לא גמורה אני צריכה עזרה וביקורות...אני לא מצליחה להוסיף ברק למגפיים כי זה לא נראה טוב החלק מהשיער הברק לא נראה טוב...איך להצליל את התלבושת?!היא לא נראת טוב אני מכירה רק את שיטת ההצללה של מהכהה לבהיר אם אני מנסה לעשות כפלים זה לא יוצא טוב... תעזרו לי בבקשה!!! בייס מפיקסטוקי(אני חושבת שקוראים לזה ככה
לפחות מישהי אחת בבקשה אני לא יודעת מה לעשות...אני לא כל כך מעולה בזה ואף אחת אפילו לא מתכוונת לעזור לי ואל תגידו לי שיכול להיות שלא הייתן כאן ואולי בגלל זה לא הגבתן כי הגבתן לילדה שמיתחתי ואתן צודקות אם אתן חושבות שמותר לכן לא להגיב לי אבל מה אתן הייתן מרגישות אם הייתן עושות דוליז מלא זמן והתקדמתן רמה אבל אתן לא מצליחות לעלות עוד רמה ויש אפשרות שיעזרו לך אבל אף אחת לא עוזרת...
איך הייתן מרגישות?בבקשה תעזרו לי עם הדולי הזאת היא מאוד חשובה לי אני ממש רוצה שהיא תהייה "מקצועית" תודה בכל מקרה....שקד
אם היה לי קצת מושג איך מכינים דוליז הייתי נותנת לך תגובה בונה, אבל אני לא טובה בדוליז>> אממ,נראלי שאני אוכל לעזור,אבל ביינתים אני לא מצליחה לעלות קבצים,אז יש לך מסנג'ר שאני אוכל לעזור לך?^^
אבל בשיער בהרבה שיערות עשית הבהרה אחרונה וזה נראה כמו צבע שגרתי ולא כמו ברק... נסי לעשות הבהרה בצבע אחרון רק בעיגול כזה בקטע העליון של הראש ------> ובחלקים אחרים שתוכלי לבחור למטה .. המגבת ממש יפה! כדאי לך לעשות כאילו השיער מטפטף מים על הגוף שלה וסתם כל מיני טיפטופים כאלה מכל שוונץ ^^
עכשיו רק קחי צבע בהיר יותר מהצבע האחרון בשיער של הדולי ושזרי אותו לכל אורך העיגול הבהיר למעלה באמצע של כל קו עם הצבע האחרון. אם לא הבנת תגידי ואני אתן לך דוגמה ^^"