Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif מקסימה ( ^ . ^ )

אמ....בלי איפור לדעתי יותר יפה והעיניים הכחולות התאימו יותר לדעתי :] למה אין לה נעליים
?

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifלא גמורה.

די נתקעתי, אני יודעת שהפלטה לשיער לא טובה היא אפורה לגמרי אבל אני לא מוצאת אחת נורמלית
. אני די מרוצה בנתיים, בטח הרבה יגידו שההצללה בקוקו ובמכנסיים לא טובה אבל אני די אוהבת את זה ככה
בייס מפיקסלנס.

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifאה כן:

נעזרתי בטיוט למחוך של... מירי אני חושבת?
ונעזרתי בטיוט של שירע לשיער. ותפתחו בגדולD:

Yume Chan

New member
נחמד. ^^

הסגנון שלה קצת שונה מהסגנון הרגיל שלך, לא? תוסיפי ממש קצת קפלים במחוך. ככה הוא נראה כמו גוש מתכת שהולבש עליה. ועוד קצת אור בחוטים של המחוך. הצללות על?

polbblop

New member
../images/Emo175.gif

את השיער דווקא ממש אהבתי... אבל לטעמי חסרה הצללה במחוך ומכנס. הצללות על?

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif וואו היא יפע

מאוד אוהבת את המכנסיים ות'שיער.... ממ....תוסיפי כפלים במחוך, כי גם במחוכים יש כפלים =] ו....קצת אור במכנס יוסיף מואד לדעתי =]

polbblop

New member
../images/Emo175.gifלאגמורה.

בייס מאפיצ'ו. נמ. שיער יבוא עוד מעט. הג'קט אמור להיות ג'ינס. |: איך לגרום לו אשכרה להראות ככה? ואיך ההצללה במכנס? אני לא בטוחה לגביה. הצעות להמשך?

o0Invisible0o

New member
הנה כל מיני פלטות יותר ג'ינסיות..

שאני השתמשתי בהן. אז את יכולה לנסות. חוץ מזה, אם את רוצה שזה יראה יותר ג'ינסי אז תוסיפי כפתורים, כיס בחזה, צוורון, קיפול בסוף השרוול..ופסי תפר כאלה לאורך הג'קט. והרבה קפלים קטנים כאלה כיאה לג'קט ג'ינס.
את המכנסיים אני לא ממש אוהבת, לדעתי את צריכה גם כן, לשנות פלטה, לפלטה פחות אפורה. ולגוון בהצללה..ההצללה עכשיו היא הצללת כרית, אומנם עם קפלים אבל נניח את עושה קפל כהה ואז מסביב את כל הגוונים בפלטה. לא ככה מצלילים קפל.
לדעתי תסתכלי קצת על דוליז אחרות ותנסי ללמוד מהן..
סה"כ חמודה.^^ בהצלחה!

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif כימה עם איילת

אמ... הייתי מציעה להוריד קווי מתאר במכנסיים ובגרביים וגם להחליף את הפלטה השחורה כי היא לא ממש טובה =]

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif זוהי כותרת מאירת עיניים

או וואטאבר..... לא גמורה DHF אוהבת לא גמורה כבר מגיבה לכולן =]

למעלה