללה מתחת לחזה..קצת מוזר. אני מבינה את הקפלים שניסית לעשות, אב לזה גרם לחזה שלה להראות מוזר..
הקפלים מתחת לסרט הקשור, מצד שני..ממש טובים! בדיוק במקום והכל!
דולי יפה סה"כ.

TheWingedPig

New member
תודה^^

אני גם לא מתה על השילוב של הצבעים, סה"כ השתדלתי להשמש בצבעים נגדיים, שיבלטו אחד ליד השני...או ולP: ובקשר להצללה מתחת לחזה - אני יודעת, ניסיתי להצליל באופן קצת שונה..
חח, לא יודעת עד כמה זה שונה, אבל הדולי אמורה להיות סינית ולא יפנית P:

o0Invisible0o

New member
../images/Emo12.gifחשבתי שהיא גיישה..

בגלל שגם צבעת את הפנים, לא? וגיישות הן יפניות..
טוב, שיהיה.

TheWingedPig

New member
../images/Emo6.gif

יש הרבה משותף ללבוש היפני והסיני, זה קווים כלליים ללבוש האסיאתי:) כן, ברור שגיישות הן יפניות...טוב, נאמר ששילבתיP:

rotemi22

New member
הו, היא כ"כ חמודה.. ^^

היא נראית כמו דמות מסדרת טלוויזיה מצויירת D:

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifכבר הגבתי לך באייסי..

ממש יפה!! כל הכבוד,אמרתי לך כבר שזה נראה רק בחלק שמתחת לחבל,אבל קפלים חבל להוסיף כי יכול להיות שזה יהרוס,את שלי אמרתי
מדהים D:

sha chan XD

New member
הו יפה D:

אהבתי שיער *--* תבנית מדהימה|מעולה כרגיל D: אהבתי גם הצללות חצאית תכלת |וכפכפים *~* דולי ממש יפה D: שה צ'אן

למעלה